BitDefender Internet Security 2013 za darmo

denio

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Radze uważać z tym BitDefender Internet Security 2013.
Dlatego ze:
-PING z 20 skoczył do 400
- Strony otwierają się po kilka minut
- Wiatrak od CPU mało dziury nie zrobi w kompie
- straszne przymulenie uruchamiania systemu
To wszystko zaobserwowane na win8
i jeszcze to:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30257
Miasto
Trololololo
Ten twój "nius" jest z
9:21
23/3/2010
Więc prawie ma 3 lata, co do reszty pamiętaj że to tak działa na twoim sprzęcie.Ludzie piszą że jest lekki jak na pakiet, a testy dowodzą że skuteczny.

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
OXYGEN THIEF napisał:
Ten twój "nius" jest z
9:21
23/3/2010
Więc prawie ma 3 lata, co do reszty pamiętaj że to tak działa na twoim sprzęcie.Ludzie piszą że jest lekki jak na pakiet, a testy dowodzą że skuteczny.

Bardzo lekki i skuteczny soft i jeszcze ten paranoid mode (HIPS) piękna sprawa :)

Oniketek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Nie jest taki skuteczny, pobrałem z chomika plik wsadowy do ciągłego restartu komputera ,jak i do automatycznego otwierania zakładek w Firefoksie ,po takim zabiegu komputer jest bezużyteczny ,jeśli się go nie naprawi w trybie awaryjnym ,przeskanowałem w Internecie i żaden antywirus nic nie wykrył ,a było ich aż 40 .Wszyscy mówią że takie antywirusy wykrywają nowe zagrożenia ,a prawda jest taka że jeśli nie ma wirusa w sygnaturach ,to taki pakiet zabezpieczający jest bezużyteczny. A czy testy antywirusów są wiarygodne ? ,przecież firma może posmarować ,i dostać próbkę by dodać ją do sygnatury ,i będzie najlepszy antywirus ;) ,pozdrawiam zdrowo myślących :)

A

Anonymous

Sygnatury to przeszłość, choć przeglądając co niektóre fora można by pomyśleć że to główna broń przeciwko wirusom.
Odpal te pliki to poznasz prawdziwą siłę programu (nie chodzi mi tylko o Bita).

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
Oniketek napisał:
Nie jest taki skuteczny, pobrałem z chomika plik wsadowy do ciągłego restartu komputera ,jak i do automatycznego otwierania zakładek w Firefoksie ,po takim zabiegu komputer jest bezużyteczny ,jeśli się go nie naprawi w trybie awaryjnym ,przeskanowałem w Internecie i żaden antywirus nic nie wykrył ,a było ich aż 40 .Wszyscy mówią że takie antywirusy wykrywają nowe zagrożenia ,a prawda jest taka że jeśli nie ma wirusa w sygnaturach ,to taki pakiet zabezpieczający jest bezużyteczny. A czy testy antywirusów są wiarygodne ? ,przecież firma może posmarować ,i dostać próbkę by dodać ją do sygnatury ,i będzie najlepszy antywirus ;) ,pozdrawiam zdrowo myślących :)

No ale o co tu chodzi? koleś jakiś z chomika utworzył komendę ciągłego restartu w pliku wsadowym ,który wrzuciłeś do siebie "i tu się kłania powiedzenie ze zadem pakiet zabezpieczający nie uchroni przed niewiedza użytkownika " To nie jest żaden wirus, tylko zwykła komenda z wielu, która jest już w necie przedstawiana od kilku lat.
Proponuje appguarda lub coś podobnego który ostrzeże dodatkowo przed ta niewiedza.
Pozdrawiam wszystkich :)

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Jak ktoś się spóznił na promo, to jest jeszce szansa na pcwelt.de
Translator:
Jak to działa:
Najpierw trzeba z prawidłowym adresem e-mail osób , aby zarejestrować BitDefender tę stronę

Teraz oni zapraszają nas w dół, na 30-dniowej próby
Następnie otrzymasz pocztą na adres mailowy klucz produktu, który można odblokować pełną wersję za rok

Ważne: Zawsze jest tylko jeden klucz produktu wydany za ważnego adresu e-mail. Ponadto promocja dotyczy tylko Niemiec, Austrii i Szwajcarii, należy zarejestrować swój klucz produktu w ciągu 60 dni. Należy również pamiętać, że odsprzedaż jest zabronione.
W tym przypwdku tylko proxy
Info o promo:

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Dzięki Vonz.

baarao7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Witam,
przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi, a właściwie to w podziękowaniu użytkownikom tego forum.
Dziękuję zatem nie tylko prywatnie, ale również na forum za okazaną życzliwość i podzielenie się licencją. Pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze dziękuję :dziękuję

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
baarao7 napisał:
Witam,
przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi, a właściwie to w podziękowaniu użytkownikom tego forum.
Dziękuję zatem nie tylko prywatnie, ale również na forum za okazaną życzliwość i podzielenie się licencją. Pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze dziękuję :dziękuję

Tamtego klucza który Ci podałem razem z koszmailem nie spisałem, więc przepadł.
W odpowiedzi na PW podaję więc taki który jeszcze mam.

Klucz wysłany na PW.

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
xray123 napisał:
Mam takie pytanie... czy u Was również po rejestracji kluczyka pokazała się licencja na 3 lata?

Bo u mnie właśnie pokazuje 1095 dni do końca :)

Jeden wkleiłeś? czy trzy poklei ;)

yzrej

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
58
Kurcze wielka szkoda że nie udało mi się uzyskać tej licencji. A może ktoś jeszcze ma zbędny i podzielił by sie ze mną? Byłbym bardzo wdzięczny. Program jest b. dobry i wart zainstalowania.

Do góry