BitDefender Internet Security 2013 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30200
Miasto
Trololololo
oOoOoOoOoOoOo Bitdefender jak został produktem roku to stał się bardzo lubiany :klawik.

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Sciągnąłem, podałem maila, ale przy instalacji zapragnelo sobie zainstalowanie Windows XP Service Pack 3 (jakieś sp3 miałem), pozainstalowaniu tego nowego sp3, ruszyla instalacja BitDefender,a ale zaczelo mi kasować moje dotychczasowe AVG Anti-Virusa ? czy to wskazuje na to że nie mogą być razem? acha i do mnie też nie przyszedl klucz...

free-lancer

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
wojwojtek napisał:
...ruszyla instalacja BitDefender,a ale zaczelo mi kasować moje dotychczasowe AVG Anti-Virusa ? czy to wskazuje na to że nie mogą być razem? ...

Oczywiście, że nie mogą... 2 antywiry na jednym kompie to tylko spore zamieszanie mogą uczynić, nic więcej

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
A jak jest z ważnością tej licencji? Czy jest okres aktywacji?Można odłożyć na później?
Nigdzie nie widzę takiego info,może ktoś podzieli się wiedzą w tej sprawie.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30200
Miasto
Trololololo
Dostałem klucz na koszmaila :wariat :yhy :papież
podobno licencję trzeba aktywować w ciągu 30 dni, inaczej straci ważność.
lw5pEbA.jpg
Jeśli produkt nie zostanie aktywowany w ciągu 30 dni,
klucz zostanie unieważnione.

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
445
Klucz wysłali mnie przez godzinę. Zasmuca fakt, że aktywacja trzeba ją w ciągu 30 dni. :(

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12463
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Też już dostałem klucz a dokładniej dwa bo testowałem gmaila i outlooka i na oba przyszedł.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Askanag napisał:
Klucz wysłali mnie przez godzinę. Zasmuca fakt, że aktywacja trzeba ją w ciągu 30 dni. :(
Ten klucz nie pasuje do polskiej wersji.Trzeba instalować tą przesłaną czyli Rumuńską.Sprawdzone.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30200
Miasto
Trololololo
a co wyskakuje jak wprowadziłeś klucz.Ok, klucz działa też na wersji Angielskiej.Dziwnie to zrobili bo na PL nie :bardzo zły :kill :płacz (jak senior pisał) a na Angielskiej już działa.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30200
Miasto
Trololololo
:ok :ukłon :dance :okk spox

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Spytałem ich przy okazji po jakim czasie klucze są przepisane do polskiej wersji o to odpowiedz:
Witam
Trzeba sprawdzac co kilka dni, gdyz proces przepisywania kluczy trwa dosc dlugo.

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
rene1983 napisał:
Spytałem ich przy okazji po jakim czasie klucze są przepisane do polskiej wersji o to odpowiedz:
Witam
Trzeba sprawdzac co kilka dni, gdyz proces przepisywania kluczy trwa dosc dlugo.

Napiszcie mi proszę jak do tego podejść? w określonym dziś czasie ze strony rumunskiej ściągnąłem program, dostałem niedawno klucz i teraz pytanie, co mam zainstalować aby mieć wersję Pl, czy ze strony polskiej, czy to co już mam czyli rumuńską i czy rumuńska ma możliwośc wyboru jez. angielskiego? gdzie ma byc dopisywany klucz?

Do góry