BitDefender Internet Security 2013 za darmo

skeleton

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nie wiem czy ktoś już to pisał ale kluczyki można łączyć, więc jak ktoś ma kilka to może mieć licencję na maksymalnie 1095 dni.

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Wersja ENG jest starsza gdyby znalazł taką PL to może by się aktywowała tym kluczem.
PL 16.25.0.1710
ENG 16.20.0.1483

byczer

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Gdyby ktoś miał zbędny klucz to ja poproszę , O 14 siedzę w pracy i minie mnie również juro promo
pozdrawiam

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Również i ja mam pozamiatane o tej godzinie jestem tego tygodnia akurat w pracy, więc zwracam się z gorącą prośbą o kilka kluczyków skoro można łączyć do tylu lat :))

Pozdrawiam i z góry serdeczne dzięki czynienie ;D

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
OnSam napisał:
Również i ja mam pozamiatane o tej godzinie jestem tego tygodnia akurat w pracy, więc zwracam się z gorącą prośbą o kilka kluczyków skoro można łączyć do tylu lat :))

Pozdrawiam i z góry serdeczne dzięki czynienie ;D

Czytaj PW jeżeli jeszcze od kogoś nie otrzymałeś. Jeżeli otrzymałeś nic tam nie zmieniaj w tym co podaję na PW.
Przy czym z racji tego, że prośbę o "kilka kluczyków" traktuję jako żart :dziwak , na PW dałem dostęp do jednego klucza. Rok czasu to bardzo długi okres czasu i niejednej osobie potrafi się znudzić korzystanie z jednego tego rodzaju programu. Poza tym, pewnie za niedługo znów będzie jakaś promocja... :jezyk

Pozdrawiam

A

Anonymous

Bitdefender internet security 2013 czy Norton internet security 2013? Oto jest pytanie..
Czytając komentarze:
śmiga na W8x64, że aż miło. Chyba najmniej odczuwalny dla systemu antywirus z jakim miałem w ostatnim czasie na W8 styczność.
Jest aż tak dobry? Ma ktoś porównanie, warto zamieniać?

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Witam.
Bitdefendera 2012 PL zainstalowałem bez problemu, kluczyk wszedł. Przejścia na 2013 nie mogłem zrobić, cały Bit się rozsypywał. Ogólnie nie wchodzi mi wersja 2013:( Jeśli chodzi o lekkość to jadę od 2007 roku na Symantecu. Do 2009 może i był trochę "ciężki" ale potem było tylko lepiej. Aktualnie dla systemu chyba nie odczuwalny:) a instalacja to majstersztyk ok.30. Dodatkowo aktualizacja na nowszą wersję jest zawsze bezpłatna.
No i ostatnie kilka lat Norton jest zawsze w pierwszej trójce pakietów IS. Chyba zrobię podmiankę kluczyka BD na NIS lub N360.

sPeRaCz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
23
senior38 napisał:
skeleton napisał:
Nie wiem czy ktoś już to pisał ale kluczyki można łączyć, więc jak ktoś ma kilka to może mieć licencję na maksymalnie 1095 dni.
W jaki sposób to się robi ??

Wystarczy w otwartym oknie Bitdefender'a kliknąć na żółte "pozostało xxx dni" !
Następnie wybrać " Zarejestruj produkt innym kluczem licencyjnym i podać go.
Faktycznie działa... uzyskałem 1095 dni

ot45zn.jpg

5jz7mf.jpg

paweloss

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
BAU
Jeżeli ktoś ma kilka kluczy, to bardzo proszę o jeden, ani wczoraj ani przedwczoraj nie dążyłem. Dziś też nie mogę być na komputerze w tych godzinach... :ireful

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
paweloss napisał:
Jeżeli ktoś ma kilka kluczy, to bardzo proszę o jeden, ani wczoraj ani przedwczoraj nie dążyłem. Dziś też nie mogę być na komputerze w tych godzinach... :ireful

Sprawdź PW. Ja nie mam na razie gdzie zainstalować a jest czas tylko do końca stycznia także nie ma co chomikować.

Do góry