Bitdefender Total Security za darmo (6 miesięcy i 1 rok)

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
wlodeusz napisał:
Dwa paluchy do góry na licencje. Jeśli jest na rok oczywiście. Jeśli na pół, to dziękuję.W Allegro są po 13 złotych na rok.
wlodeusz napisał:
Z czego się urwałem, to mój problem, monsieur jorn!. Przeczytaj łaskawie wytłuszczony tytuł postu. Ciepło, ciepło, to w nawiasie!. Gorąco!. Nie należę do "dębiących". Jeśli ktoś da, dobrze, jeśli nie jeszcze lepiej. Bo nie trzeba się mizdrzyć z wdzięcznością. Nie tak dawno, wręczyłem jednemu z was na PW instalator pełnej wersji Wise 365 pro. Nie dostałem nawet maila z "dziękuję". Więc nie oczekuję niczego, poza odrobiną normalności!. Ja jestem na pomoc otwarty i chętny. Tego oczekuję od Was!.
Oj tam, oj tam...

Masz ten kluczyk na PW.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Program zainstalowany, skonfigurowany i włączony skan. Ofiarodawcy Grafowi ściskam łapę, złośliwcowi Jornowi wybaczam kopniak!. To że jestem zielony, znaczy dokładnie tyle, że trafiłem tu trochę później. Nie znaczy to wcale, że jestem głupszy, brzydszy i biedniejszy!. Dlatego pobłażliwość, wkurza mnie do imentu. Pozdrawiam wlodeusz. :piwko

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Nie wiem jak u Was , ale u mnie ten ,,fantastyczny'' program blokuje ściąganie plików jakichkolwiek z jakiejkolwiek przeglądarki, pobierają się do pewnego momentu , a potem restart pobierania i od nowa, parodia!

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ma ktoś tam w programie napisane "not for resale" , czy tylko ja ?

ps. pozdro z Berlina :p to nie jest pytanie retoryczne

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
daniel napisał:
Nie wiem jak u Was , ale u mnie ten ,,fantastyczny'' program blokuje ściąganie plików jakichkolwiek z jakiejkolwiek przeglądarki, pobierają się do pewnego momentu , a potem restart pobierania i od nowa, parodia!
Zgłoś to do supportu - u mnie żadnego problemu na 8.1

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
pavlovsky napisał:
Jak ktoś ma na zbyciu kluczyk na BTS to bardzo bym poprosił :)

Na PW

Ed//
Dopiero teraz zobaczyłem, ze napisałeś jeszcze w innym temacie... więc się wycofuję.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Mam pytanie do osób które instalowały program. Czy licka z promocji PCwelt działa z polską lub angielską wersją programu czy tylko z niemiecką?

A

Anonymous

Jeszcze nie widziałem BitDefender Total Security 2014 po polsku. Może słabo szukałem. Klucz (na 1 rok) aktywuje:
BitDefender Total Security 2014 EN
BitDefender Total Security 2013 PL
Można je pobrać ze strony instalki.pl:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zanim klikniemy na stronie w przycisk POBIERZ, rozwijamy pod nim listę, z której wybieramy interesującą nas wersję programu:
BitDefender Total Security 2014 17.22.0.967 - 32-bit - pełny instalator
BitDefender Total Security 2014 17.22.0.967 - 64-bit - pełny instalator
BitDefender Total Security 2013 16.34.0.1913 PL (po polsku) - 32 i 64 -bit - instalator online

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Czy promocja nadal jest aktualna?

Pytam bo od 2 dni po wypełnieniu formularza dostaję informację, aby spróbować później. I generalnie nie mogę dorobić się własnego klucza :/

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
Szuri21 napisał:
Czy promocja nadal jest aktualna?

Pytam bo od 2 dni po wypełnieniu formularza dostaję informację, aby spróbować później. I generalnie nie mogę dorobić się własnego klucza :/

Sprawdź PW kluczyk poszedł :klawik.

rene1983

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Zdaje się że wydawanie kluczy jest zatrzymane nawet przez program SecurityKISS nie udaje się zdobyć lickę a szkoda.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Ja juz probowalem wszystkiego , i niestety za kazdym razem wychodzi doppa:( Moze to przez cholerny net od Vectry albo adlofy mnie nie lubia :)

tom14

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Securitas napisał:
Ja juz probowalem wszystkiego , i niestety za kazdym razem wychodzi doppa:( Moze to przez cholerny net od Vectry albo adlofy mnie nie lubia :)
Sprawdź PW.

Do góry