Bitdefender Total Security za darmo (6 miesięcy i 1 rok)

kolo53

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
To może i ja poproszę o kluczyk. Z góry serdeczne dzięki :yahoo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30608
Miasto
Trololololo
swoją drogą ciekawe czy któryś z was pomyślał o tym aby klucz aktywować chociaż z niemieckiego proxy w bitku.

Bull_85

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bitdefender Total Security one year
Working link

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Need to use a German proxy.

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
OXYGEN THIEF napisał:
swoją drogą ciekawe czy któryś z was pomyślał o tym aby klucz aktywować chociaż z niemieckiego proxy w bitku.
Aktywowałem takim, z którego pobierałem lickę, czyli Szwajcarskiego proxy. Logiczne.

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
OXYGEN THIEF napisał(a):

Nie było to konieczne .

ps. A co to święty Mikołaj ?

Quń

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
199
Z tym "niekoniecznym" bym się nie do końca zgodził. Program bez aktywacji przez proxy nie mógł się zdecydować, czy jest konieczne "przedłużenie licencji", czy też aktywny jest przez 365 dni - przy każdym włączeniu panelu.

Inna sprawa, że chociaż doskonały - to przepakowany i z pełną ochroną potrafi przymulić zwłaszcza panel sterujący.

A

Anonymous

drummer1839 napisał:
Już chyba po ptakach: " ungultige seite "

Działa cały czas. Przed chwilą bez żadnych kombinacji dostałem serial.

3754058g.PNG

Zainstalowałem wtyczkę Hola z tego wątku:
Cała sztuczka z ominięciem ograniczeń polega na skorzystaniu z zlokalizowanego na terenie Polski serwera pośredniczącego w ruchu pomiędzy naszym komputerem a witryną docelową.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ustawiłem na Niemcy

1770336Przechwytywanie.PNG

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Faktycznie ta wtyczka Hola działa dostałem serial bez problemu

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Takie małe przypomnienie odnośnie aktywacji tego softu /jeśli ktoś tego do dziś nie zrobił/ to termin mija prawdopodobnie 16.02.2014 :scratch promo z roczkiem
takie mam info z maila
Bitte beachten Sie,
dass der Schlüssel innerhalb von 30 Tagen ungültig gemacht wird, falls Sie die Lizenz in diesem Zeitraum nicht aktivieren.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
andyxa napisał:
Takie małe przypomnienie odnośnie aktywacji tego softu /jeśli ktoś tego do dziś nie zrobił/ to termin mija prawdopodobnie 16.02.2014 :scratch promo z roczkiem
takie mam info z maila
Bitte beachten Sie,
dass der Schlüssel innerhalb von 30 Tagen ungültig gemacht wird, falls Sie die Lizenz in diesem Zeitraum nicht aktivieren.

Tylko, że ja ostatnio nie wysyłałam "prośby" o lickę, a dostałam maila z licką, którą już dostałam dawno (listopad czy grudzień). Kilka dni temu aktywowałam i nie straciła ona ważności.

kismos

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Gdyby ktoś miał lub był w stanie zdobyć klucz do Bitdefendera byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam.; )

azaber

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
kismos napisał:
Gdyby ktoś miał lub był w stanie zdobyć klucz do Bitdefendera byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam.; )
Jeśli wciąż jesteś zainteresowany licką na Bitdefendera, daj znać na PW , mam jedną na zbyciu ( 6-cio miesięczna ).

Do góry