zzzrrr1979 napisał:Sprawdź PW.hymon napisał:Można prosić kogoś uprzejmego o klucz? Byłbym wdzięczny.
jeżeli aktualne jestem zobowiązany i poproszę!drummer1839 napisał:Ktoś chce kluczyk to niech da znać na PW
Aktywowałem takim, z którego pobierałem lickę, czyli Szwajcarskiego proxy. Logiczne.OXYGEN THIEF napisał:swoją drogą ciekawe czy któryś z was pomyślał o tym aby klucz aktywować chociaż z niemieckiego proxy w bitku.
drummer1839 napisał:Już chyba po ptakach: " ungultige seite "
Bitte beachten Sie,
dass der Schlüssel innerhalb von 30 Tagen ungültig gemacht wird, falls Sie die Lizenz in diesem Zeitraum nicht aktivieren.
andyxa napisał:Takie małe przypomnienie odnośnie aktywacji tego softu /jeśli ktoś tego do dziś nie zrobił/ to termin mija prawdopodobnie 16.02.2014promo z roczkiem
takie mam info z maila
Bitte beachten Sie,
dass der Schlüssel innerhalb von 30 Tagen ungültig gemacht wird, falls Sie die Lizenz in diesem Zeitraum nicht aktivieren.
Jeśli wciąż jesteś zainteresowany licką na Bitdefendera, daj znać na PW , mam jedną na zbyciu ( 6-cio miesięczna ).kismos napisał:Gdyby ktoś miał lub był w stanie zdobyć klucz do Bitdefendera byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam.; )