Dzięki temu ogromnemu miotaczowi ognia przymocowanemu do ciągnika rolnicy ekologiczni mogą pozbyć się chwastów bez używania chemikaliów.
To rozwiązanie pomaga rolnikom uprawiać ekologicznie na większą skalę. W USA farmerzy ekologiczni są zobowiązani w ramach procesu certyfikacji do nie stosowania syntetycznych herbicydów lub pestycydów.
bez komentarza... choć może... Przejaw liberalno-lewackiego wychowania? Przecież w średniowiecznej Europie byli czarnoskórzy i śniadzi rycerze... z całą pewnością, tak jak na Dzikim Zachodzie byli czarni kowboje i nawet azjaci, "Siedmiu Wspaniałych" z roku 2016, nam już takie braki w edukacji wytknęło...
Nie wiem czy już było, jak nie Ukraińcy to Hindusi, Wietnamczycy, Filipińczycy, Bangladeszycy? i diabli wiedzą jeszcze jakie ambitne narody będą ściągać... Najbardziej poraża mnie fragment z drugiego linku, gdzie jest napisane że ukrainiec dostanie emeryturę po roku pobytu w kraju Mam nadzieję że to jakieś żarty
To jakiś nowy naród? Z San Escobar może?
A tak w ogóle, to "dzieło" Twoich idoli z bandy PiS (Przekrętu i Szmalu) - więc z czym do ludzi, do kogo pretensje?
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.