ChicaPC-Shield (Malwarebytes Anti-Malware Pro) za darmo

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Hornet napisał:
Tak to jest jak wszyscy jadą na jednym kluczyku :dziwak .

A ktoś ma inny? Czy wszystkie takie same są?

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
grummer napisał:
Hornet napisał:
Tak to jest jak wszyscy jadą na jednym kluczyku :dziwak .

A ktoś ma inny? Czy wszystkie takie same są?
Dla wszystkich był ten sam.
Dlatego też taka moja reakcja na upublicznianie tego rodzaju rzeczy.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
grummer napisał:
Tylko Panie i Panowie, po co te dywagacje nad legalnością klucza, skoro można w bardzo prosty rozwiązać problem. Mianowicie wystarczy napisać do serwisu MBAM, czy klucz można wykorzystywać z ich produktem i tyle. Jakby się tak uczepić wszystkich kwestii odnośnie legalności, to nielegalne jest też instalowanie programu z tym kluczem po zakończeniu promocji. Jakby ktoś potrzebował oryginalną paczkę od Glarysoft z programem i kluczem to jest tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Witaj Grummer!

dzięki za podanie linku do oryg. promocji. Masz rację, że jest możliwość sprawdzenia legalności (a dokładniej ewentualnej zgody na wykorzystanie serialu z promocji ChP do MaM) poprzez zapytanie, ale nie masz chyba jednak twierdząc, że szybszą drogą uzyskania odpowiedzi na rzeczone pytanie jest wysłanie zapytania niż rozumowanie, którym podzielił się Sheriff. Bo na 99% odpowiedź oficjalna, jaką udzielą (a pewnie też i jedyna) będzie taka jak Sheriffa, a nawet nie trzeba klawiatury dotykać. Generalnie z mojego punktu widzenia, to nawet lepiej nie pytać, bo przecież te firmy jak to firmy, kierują się zasadą zysku i nawet gdy dają promocje, to dlatego, że się im opłaca. Nic z a darmo. I działają w świadomości tego, że niektórzy się połapią, że możliwe jest wykorzystanie serialu do uzyskania dostępu za darmo do świetnego softu (o ile nie zamierzają tego blokować z czasem) natomiast pytanie powstaje o granice, po której przekroczeniu uznają taka 'promocję' za nieopłacalną, ze szkodą na przyszłość dla Chickapodobnych promocji i dla nas :D.

Pozdrawiam,

:england

Po odpowiedzi Grummerowi przeczytałem post napisany wcześniej przez jednego z kolegów

No i stało się.
Po uruchomieniu mbam ukazała się wiadomość:
"Your version of Malwarebytes appears to be pirated. We care about all of our users and want you to stay protected and get all of the latest updates.
Buy The Full Version."

Co było do przewidzenia.

A

Anonymous

No nie do końca..
Zainstalowałem na czysto Malwarebytes Anti-Malware, podczas instalacji odhaczyłem aktywowanie wersji Pro, wpisałem ten serial od ChicaPC-Shield i faktycznie pokazywał się komunikat: "Your version of Malwarebytes appears to be pirated. We care about all of our users and want you to stay protected and get all of the latest updates.
Buy The Full Version."
Ale sam program po wyświetleniu komunikatu działał.
Po 2 restartach laptopa, kilkukrotnym odpaleniu programu, komunikat zniknął, nie pokazuje się, pobiera aktualizacje normalnie, i działa.
Więc może ten komunikat wyświetlał się tak profilaktycznie?

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
ale poco aktywować go na siłe ?? jak i tak bedzie sie miało pirata :szydera nielegalna wersje, nielepiej zainstalować ChicaPC-Shield i mieć legalny w 100% soft :ok ,oba softy różnia sie tylko nazwa i szata graficzna 1 belki z nazwa :p

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65156
Bo inaczej ktoś o 6 rano zapuka do drzwi puk...puk...puk!!! :szydera

A

Anonymous

Spoko.
Odinstalowałem Nortona, program zainstalowałem tylko na chwilę, żeby sprawdzić czy Norton czegoś nie wpuścił. Z przyzwyczajenia, pobrałem Malwarebytes Anti-Malware, zapominając że mam na dysku ChicaPC-Shield.
A odniesienie było do poprzedniego postu.
Stąd wpis: No nie do końca..

Teraz nie ma puk, puk, tylko dzyń, dzyń, albo wchodzą z drzwiami :p

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Koledzy mam pytanie czy u Was też skończył się okres testowy ?? - ChicaPC-Shield właśnie przed chwilą i już kluczyka z promocji nie przyjmuje :jezyk

9jkxcDU533

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
U mnie też się skończył a pisali,że jest na rok.
This unique product key is valid for one year, limited to one user per computer (and will not work with Malwarebytes Anti-Malware Pro.)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
kuki123 napisał:
faktycznie koniec, ale w kulki sobie polecieli :lanie

polecieli i to ostro z ta promocja :k...... :co jest? - ponoc miala byc bez :ireful :k...... terminowa licka :lanie

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Też macie gorączkę co do tego programu, kiedy często w necie zdarza się okazja kupić licencję na MalwareBytes po śmiesznie niskiej cenie, za licencje dożywotnią. hahaha

Do góry