ChicaPC-Shield (Malwarebytes Anti-Malware Pro) za darmo

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
blumer napisał:
P zainstalowaniu MBAM,kluczyk i ID z CHICA działa nawet ściąga aktualizacje nie trzeba nic wyłączać jest :ok
Ja jednak wyłączyłem w ustawieniach raportowanie darmowych statystyk używania :dziwak

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
mavio napisał:
niestety nie zdążyłem na promocję :(
gdyby posiadał ktoś niepotrzebną lickę proszę o info na pw
pozdr

wysłałem na PW

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
:england Co do licki legalności to jest tak , instalujesz ChicaPC-Shield i masz legalny bo klucz jest od tej promocji , instalujesz (Malwarebytes Anti-Malware Pro) i masz trefny , bo klucz nie jest przeznaczony do promocji (Malwarebytes Anti-Malware Pro) , to niema znaczenia ze aktywuje klucz z promocji (Malwarebytes Anti-Malware Pro), ale wedle prawa jest to juz inny soft jak promocyjny - ja zostaje przy ChicaPC-Shield ,a szata graficzna jest calkiem spoko jak dla mnie :ok :p

arden napisał:
Szkoda przegapiłem promocje, ale jeśli ktoś dysponuje wolną licencją to byłbym za nią wdzięczny. Pozdrawiam

luknij PW

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Koledzy pytanie czy wy ten ChicąaPC-Shield instalujecie przy działającym antywirusie,czy to bedzie jedyny wasz program chroniący,pytam gdyz mam zainstalowany BitDefender Total Security i nie wiem czy jest sens to jeszcze instalowac

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
plejmix napisał:
Koledzy pytanie czy wy ten ChicąaPC-Shield instalujecie przy działającym antywirusie,czy to bedzie jedyny wasz program chroniący,pytam gdyz mam zainstalowany BitDefender Total Security i nie wiem czy jest sens to jeszcze instalowac

Ja mam ChicąaPC-Shield razem z AVast i ZemanaAntiLogger i EazyFix wszystko smiga ok , fakt jest ze BitDefender Total Security sporo wcioga ramu np na skanowaniu bo ma 2 skanery - zaistaluj i obadaj czy nie bedzie sie kaszanił z nim ale nie powinien , jesli masz szybki proc nie bedzie zwolnien w pracy .

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Ma ktoś jeszcze zbędny kluczyk? Mogę w zamian oddać do Noda32 z ostatniej promocji ;)

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
grummer napisał:
Ma ktoś jeszcze zbędny kluczyk? Mogę w zamian oddać do Noda32 z ostatniej promocji ;)
PW

Już ktoś to w sieci udostępnił. :lanie
Ludzie są naprawdę... kochani.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Spokojnie, klucz widać jest taki sam dla wszystkich. W końcu zapisany w tym pliku txt, a paczka dla każdego jest taka sama ;)

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Podziękowania dla Kamelki za informację o świetnej promocji.

:piwko

acar napisał:
sheriff napisał:
Co do licki legalności to jest tak , instalujesz ChicaPC-Shield i masz legalny bo klucz jest od tej promocji , instalujesz (Malwarebytes Anti-Malware Pro) i masz trefny , bo klucz nie jest przeznaczony do promocji (Malwarebytes Anti-Malware Pro) , to niema znaczenia ze aktywuje klucz z promocji (Malwarebytes Anti-Malware Pro), ale wedle prawa jest to juz inny soft jak promocyjny
Przepraszam Cię kolego... próbujesz udowodnić, że jesteś mądrzejszy od innych... :gwizdek
Wszczynasz dyskusję aby zaś wałkować przez x stron wywody o legalności ..
Niekiedy trzeba sobie dać na wstrzymanie ... Bez obrazy .. Pozdrawiam :piwko

Po co te niegrzeczne i niepotrzebne sugestie? Sheriff wypowiedział się w kwestii legalności zastosowania klucza, ma do tego prawo, zwłaszcza, że to jest forum poświęcone legalnemu oprogramowaniu za darmo, gdybyś Acar zapomniał albo nie zauważył :szydera , więc wątek świetnie się w tematykę wpisał i pojęcie nie mam na jakiej zasadzie przypisujesz mu jakieś złe intencje.

Wszczynasz dyskusję aby zaś wałkować przez x stron wywody o legalności ..
No, sporo tych stron naprodukował. Znasz takie powiedzenie: "Medice, cura te ipsum" Wpisałem po łacinie, żebyś mógł walnąć swoje:

Przepraszam Cię kolego... próbujesz udowodnić, że jesteś mądrzejszy od innych... :gwizdek

a tak na serio to mam dla Ciebie radę: zamiast atakować kolegę z forum i ustalać mu dozwolone tematy lepiej zastosuj się do własnej mądrości, którą innym aplikujesz.

Niekiedy trzeba sobie dać na wstrzymanie ... Bez obrazy .. Pozdrawiam :piwko

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Tylko Panie i Panowie, po co te dywagacje nad legalnością klucza, skoro można w bardzo prosty rozwiązać problem. Mianowicie wystarczy napisać do serwisu MBAM, czy klucz można wykorzystywać z ich produktem i tyle. Jakby się tak uczepić wszystkich kwestii odnośnie legalności, to nielegalne jest też instalowanie programu z tym kluczem po zakończeniu promocji. Jakby ktoś potrzebował oryginalną paczkę od Glarysoft z programem i kluczem to jest tutaj:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Metoda na promocje Glarysoftu, które się zakończyły:

@grummer

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

1. Ściągamy interesujący nas program ze starego linka z Glarysoftu (w tym konkretnym przypadku z powyższego linka) plik:

ChicaPC-Shield v 1.75.0.1300.zip - 9,14 MB

2. Wypakowujemy z niego 2 pliki (w dowolne miejsce na twardym dysku):

ReadMe.txt - 919 B - Tutaj mamy dane rejestracyjne :)

oraz

ChicaPC-Shield_Setup.exe - 9,89 MB

3. Z powyższego wykonywalnego pliku .exe Glarysoftu wypakowujemy darmowym programem: 7-Zip 9.20 PL pliki.

4. Wyszukujemy ten plik:

[0] - 8,55 MB

5. zmieniamy mu nazwę na typową, czyli:

_ChicaPC-Shield_Setup.exe - 8,55 MB

Od tej pory cieszymy się z pełnej wersji programu :yahoo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29912
Miasto
Trololololo
Linki zewnętrzne mają być w tagu code, kolejny taki post leci do kosza. :lanie

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65156
No i stało się.
Po uruchomieniu mbam ukazała się wiadomość:
"Your version of Malwarebytes appears to be pirated. We care about all of our users and want you to stay protected and get all of the latest updates.
Buy The Full Version."

Do góry