Cyberghost VPN za darmo

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Manila napisał:
Nooo, tak dobrze to nima, żeby na roczek Premium dawali :szydera
Najlepiej drwić !
Gdy podawałem promocje była na 1 rok, takie chopki nieraz odwalają :p
:england

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Mirko napisał:
Gdy podawałem promocje była na 1 rok, takie chopki nieraz odwalają :p
:england
Oj, już tak nie bierz tego do siebie. Myślisz, że ja też nie ściągałem tego zip-a z nadzieją? Raczej z siebie drwiłem.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Czy w Special Edition nie ma tylko 5 krajów do wyboru? Generalnie, to nie ma się o co spinać.
Na początku roku używałem przez parę dni CG Premium i transfery były skandaliczne. Jedynie z serwerów niemieckich dało się jako tako korzystac. Piszę o jakimś minimalnym komforcie. Polskie serwery w CG, to tragedia.
Oczywiście, CG pod względem zachowania jakiejś tam prywatności jest lepszy od paru innych, ale z szybkością było słabo (wiele serwerów sprawdzałem). Chyba, że coś ostatnio się zmieniło?

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Już po ptakach, nie ma ktoś klucza do dostąpienia, chciałem wypróbować jak to działa niestety nie zdążyłem :)

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
alojzy napisał:
Już po ptakach, nie ma ktoś klucza do dostąpienia, chciałem wypróbować jak to działa niestety nie zdążyłem :)
Alojzy - poczekaj lepiej na promocję przynajmniej półroczną albo jeszcze lepiej na roczną (a bywają w miarę często), gdyż jeśli program przypadnie Ci do gustu (a jest jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym, chociażby pod względem bezpieczeństwa), to będziesz chciał go używać jak najdłużej. Problem polega na tym, że po ukończeniu danej promocji (np. 3-miesięcznej) nie będziesz mógł się ubiegać o darmową wersję licencji (dopiero po roku). Innymi słowy po skończonej promocji, jeśli dalej byś chciał używać tego programu, będziesz musiał wykupić licencję !!
Zrobisz jak uważasz :hi .

A

Anonymous

Bronco napisał:
alojzy napisał:
Alojzy - poczekaj lepiej na promocję przynajmniej półroczną albo jeszcze lepiej na roczną (a bywają w miarę często), gdyż jeśli program przypadnie Ci do gustu (a jest jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym, chociażby pod względem bezpieczeństwa), to będziesz chciał go używać jak najdłużej. Problem polega na tym, że po ukończeniu danej promocji (np. 3-miesięcznej) nie będziesz mógł się ubiegać o darmową wersję licencji (dopiero po roku). Innymi słowy po skończonej promocji, jeśli dalej byś chciał używać tego programu, będziesz musiał wykupić licencję !!
Zrobisz jak uważasz :hi .
A na jakiej podstawie stwierdzasz ,że nie będzie mógł ubiegać się o darmową wersje pełnej wersji programu :scratch

A

Anonymous

Dusiek napisał:
A na jakiej podstawie stwierdzasz ,że nie będzie mógł ubiegać się o darmową wersje pełnej wersji programu :scratch
Stoi jak wół na stronie z promocją:
The key can't be activated if you already have an active subscription or you have used a promotional key in the past year.

colek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jakiś miesiąc temu wygasła mi 3 miesięczna licencja z innego promo, dzisiaj aktywowałem tą bez problemu.

jj111184

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
ktośtam napisał:
Dusiek napisał:
Stoi jak wół na stronie z promocją:
The key can't be activated if you already have an active subscription or you have used a promotional key in the past year.

Pewnie nie można jeśli używa się tego samego emaila aby zdobyć klucz.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29852
Miasto
Trololololo
Klucza nie można aktywować jeśli macie już aktywną subskrypcję lub korzystaliście już z jakiejś promocji w przeciągu roku.

Do góry