- Reakcje/Polubienia
- 7420
Najlepiej drwić !Manila napisał:Nooo, tak dobrze to nima, żeby na roczek Premium dawali![]()
Gdy podawałem promocje była na 1 rok, takie chopki nieraz odwalają

Najlepiej drwić !Manila napisał:Nooo, tak dobrze to nima, żeby na roczek Premium dawali![]()
Oj, już tak nie bierz tego do siebie. Myślisz, że ja też nie ściągałem tego zip-a z nadzieją? Raczej z siebie drwiłem.Mirko napisał:Gdy podawałem promocje była na 1 rok, takie chopki nieraz odwalają![]()
![]()
Alojzy - poczekaj lepiej na promocję przynajmniej półroczną albo jeszcze lepiej na roczną (a bywają w miarę często), gdyż jeśli program przypadnie Ci do gustu (a jest jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym, chociażby pod względem bezpieczeństwa), to będziesz chciał go używać jak najdłużej. Problem polega na tym, że po ukończeniu danej promocji (np. 3-miesięcznej) nie będziesz mógł się ubiegać o darmową wersję licencji (dopiero po roku). Innymi słowy po skończonej promocji, jeśli dalej byś chciał używać tego programu, będziesz musiał wykupić licencję !!alojzy napisał:Już po ptakach, nie ma ktoś klucza do dostąpienia, chciałem wypróbować jak to działa niestety nie zdążyłem![]()
A na jakiej podstawie stwierdzasz ,że nie będzie mógł ubiegać się o darmową wersje pełnej wersji programuBronco napisał:Alojzy - poczekaj lepiej na promocję przynajmniej półroczną albo jeszcze lepiej na roczną (a bywają w miarę często), gdyż jeśli program przypadnie Ci do gustu (a jest jednym z najlepszych, jeśli nie najlepszym, chociażby pod względem bezpieczeństwa), to będziesz chciał go używać jak najdłużej. Problem polega na tym, że po ukończeniu danej promocji (np. 3-miesięcznej) nie będziesz mógł się ubiegać o darmową wersję licencji (dopiero po roku). Innymi słowy po skończonej promocji, jeśli dalej byś chciał używać tego programu, będziesz musiał wykupić licencję !!alojzy napisał:Już po ptakach, nie ma ktoś klucza do dostąpienia, chciałem wypróbować jak to działa niestety nie zdążyłem![]()
Zrobisz jak uważasz.
Stoi jak wół na stronie z promocją:Dusiek napisał:A na jakiej podstawie stwierdzasz ,że nie będzie mógł ubiegać się o darmową wersje pełnej wersji programu![]()
The key can't be activated if you already have an active subscription or you have used a promotional key in the past year.
ktośtam napisał:Stoi jak wół na stronie z promocją:Dusiek napisał:A na jakiej podstawie stwierdzasz ,że nie będzie mógł ubiegać się o darmową wersje pełnej wersji programu![]()
The key can't be activated if you already have an active subscription or you have used a promotional key in the past year.
To że nie można nie znaczy że się nie da radyktośtam napisał:Stoi jak wół na stronie z promocją:Dusiek napisał:A na jakiej podstawie stwierdzasz ,że nie będzie mógł ubiegać się o darmową wersje pełnej wersji programu![]()