Dlaczego temat Rozmowy o polityce został zamknięty

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30585
Miasto
Trololololo
Ludzie ogarnijcie się trochę, jest ciepło, zielono i wesoło, szkoda mi czasu na odpowiadanie dlaczego zostało zamknięte.PZD to forum o programach z promocji, konkursach, muzyczce, filmach i czymś tam jeszcze a nie o polityce.Tematy te powodowały od samego początku konflikty, przecież możecie sobie pozakładać fora na darmowych hostingach i tam klepać o tej jakże interesującej polityce.W TV polityka, w gazetach, polityka, w radiu polityka, na ulicy polityka, wszędzie.Wystarczy, fajnie było by mieć miejsce gdzie tego nie będzie, mlaskania, siorbania, szczekania, podgryzania i sam Ozyrys wie czego jeszcze.

jak napisał marsellus :dziękuję
Polityka nie stworzyła tu żadnej społeczności, polityka tą społeczność rozbija !!
i dlatego tematy zostały zamknięte.

Ciao :francuz i nie stroszcie już tak czupura :szydera

A

Anonymous

Hahaha...a nie mówiłem ? Mnie rzadko zawodzi intuicja :klawik. Może Szef kiedyś nam zdradzi co było prawdziwym powodem,zamknięcia najpopularniejszych (oczywiście nie licząc sępich :szydera z softami za frajer) tematów.

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
Polityka nie stworzyła tu żadnej społeczności, polityka tą społeczność rozbija !!
Jak zrozumieć tą wypowiedź, skoro marsellus zabierał w w wątku o polityce glos. Jasno określony głos.
Ma jasno określone poglądy. Prezentował je przecież, no tak on swoimi poglądami społeczności nie rozbijał..

Zabawne że jakoś nie było reakcji że jest modem. Że z racji funkcji nie powinien tego robić.
Bo kto jak kto, ale moderacja powinna być apolityczna.

80997431.PNG

I teraz te postacie są wyznacznikiem kultury na forum..
Pozdrawiam serdecznie. :england

A

Anonymous

slawektor napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
Jak zrozumieć tą wypowiedź, skoro marsellus zabierał w w wątku o polityce glos. Jasno określony głos.
Ma jasno określone poglądy. Prezentował je przecież, no tak on swoimi poglądami społeczności nie rozbijał..

Tak, tak zastanówmy się wszyscy nad tym, to bardzo ciekawe... Może tusk maczał w tym palce :nea

slawektor napisał:
I teraz te postacie są wyznacznikiem kultury na forum..

Dzięki Bogu Ty nie jesteś tu wyznacznikiem do niczego :yes master

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12600
Miasto
Somewhere over the rainbow.
OXYGEN THIEF napisał:
przecież możecie sobie pozakładać fora na darmowych hostingach i tam klepać o tej jakże interesującej polityce.
A kto by to czytał. Tutaj z marszu mają kilkudziesięciu (może kilkuset) potencjalnych "widzów". Jeden z "politycznych" pisał o pracy od podstaw ale ta "podstawa" zaczyna się od podczepienia pod coś co już istnieje. Taka to praca od podstaw.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Panowie a tak gwoli scislosci ...w zasadzie to o polityce najwiecej udzielalo sie kilka osob ktore calkowicie zdominowaly ten temat i reszta innomyslacych nie zabardzo miala czego tam szukac, w zasadzie to calos sprowadzala sie w skrocie do tego ze ...po niedzieli jest poniedzialek to i tak wina Tuska ...Mi ten temat przestal pasowac z powodu jadu i zalow tam wylewanych , teraz wykrecanie kota d..pa i placz ze ktos kogos obrazil...niby dziadem...jest troche smieszny.Na forum lecialy rozne teksty ..wiec kazdy ma cos za uszami .Mnie tez nie raz ponioslo..chociazby do Horneta, ale mimo wszystkich roznic w zadaniach nie uwazam aby zamykanie tego tematu cos zmienilo.
Tak na koniec ...Oxy ostrzegal ze ma juz powoli dosyc tego tematu i ostrzegal czym to grozi.Moze czas sie zastanowic zy aby polityka jest tym tematem ktory powinien w nas budzic taka zawisc i niezrozumienie. Dobrej nocy zycze i ide napic sie piwa.

A

Anonymous

Filozof napisał:
Ooo..o tym potworku architektonicznym mógłbym dyskutować i dyskutować. To miało być przepiękne cudo (widziałem wizualizacje, makiety, modele itp), a wyszło jak zwykle w Polsce. Kastrat jakiś. Ilekroć koło tego potworka przejeżdżam, to robi mi się niedobrze. Szkoda po prostu. :hi
Wow :eek: witamy Tobiasa Solorza na Forum :yes master.Mówisz,że nędza ? To jesteśmy z tej samej półki...bo ja ostatnio przymierzałem się do tego shitu :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Ale takiej nędzy nigdy nie widziałem.
A Ty w której dzielni masz hawirę ?? W tej która jeszcze nie powstała ? Z tego co wiem we Wrocku nic droższego nie uświadczysz.

A

Anonymous

Tak Oxy i reszta przytakiwaczy. Najwięcej jadu wylewało się np. w temacie "Pamięć i duma", gdzie podawaliśmy daty różnych wydarzeń z historii naszego kraju..O wielu sam się dowiedziałem od paru wspaniałych ludzi, którzy tu piszą..Gdzie tam były awantury, pyskówki itp.? Fajna argumentacja nie ma co..

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30585
Miasto
Trololololo
Konto skasowane na prośbę użytkownika.Polityki nie będzie. :szef
Temat o żołnierzach mogę otworzyć ale jeśli zostanie tam napisane cokolwiek związanego z polityką i znowu zaczniecie mlaskać to pokasuję konta.

A

Anonymous

OK, argumentację z polityką jakoś (ciężko bo ciężko), ale rozumiem. A inne?

Dobra, jednego pisiora macie już mniej. Będzie mniej jadu na forum. Zadowoleni?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30585
Miasto
Trololololo
Napiszę ostatni raz, temat o żołnierzach otworzyłem ale jak znajdę coś odnośnie polityki to skasuję temat jak i konta, to samo tyczy się drugiego tematu Kontrowersyjne informacje, zdjęcia, filmy

Ciao :jezyk

A

Anonymous

OXYGEN THIEF napisał:
Napiszę ostatni raz, temat o żołnierzach otworzyłem ale jak znajdę coś odnośnie polityki to skasuję temat jak i konta, to samo tyczy się drugiego tematu Kontrowersyjne informacje, zdjęcia, filmy

Nie później jak jutro będzie, kocham pis, jak mi źle :szydera :szydera

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30585
Miasto
Trololololo
marsellus napisał:
OXYGEN THIEF napisał:

Nie później jak jutro będzie, kocham pis, jak mi źle :szydera :szydera

Wiem, wiem :dziwak

Status
Zamknięty.
Do góry