Co do czasu promocji, cytuję z PC Format "Strona rejestracyjna będzie dostępna w okresie od 5.07 do 31.07.2010 i tylko w tym czasie będziesz mógł zdobyć kod do rocznej licencji programu".
Dzięki Oxygen Thief za poradę, przydałby się chyba do tego programu jakiś (dobry) firewall ( dla WinXP )?
Pozdro
a może dobry byłby także Agnitum Outpost Firewall Pro, np. z następnego konkursu
Wydana jest wersja 7 i producent może by coś nam sprezentował, to taka moja prośba ( do przemyślenia )
Sprawdzę jeszcze, czy promocja z 13 lutego na blogu dalej aktualna.
Pozdro
Zapytam jednak dla pewności...
Promocyjny kod, który przyszedł mogę konwertować i aktywować kiedy chcę? - tak?
Ma on ważność przez rok czasu, licząc od dnia uzyskania tego kodu, czy może od czasu konwersji lub aktywacji?
Program godny polecenia...sporo syfu znajduje i blokuje...Ale jednoczesnie am sporo falszywych alarmow i potrafi zablokowac stronki ktore i kaspersky i norton uwazaja za niegrozne...
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.