Emsisoft Online Armor Premium za darmo

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
139
Miasto
Wrocław
Po wpisaniu danych pojawia się coś takiego- "An existing user account for this email address was found!" Próbowałem z 2 adresów e-mail przez bramkę proxy i lipa.

A

Anonymous

sebastian1988 napisał:
Swoją drogą czy nie wiecie czy gdzieś w sieci jest spolszczenie?
Kiedyś na dobrychprogramach gościu dawał link do nie oficjalnego polskiego portu ale ..... to było 2 lata temu.... :nea
Nie ma żadnego spolszczenia,ale nawet ze spolszczeniem jest to pakiecik tylko dla kumatych ;) (prawidłowe klasyfikowanie wyskakujących komunikatów)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29530
Miasto
Trololololo
Tomnord15 napisał:
Po wpisaniu danych pojawia się coś takiego- "An existing user account for this email address was found!" Próbowałem z 2 adresów e-mail przez bramkę proxy i lipa.

Masz taki monit ponieważ bramki i VPNy zostały zablokowane i z nich nie uzyskasz licencji.Musisz ręcznie w przeglądarce wpisać proxy
poradniki-tutoriale-f25/proxy-poradnik-dla-nowicjuszy-t1341.html

Hornet napisał:
sebastian1988 napisał:
Swoją drogą czy nie wiecie czy gdzieś w sieci jest spolszczenie?
Kiedyś na dobrychprogramach gościu dawał link do nie oficjalnego polskiego portu ale ..... to było 2 lata temu.... :nea
Nie ma żadnego spolszczenia,ale nawet ze spolszczeniem jest to pakiecik tylko dla kumatych ;) (prawidłowe klasyfikowanie wyskakujących komunikatów)

:ok

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29530
Miasto
Trololololo
virugen napisał:
Na ile ta licka? i do kiedy można ją aktywować?
Napisz po EN do support to się dowiesz.Oczywiście zaznacz że jest to licencja promocyjna.

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Hi!
Szukam sobie tych bramek i jest kiepsko. Wpisuję ręcznie i nie idzie. Może jakaś pomoc.....

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29530
Miasto
Trololololo
a to ciekawe, bo na Hidemyass każde proxy działa u mnie jakoś.Z bramek nie korzystaj, niema już sensu bo są poblokowane.

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Co to k... jest. po wpisaniu 217.198.37.50 8080 w taki sposób
beztytuuijj.jpg

wywala zupełnie stronę - serwer skonfigurowany tak by odrzucać połączenia , albo przenosi na stronę poniżej , więc gdzie jest ta promocja i jak sie do niej dostać???
11365991.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29530
Miasto
Trololololo
Wiesz jest takie powiedzonko, że jak ..... nie umie pływać to mówi że woda za rzadka :sarkazm

Masz swoje proxy
RYABH.jpg

I na tym działa, bo sprawdziłem właśnie z ciekawości.
6qQ7B.jpg

Przypatrz się dokładnie, a pewnie znajdziesz różnicę pomiędzy twoim i moim screenem z ustawieniami.

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
hahahaha
tak juz próbowałem i nic : albo w ogóle się nie otwiera, albo zdjęcie powyżej, teraz za to mam takie atrakcje:
Przekroczono limit czasu połączenia.
Serwer computelogy.com zbyt długo nie odpowiada. Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Nightly jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Po otwarciu:
Koszyk
Nazwa produktu Dostawa Cena jednostkowa Ilość Cena
Online Armor Premium Firewall [1 Year]Pokaż ceny z rabatem ilościowym
elektronicznie
26,86 £Rabat: 50%13,43 £ 26,86 £Rabat: 50%13,43 £
Optional: Emergency USB-Stick [2 GB]Contains tools for portable scanning and cleaning of infected PCs. Worldwide shipping included.
Postal mail
16,79 £Rabat: 20%13,43 £ 0 0,00 £Rabat: 20%
Suma:Zawiera 2,15 £ VAT (19% z 11,28 £). 13,43 £

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29530
Miasto
Trololololo
eh, ty nie tą stronę otwierasz, zamiast "Strona z promocją " otwierasz "Info o Promo"
:wariat :dziwak
Wklejasz ten adres
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Jak już wpiszesz proxy .

P.S - wyszukaj sobie nowe proxy, świeższe bo z tego co podałeś już ktoś pobrał lickę.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
licencje są oczywiście roczne, właśnie aktywowałem

Install 9th Dec, 2011 20:25
Expiration 8th Dec, 2012 20:25

patrząc na godzine aktywacji wnioskuje że czas leci od momentu wpisania klucza, a nie od rana i ukazania się promo

są to licencje promocyjne, obstawiam że trzeba aktywować do końca roku
zdaje się rok temu w kalendarzu była podobna tylko pół roczne licencje (z proxy .de) i termin był podobny

Do góry