Skorzystaj z tegoTomnord15 napisał:Po wpisaniu danych pojawia się coś takiego- "An existing user account for this email address was found!" Próbowałem z 2 adresów e-mail przez bramkę proxy i lipa.
Nie ma żadnego spolszczenia,ale nawet ze spolszczeniem jest to pakiecik tylko dla kumatychsebastian1988 napisał:Swoją drogą czy nie wiecie czy gdzieś w sieci jest spolszczenie?
Kiedyś na dobrychprogramach gościu dawał link do nie oficjalnego polskiego portu ale ..... to było 2 lata temu.... :nea
Tomnord15 napisał:Po wpisaniu danych pojawia się coś takiego- "An existing user account for this email address was found!" Próbowałem z 2 adresów e-mail przez bramkę proxy i lipa.
Hornet napisał:Nie ma żadnego spolszczenia,ale nawet ze spolszczeniem jest to pakiecik tylko dla kumatychsebastian1988 napisał:Swoją drogą czy nie wiecie czy gdzieś w sieci jest spolszczenie?
Kiedyś na dobrychprogramach gościu dawał link do nie oficjalnego polskiego portu ale ..... to było 2 lata temu.... :nea(prawidłowe klasyfikowanie wyskakujących komunikatów)
Napisz po EN do support to się dowiesz.Oczywiście zaznacz że jest to licencja promocyjna.virugen napisał:Na ile ta licka? i do kiedy można ją aktywować?
ReviewsAntivirus napisał:U mnie zadziałało proxy:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Przekroczono limit czasu połączenia.
Serwer computelogy.com zbyt długo nie odpowiada. Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.
Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Nightly jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
Koszyk
Nazwa produktu Dostawa Cena jednostkowa Ilość Cena
Online Armor Premium Firewall [1 Year]Pokaż ceny z rabatem ilościowym
elektronicznie
26,86 £Rabat: 50%13,43 £ 26,86 £Rabat: 50%13,43 £
Optional: Emergency USB-Stick [2 GB]Contains tools for portable scanning and cleaning of infected PCs. Worldwide shipping included.
Postal mail
16,79 £Rabat: 20%13,43 £ 0 0,00 £Rabat: 20%
Suma:Zawiera 2,15 £ VAT (19% z 11,28 £). 13,43 £