Emsisoft Online Armor Premium za darmo

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
- CLICK HERE TO GET 50% DISCOUNT ON EMSISOFT ONLINE ARMOR PREMIUM FIREWALL 5.1.

An existing user account for this email address was found! - i tak ciągle w okienku maila licencji - wszystkie własne wypróbowane, kosz mail nie działa , 10 minutemail.com jak wyżej.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29530
Miasto
Trololololo
a to ciekawe bo ja właśnie wpisałem proxy Hidemyass i poszło, lickę dostałem na koszmail. :suuper

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29530
Miasto
Trololololo
Jak chcesz mieć u nich konto to aktywujesz.

waderr73

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
programexe napisał:
No nareszcie , tylko pytanie : w tym mailu : trzeba aktywowac 1-wszy link pod Important Activate , czy tylko wziąć sam klucz i zarejstrować program?

Warto mieć tam konto. Tam możesz zresetować aktywacje firewall-a. Przyda się jak postawisz system na nowo.

prenrzyk

Wygadany
Reakcje/Polubienia
9
A czy ktoś może podpowiedzieć jak ustawić Armora w trybie bankowym,aby możliwe było korzystanie z Banku Millenium?
Wprowadzam stronę do domen i niestety bez rezultatu.

P.S. Poradziłem sobie.Wystarczyło po wpisaniu domeny zrestartować Amora.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
konto OA a link w mailu do potwierdzenia to 2 różne rzeczy
link w mailu trzeba koniecznie potwierdzić bo zablokują wam ten klucz, już to przerabiałem więc pewne
samo konto OA warto mieć jak wspomniano do wycofania aktywacji

ddarc

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
25
zainstalowane..na razie premium trial .. potestuje pare dni i się zobaczy ...na razie na dzien dobry zniknely polskie znaki i neta rozlaczylo ..po resecie OA dzialają ....sterownik oahelper musialem wylaczyc ...trzeba sie tym pobawic i potestowac bo skutecznosc ma super w testach ..a promocja sama w sobie-rewela ! :dziękuję

pawlo1

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Po zainstalowaniu u mnie nie działało tylko z polskich znaków "ł" , jednak zauważyłem że pod ctrl+alt+l jest domyślnie ustawiony learning mode, wystarczyło usunąć hotkeya i wszystko cacy, nie wyłączałem żadnych sterowników.

A

Anonymous

Temat: Emsisoft Online Armor Premium za darmo

ddarc napisał:
zainstalowane..na razie premium trial .. potestuje pare dni i się zobaczy ...na razie na dzien dobry zniknely polskie znaki i neta rozlaczylo ..po resecie OA dzialają ....sterownik oahelper musialem wylaczyc ...trzeba sie tym pobawic i potestowac bo skutecznosc ma super w testach ..a promocja sama w sobie-rewela ! :dziękuję

Sterownika ponownie włącz, po prostu są ustawione hotkey'e:
Alt + N - Blocking All Network Trafic
Alt + L - Learning Mode

tutaj jest instrukcja:
poradniki-tutoriale-f25/jak-usun-problem-z-wpisywaniem-ma-ych-liter-oraz-t4831.html

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29530
Miasto
Trololololo
Raczej działało, bramki są dobre ale jeśli skorzystasz z nich jako pierwszy, potem już są blokowane.

Do góry