MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4416
271891225_1080131605899636_6413472247022353371_n.jpg

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6106
Miasto
To tu to tam....
Tak mi sie skojarzylo... coraz wiecej restauracji i sklepow wymaga certyfikatow kodawidkowych zeby wejsc do srodka. Tlumacza to "ograniczeniami ilosci osob w srodku w stanie epidemii". Hmmm.... zastanowmy sie jak to interpretowac i liczyc. Ja jako kliet bardzo chcialbym zobaczyc certyfikat kucharza, kelnera, barmana, wykidajly... jesli nie moge go zobaczyc to zakladam ze jest to szur, osoba nieszczepiona ktorej jedynym celem jest mi nakaszlec w talerz na zapleczu czym narazi mnie na utrate zdrowia a moze i zycia.

By the way jest to znakomity sposob na podzial spoleczenstwa, taki eksperyment stnafordzki w skali calego kraju: postawic jednych jako pokorny motloch a drugich ponad nimi: nic nie musza pokazac ale moga sprawdzac.
Oczywiscie powyzsze odnosi sie do niektorych krajow.... bo inne zamierzaja sie z tego szalenstwa wycofac w najblizszym czasie, poki jeszcze moga.

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6106
Miasto
To tu to tam....
Cosik zaczyna docierac do mediow "glownego nurtu"?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pfizer Loyatly Card, po 16 boosterze darmowy wieniec lub kebab na ostrym (dla tych nielicznych co dotrzymaja).

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6106
Miasto
To tu to tam....
W Kanadzie stolyca przygotowuje sie na powitanie kierowcow ciezarowek ktorzy jak sie wydaje nie sa zbytnio zadowoleni z obowiazkowych szczypanek.
Pamietacie film "Konwoj"? To wezcie czipsy. Ciekawe dlaczego nie ma o tym jakze widowiskowym wydarzeniu nic ani w TVP, ani w TVN, o Polszmacie nie wspominajac...

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6106
Miasto
To tu to tam....

Odpowiedz na pytanie w pierwszym bullecie: Shitty, the symptoms are remaining as because of COVID the tests and checks are not done yet.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27945
Miasto
Trololololo
W Kanadzie stolyca przygotowuje sie na powitanie kierowcow ciezarowek ktorzy jak sie wydaje nie sa zbytnio zadowoleni z obowiazkowych szczypanek.
Pamietacie film "Konwoj"? To wezcie czipsy. Ciekawe dlaczego nie ma o tym jakze widowiskowym wydarzeniu nic ani w TVP, ani w TVN, o Polszmacie nie wspominajac...

Na łonecie właśnie znalazłem :)

spamtrash

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
6106
Miasto
To tu to tam....
Wiecie czym sie rozni pielegniarka z domu opieki od pielegniarki w szpitalu w Wielkiej Angolii? Otoz ta druga nie straci roboty w wyniku braku szczypanki. Ot, takie skonfliktowanie spoleczenstwa, a dokladniej jednej grupy zawodowej level Doris Johnson:

IMHO pomysl ze rzad ma PRZEPROSIC wyje... z pracy za to ze ich wyje.... bez zapewnienia zatrudnienia samo w sobie jest szczytem zbydlecenia sfer rzadzacych.

Do góry