Eset NOD32 Antivirus za darmo

rambler

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam, jak ktoś ma jeden kod do ESETA na zbyciu, to będę bardzo wdzięczny

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
krzysztofp83 napisał:
Witam ja nie mogę tego aktywować gdzie mam wpisać ten kod
Wejdź na stronę aktywacji na adres:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Tam , po prawej stronie wpisz klucz i swój mail oraz inne dane. Wciśnij przycisk: senden , na dole. Po chwili pojawi się okno z hasłem i nazwą użytkownika,ale jeśli jakieś dane nie zostaną wpisane należy je uzupełnić po czym ponownie wcisnąć senden aż do skutku... W oknie aktywacji programu Eset wybieramy opcję: aktywuj za pomocą nazwy i hasła użytkownika i tam wpisujemy wygenerowane dane aktywacji Najlepiej ,żeby zainstalowany produkt był oryginalny: czyli Eset NOD32 Antivirus 6 w wersji niemieckiej, chociaż w moim wypadku za pomocą tych wygenerowanych danych przez powyższą stronę niemiecką przedłużyłem polską wesję ESS.

piotr8989

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
a jaką wersje eset smart ci się udało przedłużyć i jak to zrobiłeś. Przez proxy niemieckie ?

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
piotr8989 napisał:
a jaką wersje eset smart ci się udało przedłużyć i jak to zrobiłeś. Przez proxy niemieckie ?

Najzwyczajniej w świecie, wpisując nowe hasło i nazwę użytkownika...bez proxy

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Zamierzam zmienić mój system W7 na W8.1.
W związku z tym mam pytanie odnośnie antywirusa z tej promocji,którego mam na W7, czy aby zainstalować go na nowym W8.1, to muszę podobnie przejść cała procedurę z instalacją tj.wgrać nod32 v.6.DE/aktywować przez niemieckie proxy/wgrać nod.32 v.7.PL ?

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
HrabiaDracula napisał:
Wpisujesz jedynie hasło i nazwę użytkownika
nie otrzymałem z promocji hasła i nazwy użytkownika tylko sam kod do rejestracji;
co prawda w ustawieniach zaawansowanych jest nazwa użytkownika, niestety hasło jest wykropkowane...
jest jakiś sposób na odczytanie hasła?

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Emmers napisał:
krzysztofp83 napisał:
Witam ja nie mogę tego aktywować gdzie mam wpisać ten kod
Wejdź na stronę aktywacji na adres:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Tam , po prawej stronie wpisz klucz i swój mail oraz inne dane. Wciśnij przycisk: senden , na dole. Po chwili pojawi się okno z hasłem i nazwą użytkownika,ale jeśli jakieś dane nie zostaną wpisane należy je uzupełnić po czym ponownie wcisnąć senden aż do skutku... W oknie aktywacji programu Eset wybieramy opcję: aktywuj za pomocą nazwy i hasła użytkownika i tam wpisujemy wygenerowane dane aktywacji Najlepiej ,żeby zainstalowany produkt był oryginalny: czyli Eset NOD32 Antivirus 6 w wersji niemieckiej, chociaż w moim wypadku za pomocą tych wygenerowanych danych przez powyższą stronę niemiecką przedłużyłem polską wesję ESS.

Nie mam pojęcia jak uzyskać dane w miejscu gdzie masz kropki. Trzeba było zrobić na początku rejestracje o której pisał Emmers i byś dostał wygenerowane hasło i nazwe użytkownika. Ja tak zrobiłem wyświetlił mi się od razu komunikat, który skopiowałem i zapisałem. Na e-maila nic nie przyszło :eek: ale wszystko co potrzebne zdążyłem uzyskać.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
altyx napisał:
Oj chyba nie wiesz o co prosisz (?)... Tutaj nikt nie rozdaje licencji, klucze były w promocji świątecznej (w grudniu ub. roku) na niemieckiej stronie czasopisma, nie pamiętam w tej chwili jakiego...teraz możesz albo poczekać na podobną okazję albo kupić program.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
To już chyba ostatni rozdział tej sławetnej niemieckiej promocji. 2 czerwca kończy się ważność kluczy.
Uruchomiony teraz kodzik oznacza przedłużenie licencji li tylko do początku grudnia tego roku, czyli licka jest roczna, ale od zakończenia promo. No i to by było na tyle :nea.

danielo022

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bzdura, przed chwilą rejestrowałem licencję i mam do 24 maja 2015

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Pewnie liczy się data zarejestrowania otrzymanego kodu z promocji na niemieckiej stronie Eseta. Ja niestety wygenerowałem tam wcześniej nazwę użytkownika i hasło.

Do góry