Wejdź na stronę aktywacji na adres:krzysztofp83 napisał:Witam ja nie mogę tego aktywować gdzie mam wpisać ten kod
piotr8989 napisał:a jaką wersje eset smart ci się udało przedłużyć i jak to zrobiłeś. Przez proxy niemieckie ?
nie otrzymałem z promocji hasła i nazwy użytkownika tylko sam kod do rejestracji;HrabiaDracula napisał:Wpisujesz jedynie hasło i nazwę użytkownika
Emmers napisał:Wejdź na stronę aktywacji na adres:krzysztofp83 napisał:Witam ja nie mogę tego aktywować gdzie mam wpisać ten kod
Tam , po prawej stronie wpisz klucz i swój mail oraz inne dane. Wciśnij przycisk: senden , na dole. Po chwili pojawi się okno z hasłem i nazwą użytkownika,ale jeśli jakieś dane nie zostaną wpisane należy je uzupełnić po czym ponownie wcisnąć senden aż do skutku... W oknie aktywacji programu Eset wybieramy opcję: aktywuj za pomocą nazwy i hasła użytkownika i tam wpisujemy wygenerowane dane aktywacji Najlepiej ,żeby zainstalowany produkt był oryginalny: czyli Eset NOD32 Antivirus 6 w wersji niemieckiej, chociaż w moim wypadku za pomocą tych wygenerowanych danych przez powyższą stronę niemiecką przedłużyłem polską wesję ESS.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Oj chyba nie wiesz o co prosisz (?)... Tutaj nikt nie rozdaje licencji, klucze były w promocji świątecznej (w grudniu ub. roku) na niemieckiej stronie czasopisma, nie pamiętam w tej chwili jakiego...teraz możesz albo poczekać na podobną okazję albo kupić program.altyx napisał:ja też poproszę jeden
altyx1234@gmail.com