Witamy,
Serdecznie gratulujemy wygrania nagrody głównej w konkursie Chip.pl „Bezpieczeństwo”. Nagrodą jest elektroniczna wersja oprogramowania antywirusowego ESET Smart Security 5. Aby odebrać nagrodę, poprosimy o potwierdzenie gotowości do odbioru wygranej, potwierdzenie adresu e-mail, na który nagroda zostanie dostarczona oraz o numer kontaktowy.
Z poważaniem,
Marcin Chmielewski, zespół Chip.pl.
Serdecznie gratulujemy wygrania nagrody głównej w konkursie Chip.pl „Bezpieczeństwo”. Nagrodą jest elektroniczna wersja oprogramowania antywirusowego ESET Smart Security 5. Aby odebrać nagrodę, poprosimy o potwierdzenie gotowości do odbioru wygranej, potwierdzenie adresu e-mail, na który nagroda zostanie dostarczona oraz o numer kontaktowy.
Z poważaniem,
Marcin Chmielewski, zespół Chip.pl.
Wcale się nie dziwię...przecież to Ty Emmers kiedyś napisałeś : nie ma komputera i systemu z którym nie dałbym sobie radyEmmers napisał:Wiem, widziałem i dzięki za gratulacje, ale w tym konkursie nie było losowania, nagrody przyznawano za treść wypowiedzi uznaniowo, więc nie jest to tak całkiem kwestia szczęścia.
serenity15 napisał:Data ważności: 2013-02-10
ta data ważnosci ejst dla obu kluczy czy dla jednego?