Zdecydowanie.Glary Utilities Pro będzie lepszy od HDCleaner?
Zdecydowanie.Glary Utilities Pro będzie lepszy od HDCleaner?
Dodaj wykluczenie, zamknij program następnie uruchom i sprawdź czy wykluczenie jest.Jak w tym programie działa dodawanie do wykluczeń? Zostawiłam sobie wybrane ciasteczka do wykluczenia, kliknęłam na Dodaj do wykluczeń, ale nie pojawił się żaden komunikat ani potwierdzenie i teraz nie wiem, czy one się do tych wykluczeń dodały czy nie. Nie umiem znaleźć tam żadnej listy wykluczeń, aby to sprawdzić.
Tak, sama na to wpadłam, ale myślałam, że może jednak jest gdzieś skitrana jakaś lista wykluczeń, tylko nie potrafię jej znaleźć, bo jednak trochę dziwne, że niby jest opcja dodawania wykluczeń, a nie można przejrzeć ich listyDodaj wykluczenie, zamknij program następnie uruchom i sprawdź czy wykluczenie jest.
Skoro są wykluczenia to i jest lista, poszukaj dobrze.Tak, sama na to wpadłam, ale myślałam, że może jednak jest gdzieś skitrana jakaś lista wykluczeń, tylko nie potrafię jej znaleźć, bo jednak trochę dziwne, że niby jest opcja dodawania wykluczeń, a nie można przejrzeć ich listy
Zainstaluj HDCleaner, ma wykluczenia, widzi slimjeta i jest za darmo.No niestety, teraz jak włączyłam czyszczenie, to ciasteczka, które poprzednio usiłowałam dodać do wykluczeń, znów są na liście do usunięcia
Zainstalowałam. Faktycznie, widzi Slimjeta i można wybrać sobie ciasteczka do zachowania, dziękiZainstaluj HDCleaner, ma wykluczenia, widzi slimjeta