Potwierdzam, sprawdziłem i pojawia się Failed - Returnu mnie nie działa - sprawdzone na 4 różnych emailach.
Potwierdzam, sprawdziłem i pojawia się Failed - Returnu mnie nie działa - sprawdzone na 4 różnych emailach.
Chwilowe kłopoty trzeba spróbować póżniej.u mnie nie działa - sprawdzone na 4 różnych emailach.
Promocja jeszcze trwa ok 2 tygodnie na pewno naprawiąNadal nie działa ta promocja a szkoda.
Niemożliwe.a moze po prostu jest to promocja tylko dla niektórych, zarejestrowanych emaili
Błąd po stronie organizatora promocji, trzeba poczekać aż naprawią/zgłosić im błąd.Nadal nie działa ta promocja a szkoda.
Już naprawili właśnie przyszła lickaBłąd po stronie organizatora promocji, trzeba poczekać aż naprawią/zgłosić im błąd.
Glary miał dobrą reklamę, też wolę Kerisha/Wise365A mnie osobiście ten program nigdy nie przekonał. Wolę Kerisha, czy Wise365.
Jak to kilka razyGlary Utilities Pro używam ze 20 lat i nigdy nie rozwalił mi systemu, a istalowałem na wielu komputerach. Czyści w miare dokladnie rejestr tylko trzeba puszczać po kilka razy. Używam jednego i drugiego w miarę potrzeb.
Za pierwszym razem nie wyczysci wszystkiego, trza ponownie uruchomic skanowanie aż do skutku. Kończysz jak wszystko się swieci na czysto.Jak to kilka razy![]()