sprawdzałem i nie mam zastrzeżeń.

Jorn11-niepotrzebnie się spinaszjorn11 napisał:Hornet chłopie nawet sympatyczny z Ciebie gościu, ale zaczynasz mnie powoli wkurzać ze swoja mania prześladowcza
i chamstwem ...
jeśli już chcesz bawić się w detektywa (najwyraźniej masz na to czas)to z tego typu oskarżeniem proponował bym zwrócić się do OXYGEN THIEF (zakładam ze może potwierdzić lub wykluczyć mnie jako ewentualnego sprawce twoich nieprzyjemności jako administrator nie miał by z tym raczej problemu) i dopiero później pisz o mnie tego typu rzeczy.... takie zachowanie chłopie jest trochę gówniarskie ...a dwadzieścia parę lat już masz i to raczej nie przystoi
wierz mi mam inne zajęcia niż wypisywanie bredni do zakompleksionych ludzi ...(rodzinę i dzieci)
jestem już na to za stary
co do jak to ująłeś "mojej elementarnej wiedzy" kompleksów nie mam... co do samego Gołoty- twoje dochodzenie również można o d...e potłuc, bo w pierwszym poście wyraźnie napisałem ze za Andrew nie przepadam wiec wystarczyło by przeczytać i nie oświecać innych rzeczami, które zostały już wcześniej napisane
mimo wszystko trzymaj się i trochę zastanów nad sposobem swojego pisania, bo chyba jednak podpadasz coraz większej liczbie ludzi
OXY czy mógł byś to sprawdzić ?
i odpowiedzieć na to o co mnie Hornet oskarża?
marsellus - 24 Lut 2013 15:09
swoja droga niezly frustrat, pewnie stary go tłukł kablem od żelazka
Z pewnym opóźnieniem odpowiadam. Mylisz się całkowicie. Masz dokładnie takie same podejście jak wspomniany przez Ciebie PDT. Typowy tumiwisizm. Nic dodać, nic ująć.Hornet napisał(a):
Zapaść demograficzna ? A co to mnie obchodzi ? Niech się Tusk o to martwi.
Masz jakieś ciągotki mesjanistyczne, czy szukasz jak inni zapaleńcy odpowiedzi na pytanie: „Kogo miał na myśli Adam Mickiewicz, pisząc:Hornet napisał(a):
No chyba,że jesteś bohaterem "Dziadów" A.Mickiewicza a : imię Twoje czterdzieści i cztery i chcesz cierpieć za miliony ? Wtedy Twoja postawa była by dla mnie całkowicie zrozumiała.
Zapewniam, to nie ja. Ślepa uliczka.A imię jego czterdzieści i cztery.
Spokojnie giveawaydaygiveawayday napisał:Z pewnym opóźnieniem odpowiadam. Mylisz się całkowicie. Masz dokładnie takie same podejście jak wspomniany przez Ciebie PDT. Typowy tumiwisizm. Nic dodać, nic ująć.Hornet napisał(a):
Zapaść demograficzna ? A co to mnie obchodzi ? Niech się Tusk o to martwi.
Masz jakieś ciągotki mesjanistyczne, czy szukasz jak inni zapaleńcy odpowiedzi na pytanie: „Kogo miał na myśli Adam Mickiewicz, pisząc:Hornet napisał(a):
No chyba,że jesteś bohaterem "Dziadów" A.Mickiewicza a : imię Twoje czterdzieści i cztery i chcesz cierpieć za miliony ? Wtedy Twoja postawa była by dla mnie całkowicie zrozumiała.
Zapewniam, to nie ja. Ślepa uliczka.A imię jego czterdzieści i cztery.
Pozdrawiam
Logika powinna Ci podpowiedzieć, że żaden członek rządu nie korzysta z takowego forum. Nie mieliby na to czasu. Przecież są „zapracowani” – meczyk, sms-y z instrukcjami do posłów, ustawy na miarę „lub czasopisma” w szufladach, spotkania na cmentarzach. Ciężkie jest życie ministra i ministry. Nie dałbym rady.Hornet napisał(a):
Rozumiem,że jesteś członkiem rządu ?
Oj tam, oj tam. Nie bądź taki skromny. Jak się napniesz to i te wskaźniki poprawisz. Dla chcącego nic trudnego.Hornet napisał(a):
Bo ja naprawdę nie mam żadnego wpływu na : zapaść demograficzną co najwyżej przy dobrej koniunkturze mogę spłodzić dwójkę.
W takim przypadku proszę zwrócić się na Wiejską do posłów miłościwie nam panującej partii. Nie jestem Ci w stanie pomóc, takowych znajomości nie posiadam.Hornet napisał(a):
... rozumiem,że niedługo wejdzie ustawa która będzie w skuteczny sposób wspierać finansowo każde małżeństwo chcące mieć dzieci ?
Tylko czy autor wiedziałby kogo miał na myśli. Wieszczowie chadzali swoimi brukowanymi ścieżkami Paryża. Jeszcze by się okazało, że prawda jest bardzo prozaiczna. Może lepiej będzie, gdy pytanie to pozostanie bez odpowiedzi. :neaHornet napisał(a):
... tajemnicę o której piszesz mogła by tylko rozwiązać : Time machine i bezpośrednia rozmowa z autorem tych słów.