Hamas wali w Izrael / iZrael wali w Hamas / Iran też wali / iZrael wali w Liban/ Liban też walnął

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Ty masz naprawdę poważny problem z wyłapywaniem ironii.. Nie wiem czy to twój wiek, a może to maybeline. Ale słabo to wygląda Joe.
Nie lubię się powtarzać, ale - nie wcinaj się jak róg majtek w d...Dotarło, czy jeszcze masz jakiś problem z główką kapusty????

• facepalm
Reactions: MLJ

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3239
Małe sprostowanie... nie mam nic do murzynów.
Natomiast podtrzymuję moją wcześniejszą wypowiedź.. z głupim się nie dyskutuje!!
Zadając konkretne pytanie należałoby na nie odpowiedzieć, a nie bawić się w kotka i myszkę.
No cóż .. starość nie radość, krew zagęszczona - wolniej krąży i mózg niedotleniony ... tylko współczuć :smutny

• Lubię to

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4659
Małe sprostowanie... nie mam nic do murzynów.
Natomiast podtrzymuję moją wcześniejszą wypowiedź.. z głupim się nie dyskutuje!!
Zadając konkretne pytanie należałoby na nie odpowiedzieć, a nie bawić się w kotka i myszkę.
No cóż .. starość nie radość, krew zagęszczona - wolniej krąży i mózg niedotleniony ... tylko współczuć :smutny

Zauważ że on Ci odpowiada, by po jakims czasie edytować swoja wypowiedź by wyglądała zgoła na inną.. Wyczuwam szkolenie w moskwie..

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3239
A tego nie sprawdzałem.. jednym słowem świnia :kwiczy2
W sumie mam to gdzieś.

Spokojnej nocki :piwek

Ostatnia edycja:
  • Lubię to

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Ostatnia edycja:

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4659
Tylko, że to zarzut wobec mnie był. Drugi miszcz intelektu :szydera

To nie był zarzut do Ciebie dzbanie, tylko odniesienie się do mojej wypowiedzi. Dalej nic nie kumasz, próbujesz się z czegoś śmiać. A Kompromitacja goni kolejną kompromitację. Zamilcz, bo totalnie nie wiesz co sie dzieje.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Jesteś jego wrogiem, bo krytykujesz żydów, czarnych, LGBT, Tuska, lewicę itd. Ale też nie jesteś tu osobą z redakcji (Bat na kowala) .
Jakbyś mu przedstawił swój punkt widzenia, ubierając to w najbardziej sensowne, merytoryczne słowa, to on i tak w to nie uwierzy. Mam parę lat starszą Matkę od naszego PZD stoperana. Matula Powiedziała mi że całe to pokolenia ze słabością do ZSRR, musi zwyczajnie wymrzeć. Trudno mi nie wierzyć.
I to by było na tyle, miszczu yntelektu i ciętej riposty...Piłeś - nie pisz. I nie baw się w pomagiera, bo obaj się błaźnicie, aż miło.

Ostatnia edycja:

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4659
i to by było na tyle, miszczu...

Pogratulować. Cytujesz coś sprzed dwóch godzin, wreszcie dotarło do ciebie moje pełne zdanie dotyczące twojej wątpliwej jakości działalności na stronie, czy coś prześwietliło neurony ?, Nie mając kompletnie pomysłu na odpowiedz silisz sie na jakieś krótkie odpowiedzi, nie wiadomo co oznaczające. Napisz komuchu o co ci biega, będzie wygodniej dla wszystkich.

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4659
I znów edytowałeś wypowiedz, ale ty wiesz gamoniu że ja to widzę. :facepalm

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu
Nie mając kompletnie pomysłu na odpowiedz silisz sie na jakieś krótkie odpowiedzi, nie wiadomo co oznaczające. Napisz komuchu o co ci biega, będzie wygodniej dla wszystkich.
Azaliż problem z koordynacją, połączeniem czytania i rozumienia? Azaliż są to dla Ciebie imponderabilia?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Notabene - azaliż na szkołę kamieniami rzucałeś, miast nauki pobierać, kiedy był czas po temu?
Ale - mów do mnie jeszcze. Wszak śmiech to zdrowie :szydera

I znów edytowałeś wypowiedz, ale ty wiesz gamoniu że ja to widzę. :facepalm
A wiesz, że mi to lotto? Kompletnie i zdecydowanie?

Ostatnia edycja:

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
587
Miasto
okolice internetu

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4659
Wyrażasz radość z eskalacji konfliktu? Czy żal z powodu zerowego efektu ataku, poza fajerwerkami?

A czy @bene dodał jaką emocję w postaci emotki, napisał coś w tym typie poza linkiem ?
Poza tym że go dodał w temacie właśnie do tego służącym ?
Dlaczego przypisujesz coś ludziom, choć takie coś nie ma miejsca ?

Bo samo info można znaleźć wszędzie - więc cały trud psu na budę właściwie...

Zdajesz sobie sprawę że właśnie podważyłeś sens istnienia całego tego tematu/wielu tematów na PZD, bo linki można gdzieś znaleźć. :facepalm

Do góry