Hamas wali w Izrael / iZrael wali w Hamas / Iran też wali / iZrael wali w Liban/ Liban też walnął

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
Tak właśnie wygląda demokracja w wykonaniu krowo pasów:diablo
Mają w dupie, że żydki mordują ludność cywilną, że strefę Gzy zrównali z ziemią
a teraz zabierają się za Liban a niby hamerykanie tacy wspaniali i pomagają słabszym .. qrna, ***** prawda !!!!
Są takimi samymi zbrodniarzami jak żydostwo .. życie ludzkie nie ma dla nich znaczenia.
Liczą się interesy i kasa taki to oto obraz krwiopijców :mad:

Kiedyś wspomniałem, że hameryką pośrednio rządzą żydzi i dlatego taka osłona z ich strony
inaczej żydostwo (izrael) już dawno by nie istniało.

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3627
@Hefajstos .. Powiedz mi, z którym fragmentem mej wypowiedzi się nie zgadzasz ..?
Skoro zawetowałeś moją wypowiedź to chciałbym wiedzieć i znać Twoją opinię w tym temacie.
Wówczas możemy podyskutować a inaczej będę musiał uznać, że jesteś zwykłym ignorantem
i bezmózgowcem nie znającym tematu :scratch

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
będę musiał uznać, że jesteś zwykłym ignorantem
I vice versa. A krowo pasów, strefę Gzy, izrael, taki to oto - polska języka - trudna języka?

Ostatnia edycja:

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5246
@Hefajstos .. Powiedz mi, z którym fragmentem mej wypowiedzi się nie zgadzasz ..?
Skoro zawetowałeś moją wypowiedź to chciałbym wiedzieć i znać Twoją opinię w tym temacie.
Wówczas możemy podyskutować a inaczej będę musiał uznać, że jesteś zwykłym ignorantem

Jesteś jego wrogiem, bo krytykujesz żydów, czarnych, LGBT, Tuska, lewicę itd. Ale też nie jesteś tu osobą z redakcji (Bat na kowala) .
Jakbyś mu przedstawił swój punkt widzenia, ubierając to w najbardziej sensowne, merytoryczne słowa, to on i tak w to nie uwierzy. Mam parę lat starszą Matkę od naszego PZD stoperana. Matula Powiedziała mi że całe to pokolenia ze słabością do ZSRR, musi zwyczajnie wymrzeć. Trudno mi nie wierzyć.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Jesteś jego wrogiem, bo krytykujesz żydów, czarnych, LGBT, Tuska, lewicę itd. Ale też nie jesteś tu osobą z redakcji (Bat na kowala) .
Jakbyś mu przedstawił swój punkt widzenia, ubierając to w najbardziej sensowne, merytoryczne słowa, to on i tak w to nie uwierzy. Mam parę lat starszą Matkę od naszego PZD stoperana. Matula Powiedziała mi że całe to pokolenia ze słabością do ZSRR, musi zwyczajnie wymrzeć. Trudno mi nie wierzyć.
Niech każdy mówi (pisze) za siebie, a nie marnymi pomagierami się podpiera. Moja matka mówiła: nie wcinaj się jak róg majtek w d...
Jesteś jego wrogiem, bo krytykujesz żydów, czarnych, LGBT, Tuska, lewicę itd. Chyba się poleję ze śmiechu, mistrzu intelektu i ciętej riposty :szydera

Do góry