Fajne mozajki. 

Ożeż Ty...to zabrzmiało jak groźbaOXYGEN THIEF napisał:To ja napiszę inaczej, jak nie oddacie wystarczającej ilości głosów to koniec z wyciągniętymi instalatorami z programów.Serio.Zrobi się specjalny dział do którego dostęp będą miały tylko te osoby które oddały głosy.
Ola napisał:Prace są ciekawe dlatego oddaję na Ciebie głos pomimo tego, że nie są one jakoś szczególnie trudne do wykonania, przykład na szybko 15 minut roboty.
![]()
Ale najważniejszy jest efekt, a Twoje prace wyglądają naprawdę ładnie. Mam nadzieję, że coś wygrasz, trzymam za Ciebie kciuki
PS. Emmers może nagrasz, albo napiszesz poradnik jak osiągnąłeś efekt swojej pracy? Myślę, że Wszyscy byliby z tego bardzo zadowoleni.
Dzięki; mam Adobe Photoshop CS6 zainstalowany z Chmury kreatywnej ale działa jedynie 30 dni. Nagroda pozwoli mi na korzystanie z wszystkich aplikacji CS6 przez okrągły rok. Taki abonament kosztuje minimum 40 euro miesięcznie. Zastanawiam się tylko do czego wykorzystam te aplikacje...Pewnie do intensywnej nauki grafiki komputerowej w szerokim tego słowa znaczeniu.al_arsen napisał:Ciekawe prace więc głos jak najbardziej oddany. Może z nagrody, którą zapewne zgarniesz też wyciągniesz wieczną instalkę
Powodzenia życzę.