Kalendarz adwentowy 2014 czyli programy za darmo

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Ashampoo Win Optimizer 10 nie chce tego softu nawet za darmo rozwala system i tyle

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
sheriff napisał:
Ashampoo Win Optimizer 10 nie chce tego softu nawet za darmo rozwala system i tyle
Potwierdzam. W W8 po zastosowaniu tego programu po ikonach na pulpicie pozostały tylko czarne plamy :(

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Jak ktoś ma za dużo kasy to macie jeszcze jeden kalendarz adwentowy z promocjami na sprzęt komputerowy

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Czas trwania licencji Ashampoo WinOptimizer 10 z promocji Chip.de.
Ashampoop_nqnxarn.png
:szef

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Prezenty 10.12.2013

LockOutlook Pro
Rozszerzenie do programu Outlook 2013 , 2010 , 2007 i 2003 które daje możliwość ochrony naszej poczty,dostępu i pojedynczych folderów za pomocą hasła

WinX HD Video Converter Deluxe

Steganos Passwort-Manager 14
Steganos Password Manager to zaawansowany menadżer haseł. Program umożliwia tworzenie profili i zapisywanie w nich haseł dostępowych. Każdy z profili dodatkowo chroniony jest hasłem w celu zabezpieczenia znajdujących się w nim danych. Program automatycznie integruje się z przeglądarkami Microsoft Internet Explorer i Mozilla Firefox.

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
@acar
Ja czekam na Audials Radiotracker 10 Standard. Ma być 19 . 12. a 24. Makeme3D Programy rewelacja .

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Mediaraptor i Radiotracker to częściówki Audials One. Program fajny, ale trochę ciągnie zasobów.

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Manila napisał:
Mediaraptor i Radiotracker to częściówki Audials One. Program fajny, ale trochę ciągnie zasobów.
Jak dla mnie program beznadziejny :Stop

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
"Jak dla mnie program beznadziejny"
Podpisuje się oburącz. Miałem Radiotrackera w wersji 6 i Audialsa od 9-10. Miałem tam konto, ale zlikwidowałem bo programy nędzne. Przedobrzone i zachłanne na zasoby!. Używam obecnie Tapin Radio Pro i Radio Maximus na przemian. Zostawiają tamte w tyle, o kilka długości... :piwko

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
wlodeusz napisał:
"Jak dla mnie program beznadziejny"
Podpisuje się oburącz. Miałem Radiotrackera w wersji 6 i Audialsa od 9-10. Miałem tam konto, ale zlikwidowałem bo programy nędzne. Przedobrzone i zachłanne na zasoby!. Używam obecnie Tapin Radio Pro i Radio Maximus na przemian. Zostawiają tamte w tyle, o kilka długości... :piwko

Felerem jest z pewnością zasobożerność, ale nie mam aż tak słabego kompa, żeby się z tego powodu wieszać.
Natomiast plusem b.duża ilość stacji ze starym jazzem i bluesem, które mnie interesują. Poza trochę długo Ci przyszło dojście do wniosku, że to nędzny program.Parę wersji po kolei... :dziwak. Ja tam szybko żegnam się z denerwującymi mnie aplikacjami. Na co dzień lekki StreamWriter mi wystarczy.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Że program marny przekonywałem się do czasu "odkrycia" Tapin Radio. Fakt, trochę to trwało. Zdenerwowanie narastało stopniowo. Ale wyleczyłem się skutecznie. Raził mnie brak equalizera i nachalny zielono niebieski, jaskrawy kolorek skinów. Używałem wersji portable. Wkurzała wielkość okna programu i powolność działania. Niedawno kupiłem jedną ze swoich gazet komputerowych i tam był na płycie jako bonus Radiotracker 10. Pomny jednak kiepskich doświadczeń, nawet nie rozpakowałem płyty. Pozdrawiam. :ok Spieszę wypróbować Stream Writer w wersji portable.

Do góry