Potwierdzam. W W8 po zastosowaniu tego programu po ikonach na pulpicie pozostały tylko czarne plamysheriff napisał:Ashampoo Win Optimizer 10 nie chce tego softu nawet za darmo rozwala system i tyle
longinus napisał:Nie ma ograniczeń czasowychMicx napisał:A na ile dni jest ta licencja Ashampoo Win Optimizer 10 z kalendarza Chip?
![]()
Rozszerzenie do programu Outlook 2013 , 2010 , 2007 i 2003 które daje możliwość ochrony naszej poczty,dostępu i pojedynczych folderów za pomocą hasła
Steganos Password Manager to zaawansowany menadżer haseł. Program umożliwia tworzenie profili i zapisywanie w nich haseł dostępowych. Każdy z profili dodatkowo chroniony jest hasłem w celu zabezpieczenia znajdujących się w nim danych. Program automatycznie integruje się z przeglądarkami Microsoft Internet Explorer i Mozilla Firefox.
Jak dla mnie program beznadziejnyManila napisał:Mediaraptor i Radiotracker to częściówki Audials One. Program fajny, ale trochę ciągnie zasobów.
wlodeusz napisał:"Jak dla mnie program beznadziejny"
Podpisuje się oburącz. Miałem Radiotrackera w wersji 6 i Audialsa od 9-10. Miałem tam konto, ale zlikwidowałem bo programy nędzne. Przedobrzone i zachłanne na zasoby!. Używam obecnie Tapin Radio Pro i Radio Maximus na przemian. Zostawiają tamte w tyle, o kilka długości...![]()