Kalendarz adwentowy 2014 czyli programy za darmo

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1592
Advanced SystemCare 7 Pro - licka only 6 miesiecy.

kuki123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wise Care 365 już śmiga na PC, klucz wbudowany, wystarczy zainstalować. Zapytam jednak jak z licencją, jest ona na jakiś określony czas czy na stałe ? W programie nic nie widzę na ten temat.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Uwaga:
Do działania programu konieczna karta telewizyjna

Przesada ,to jest telewizja internetowa i nie potrzeba żadnej karty.

Aguarius

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Co do Audials Mediaraptor 11 SE wydaje mi się, że jest to jakaś okrojona wersja programu Audials One i nie ma w niej stacji radiowych.

elai90

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
OnlineTV 8 chip.de
asQt7Xt.jpg

Telewizja przez Internet - z onlineTV 8 nie ma problemu. Ponad 1000 stacji telewizyjnych i radiowych otrzymasz w programie, w tym m.in. niemieckie kanały ARD, ZDF, 3SAT, Phoenix, Arte, Sport 1, N24, Dmax i Kika. Również programy z Austrii, Szwajcarii, Francji i USA są dostępne.

Za pomocą jednego kliknięcia można rozpocząć nagrywanie wideo z bieżącego programu. Zaprogramowane również nagrania są możliwe. Miły akcent: Wiele teledysków wszystkich gatunków można grać za pomocą jednego kliknięcia i zarządzać playlistam
rejestracja w trakcie instalacji

jeżeli ktos posiada to wspópracuje z kartą TV
ale nie jest to konieczne

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
[/quote]

Szukam licencji z promocji na ten program.
Z góry dziękuję. :dziękuję

kuki123

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
program rejestrujesz po uruchomieniu instalatora, trzeba podać email, imię i nazwisko i wybrać kraj. następnie dostajesz email z linkiem, klikasz link i dostajesz jeszcze jedną wiadomość, tym razem z kluczem i numerem ID. Co do programu to wg mnie szału nie ma. Kanałów tv niezbyt dużo, radiowych sporo nie działa.

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Program ciekawy. Dużo bajerów. Szkoda, że z polskich stacji TV są tylko 3 i kilka radiowych kanałów po polsku.
Po zapoznaniu się z tym softem, usunąłem go z komputera.
:Stop

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Ilość stacji to dno. Od razu to wywaliłem. Kiedyś miałem darmowy Readon TV i różnica w ofercie ogromna. Innych funkcji nie oceniam, bo mi były niepotrzebne (choć Readon też miał ich sporo).

polimer14

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jakby ktoś posiadał wolny kluczyk do Cyberghost 5 (z tej promocji lub innej) i go do tej pory nie aktywował to poproszę, niestety przegapiłem tą promocję na ten program, z góry dziękuję :)

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
sprawdź pw :)
jak by co został jeszcze jeden z promo 02/12/2013 więc nie wiem jak długo ważny

Do góry