Kaspersky Antivirus 2013 za darmo (na rok )

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
OT
janekzawo napisał:
dzięki "piotr13, teraz poszło :zawsty
W miarę swoich możliwości służę pomocą :)

kuba-xp

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Dzięki chłopaki! Wszystko śmiga!

PS. Co sądzicie o zestawie Kaspersky Anti-Virus + Windows Defender? Da radę? Wystarczająca ochrona?

Piotr13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
kuba-xp napisał:
PS. Co sądzicie o zestawie Kaspersky Anti-Virus + Windows Defender? Da radę? Wystarczająca ochrona?
Na Twoim miejscu dorzuciłbym firewalla, np. Comodo Personal Firewall bądź Outpost Firewall, ale pewnie kolerzy z forum zaproponują coś komercyjnego za free :wariat

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Mam dobrą wiadomość dla tych którzy chcą skorzystać z tej promocji , póki jeszcze działa.
Skonstruowałem pre-instalator dzięki któremu jest to możliwe na każdym kompie:
presetup.jpg

pobrać go można tutaj

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Usuwamy antywirus z którego korzystaliśmy i instalujemy...Nie zmieniamy domyślnej lokalizacji instalacji

Po zainstalowaniu pobieramy instalator aplikacji stąd:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Instalujemy i po udanej instalacji mamy aktywowany produkt na 365 dni
Clipboard.jpg

Testowałem na maszynie wirtualnej Microsoftu system Windows XP Media Center Edition

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Emmers napisał:
Mam dobrą wiadomość dla tych którzy chcą skorzystać z tej promocji , póki jeszcze działa.
Skonstruowałem pre-instalator dzięki któremu jest to możliwe na każdym kompie:
Testowałem na maszynie wirtualnej Microsoftu system Windows XP Media Center Edition
Dzięki Emmers . Na win 8x64 działa .

LechP

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
73
U mnie na Win7HomePremium x64 również zadziałało. Dzięki Emmers.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Emmers napisał:

Na XP Home idzie jak burza. Bez tego pre-instalatora nie dawałem rady.

Serdeczne dzięki Emmers :england

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Dzięki Emmers działa idealnie :piwko

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Przy instalacji na dwóch komputerach,na jednym jest informacja o kłopotach aktualizacji,czyli można instalować tylko na jednym komputerze.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29980
Miasto
Trololololo
senior38 napisał:
Przy instalacji na dwóch komputerach,na jednym jest informacja o kłopotach aktualizacji,czyli można instalować tylko na jednym komputerze.
jakich kłopotach aktualizacji, może po prostu coś blokuje te jego aktualizacje na tym kompie

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Prawdopodobnie blokuje jakiś inny , wcześniej zainstalowany program antywirusowy. Trzymajmy się zasady: program antywirusowy może być tylko jeden...
Nie dajmy się również zwariować uwodzicielskim reklamom firm oferującym kompleksowe zabezpieczenia, to one skutecznie podsycają w nas strach przed wyimaginowanymi coraz częściej zagrożeniami tylko po to żeby zarobić pieniądze.
Sprawdziłem u siebie na ósemce instalator i działa wszystko łącznie z pobieraniem i stosowaniem aktualizacji bazy... Licencja ważna na 365 dni jest pewnie generowana indywidualnie podczas procesu aktywacji po właściwej instalacji. Co ważne: automatycznie zostaje wyłączony Windows® Defender. Jednak Kaspersky Antivirus jak na mój gust jest za ciężki dla mojej konfiguracji sprzętowej i prędkości internetu. Od razu zauważyłem różnicę in minus w otwieraniu stron w przeglądarce, otwieraniu programów z którymi pracuję na co dzień i mimo, że mam procesor 2 X 3.4 GHz i 2048 MB RAM (w dualu) praca na kompie przestała być komfortowa. A komfort pracy cenię sobie najbardziej...

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Zainstaluj ponownie pre-instalator. A jak nie pomoże a masz włączone przywracanie systemu , przywróć system do daty przed instalacją i zainstaluj na nowo. Instaluj wszystko z prawami administratora jeśli jest to system Vista lub nowszy.
(...) Wracając do mojego poprzedniego wpisu, chciałbym sprostować moje pierwsze wrażenia dotyczące spowolnienia systemu Windows 8 po zainstalowaniu KAV. Po restarcie system i przeglądarki działają sprawnie i bez zauważalnej różnicy. Jest nieźle, pewnie zostanę przy tym KAV na 365 dni (...)

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Zabawne wersja ta wraz z opisem aktywacji, pojawiła się w znanym serwisie torentowym :yhy Oby Kaspersky nie zablokował tego klucza :papież

Do góry