Kerish Doctor 2014 za darmo

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Podpisuję się oburącz pod mottem Duśka. Żeby do tego stanu umysłu dojść, potrzeba i wielu lat życia i niesztampowego umysłu!....

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Jeszcze a propos wątpliwości kubusa:

Important: Some malware camouflages itself as KerishDoctor.exe, particularly when located in the c:\windows or c:\windows\system32 folder. Therefore, you should check the KerishDoctor.exe process on your PC to see if it is a threat.
"Ważne: Niektóre malware maskuje się jako KerishDoctor.exe, zwłaszcza gdy znajduje się w C: \ Windows lub C: \ Windows \ System32. Dlatego należy sprawdzić proces KerishDoctor.exe na komputerze, aby sprawdzić, czy jest to zagrożenie."

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Czyli wygląda to na tego typu akcję, że najpierw ktoś (można się domyślić kto) podszywa się pod Kerish Doctor, a potem dorabia mu określoną gębę. :szydera

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Dobroczyńcy z firmy Kerish, zbanowali klucz ofiarowany nam naiwnym, na trzy lata. Jeśli ktoś ma jeszcze czynny program w pełnej wersji, należy natychmiast odhaczyć pobieranie przez program aktualizacji. Inaczej po pierwszym update, wracamy do wersji trial.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Przed chwilą:

JpJlILowRx8s.jpg

ujCaQd4AnpXS.jpg

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Poczekajmy na kolejną aktualizację bazy programu. Wtedy dopiero będziemy wyciągać wnioski. Pozdrawiam. Opisałem to co spotkało mnie. Widocznie, :wariat jestem totalnie parszywy!...Pozdrawiam.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
wlodeusz napisał:
Dobroczyńcy z firmy Kerish, zbanowali klucz ofiarowany nam naiwnym, na trzy lata. Jeśli ktoś ma jeszcze czynny program w pełnej wersji, należy natychmiast odhaczyć pobieranie przez program aktualizacji. Inaczej po pierwszym update, wracamy do wersji trial.

Przed chwilą odpaliłem program i bęc : :szydera

:co jest?
ba6146e39151c7f1dcdbea1ed81bad4f.png
:k...... :pala

antbil007 napisał:
.
kto chce może skorzystać z wersji portable (preaktywowana licencją z promocji TopSoftBargains)
link pozyskany z sieci

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

:suuper dzięki kolego :ok ten chodzi ok

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
U mnie podobnie nastąpiła blokada klucza.

Napisałem do nich maila z żądaniem dotrzymania licencji i przysłania mi nowego klucza. Zobaczymy co odpiszą..jeżeli odpiszą :)

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Rycho napisał:
U mnie podobnie nastąpiła blokada klucza.

Napisałem do nich maila z żądaniem dotrzymania licencji i przysłania mi nowego klucza. Zobaczymy co odpiszą..jeżeli odpiszą :)

No to jest nas dwóch na całą firmę :eek: :scratch , też im napisałem od siebie parę zdań co myślę o tym całym zamieszaniu . :p

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Dajcie chłopaki znać jak się odezwą, bo jakby co, to samemu też trzeba będzie skrobnąć do nich.
Na razie u mnie bez zmian (przed momentem uruchomiłem Update Center i OK).
Szkoda by było, bo program całkiem,całkiem.

ireksmerf

Świeżak
Reakcje/Polubienia
6
Zbanowany klucz nadal aktywuje wcześniejsze wersje tego programu.
Licencja będzie aktywna przez 3 lata pod warunkiem wyłączenia w opcjach aktualizacji.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
A wiec tak sprawa wygląda .
Suport odpowiedział bardzo szybko co mnie zdziwiło i szacunek im że dbają o markę i klienta . :ok
Wyjaśnili sprawę w ten sposób że nie było w ich interesie blokowanie klucza legalnym użytkownikom. Ale nie mieli innego wyjścia . Bo chcieli zapobiec nielegalnej dystrybucji programu poza promocją. Bo rozeszło się wiele nielegalnych aktywacji niezwiązanych z promocja - pewnie mają rejestr maili z strony promocji . Firma przeprosiła mnie za problem wysyłając mi nowy klucz na użytkownika do najnowszej wersji 2015 na 3 lata na 3 stanowiska . Warunkiem było jednak że firma zastrzegła sobie prawo gdyby mój klucz wypłynoł na szerokie wody internetu do zablokowania licencji . A wiec wszystko ok się skończyło dla obu stron pozytywnie ,ja mam klucz a firma obroniła swój honor i dobre imię . :szef :ok :dziwak

Wiec pisanie do suportu daje pozytywny efekt :piwko i to jest wielki + na korzyść użytkownika i firmy . :yahoo :dziękuję :piwko

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Tzn.że trzeba im podać maila, który wpisywało się na TopSoftBargains?
Jak tak, to d.zbita, bo podałem jakiś adres tymczasowy, który odleciał z pamięci :(

Do góry