wlodeusz
Bardzo aktywny
Podpisuję się oburącz pod mottem Duśka. Żeby do tego stanu umysłu dojść, potrzeba i wielu lat życia i niesztampowego umysłu!....
"Ważne: Niektóre malware maskuje się jako KerishDoctor.exe, zwłaszcza gdy znajduje się w C: \ Windows lub C: \ Windows \ System32. Dlatego należy sprawdzić proces KerishDoctor.exe na komputerze, aby sprawdzić, czy jest to zagrożenie."Important: Some malware camouflages itself as KerishDoctor.exe, particularly when located in the c:\windows or c:\windows\system32 folder. Therefore, you should check the KerishDoctor.exe process on your PC to see if it is a threat.
wlodeusz napisał:Dobroczyńcy z firmy Kerish, zbanowali klucz ofiarowany nam naiwnym, na trzy lata. Jeśli ktoś ma jeszcze czynny program w pełnej wersji, należy natychmiast odhaczyć pobieranie przez program aktualizacji. Inaczej po pierwszym update, wracamy do wersji trial.
antbil007 napisał:.
kto chce może skorzystać z wersji portable (preaktywowana licencją z promocji TopSoftBargains)
link pozyskany z sieci
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
sheriff napisał:...dzięki kolego
ten chodzi ok
Rycho napisał:U mnie podobnie nastąpiła blokada klucza.
Napisałem do nich maila z żądaniem dotrzymania licencji i przysłania mi nowego klucza. Zobaczymy co odpiszą..jeżeli odpiszą![]()