Kerish Doctor 2014 za darmo

Rycho

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5075
Też otrzymałem odpowiedź i nowy klucz.

Rzeczywiście szybko działające wsparcie klienta. Ta firma dba o swoją markę i o klienta.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
354
Manila napisał:
Tzn.że trzeba im podać maila, który wpisywało się na TopSoftBargains?
Jak tak, to d.zbita, bo podałem jakiś adres tymczasowy, który odleciał z pamięci :(

Ja nic im nie podawałem .Napisz po prostu że masz ten soft z promocji . Podaj dane promocji klucz i nazwę strony z promocją i dodaj że przy próbie aktualizacji soft blokuje licencje ci .A na końcu napisz że prosisz o pomoc w rozwiązaniu problemu i szybką odpowiedz .I tylko tyle .Krótko i na temat w ENG :szef :dziwak :ok

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Wysłałem, ale nie jestem w stanie ustalić z jakiego adresu startowałem do tej promocji :scratch . Podałem ten, gdzie pląta się newsletter topsoftbargains. Należy Wam się plus za inicjatywę :ok

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Faktycznie, błyskawicznie odpowiadają mimo niedzieli. Oczywiście otrzymałem klucz. Piwko dla solidnej firmy :piwko

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Tak postępuje solidna firma? Najpierw robi publiczną promocje i reklamę swojego softu, daje ludziom klucze z aktualizacją programu na 3 lata, a po trzech miesiącach wszystkie klucze unieważnia? To raczej niepoważne i nieprofesjonalne. Nie będę pisał do nich po nowy klucz, a program odinstalowałem z komputera. :fakolec

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Manila napisał:
Faktycznie, błyskawicznie odpowiadają mimo niedzieli. Oczywiście otrzymałem klucz. Piwko dla solidnej firmy :piwko
Również dostałem nowy kluczyk :)

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
ard napisał:
Tak postępuje solidna firma? Najpierw robi publiczną promocje i reklamę swojego softu, daje ludziom klucze z aktualizacją programu na 3 lata, a po trzech miesiącach wszystkie klucze unieważnia? To raczej niepoważne i nieprofesjonalne. Nie będę pisał do nich po nowy klucz, a program odinstalowałem z komputera. :fakolec

Masz sporo racji, bo uważam że ta akcja była z góry zaplanowana. Tak więc, bardzo zachęcająca 3-letnia licencja+klucz taki sam dla wszystkich+możliwośc aktywacji po terminie promocji, więc mogli się spodziewać wypłynięcia kluczy na lewo i prawo. Do tego dochodzi akurat obniżka na ten program do 1 lutego :dziwak
Napisałem solidna, bo się nie stawiali i szybko i grzecznie załatwili sprawę :yhy
Już wolę taką postawę, niż producenta znanego skanera antywirusowego oraz znanego forum. Wygrywa się program, a gdy po pewnym czasie okazuje się, że klucz jest przez kogoś wykorzystany, to cię mają w d.
Ot, taka różnica.

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Firma Kerish, stanęła na wysokości zadania przydzielając nam indywidualne licencje.Zastanawiam się jednak, kto zrobił nam tę "niedźwiedzią przysługę"!. Jest przecież możliwe, że to jeden z nas, udostępnił program na Chomiku, Exsite i innych, pirackich Warezach. Promocja była dostępna, raczej w niewielu miejscach. To zawęża krąg, potencjalnych winowajców. Ten "ktoś", zrobił złą robotę, także temu portalowi. Wszystkim nam, przypiął gęby "pirata i oszusta". Stwierdzam to ze smutkiem i zażenowaniem. :zawsty

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
sheriff napisał:
Manila napisał:
Tzn.że trzeba im podać maila, który wpisywało się na TopSoftBargains?
Jak tak, to d.zbita, bo podałem jakiś adres tymczasowy, który odleciał z pamięci :(

Ja nic im nie podawałem .Napisz po prostu że masz ten soft z promocji . Podaj dane promocji klucz i nazwę strony z promocją i dodaj że przy próbie aktualizacji soft blokuje licencje ci .A na końcu napisz że prosisz o pomoc w rozwiązaniu problemu i szybką odpowiedz .I tylko tyle .Krótko i na temat w ENG :szef :dziwak :ok

Po moim majlu dopytywali się jeszcze o orientacyjną datę pozyskania klucza. Napisałem, że prawdopodobnie 18 października 2014 lub kilka dni później:)
Ale reakcja błyskawiczna - majl wysłany 17.56, odpowiedź 18.10:)

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4427
Miasto
Polska
Rycho napisał:
U mnie podobnie nastąpiła blokada klucza.

Napisałem do nich maila z żądaniem dotrzymania licencji i przysłania mi nowego klucza. Zobaczymy co odpiszą..jeżeli odpiszą :)

sheriff napisał:
No to jest nas dwóch na całą firmę :eek: :scratch , też im napisałem od siebie parę zdań co myślę o tym całym zamieszaniu . :p

Dzięki chłopaki za natchnienie. Napisałem i ja, i jest OK. :klawik.

Do góry