A
Anonymous
Dzięki za info, jutro zobacze, jak mi się zablokuje to wróce na 2015 (mam na twardym) 
tak jak pisalemyankes42 napisał:Nie, po aktualizacji do 2016 zaraz blokuje mi licencje. Po powrocie do 2015 wraca do 29 listopada 2016, więc zostaje przy tym !
luger napisał:Kerish Doctor jest w nowym numerze Komputer Świat 3/2016, już w sprzedaży.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
fishmark napisał:"Premiera programu odbędzie się w KŚ+ w najbliższą środę 3 lutego." w środę będzie
wiadomo czy jest to wersja Kerish Doctor z indywidualnym kluczem.Używam Kerish Doctor z
GOTD z dnia 29.11.15 program działa bardzo dobrze ,aktualizuje się na bieżąco .
Ja instalowałem przedwczoraj i program bez problemu zaktualizowałem do 2016. Licencja aktywna do 29.11.2016yankes42 napisał:fishmark napisał:"Premiera programu odbędzie się w KŚ+ w najbliższą środę 3 lutego." w środę będzie
wiadomo czy jest to wersja Kerish Doctor z indywidualnym kluczem.Używam Kerish Doctor z
GOTD z dnia 29.11.15 program działa bardzo dobrze ,aktualizuje się na bieżąco .
Pewnie znaczenie ma, kiedy był zainstalowany na komputerze, bo mi ta sama wersja po aktualizacji blokuje licencje. Tylko, że ja instalowałem pod koniec stycznia, a wcześniej miałem tę 2016 z tym kluczem dla wszystkich z Freeisoftu.
Kamelka napisał:Kerish Doctor 2016 v4.60 na SOS![]()
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Instalacja i aktywacjaZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
i tu to samoZaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
A zaktualizowałeś go do najnowszej wersji ??marek7001 napisał:Zainstalowałem program ponownie po tygodniu i cyrki wszedł kod z SOS![]()
Data wygaśnięcia 27-01-2017... Odblokowali kod?
Elvis_JXL napisał:A zaktualizowałeś go do najnowszej wersji ??marek7001 napisał:Zainstalowałem program ponownie po tygodniu i cyrki wszedł kod z SOS![]()
Data wygaśnięcia 27-01-2017... Odblokowali kod?