A

Anonymous

Dzięki za info, jutro zobacze, jak mi się zablokuje to wróce na 2015 (mam na twardym) :)

A

Anonymous

Nie, po aktualizacji do 2016 zaraz blokuje mi licencje. Po powrocie do 2015 wraca do 29 listopada 2016, więc zostaje przy tym !

A

Anonymous

yankes42 napisał:
Nie, po aktualizacji do 2016 zaraz blokuje mi licencje. Po powrocie do 2015 wraca do 29 listopada 2016, więc zostaje przy tym !
tak jak pisalem :guma

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
@yankes42 potwierdzam u mnie to samo 2015 działa.
Tylko zastanawiam się czy zablokowanie aktualizacji w tym przypadku nie tylko programu do wersji 2016 ale wszystkich modułów (bo widzę że inaczej się nie da) nie będzie miało negatywnego wpływu na działanie?

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
A

Anonymous

Fakt, inaczej się nie da, ale na działanie nie ma to większego wpływu. Najbardziej na funkcje ochrony - baza szkodliwego oprogramowania (wiadomo, że to szybko się zmienia), ale mi osobiście na tym module nie bardzo zależy. Wolę bardziej sprawdzone i do tego przeznaczone oprogramowanie. Zresztą i tak działa fajnie, np. od razu informuje o "grzebaniu" w pliku hosts (mało spotykane), a jakąś bazę danych już przecież ma (do 2015).
Inne moduły, które dodali to paczki językowe (niepotrzebne) i moduł główny programu - a tam chyba zmieniła się tylko data na 2016 i trefne klucze dodali :) Nigdzie w necie nie znalazłem info o jakiś zmianach.
Jest ta sama wersja 4.60 tak jak było na 2015. Trochę to dziwne, bo inni jak dodadzą kropkę albo przecinek to zaraz zmieniają cyferki wersji programu na wyższe - bo każdy chcę mieć poczucie, że ma coś nowszego :)
Ja też ;) - a co ciekawe - jak zmienisz sobie nazwę ikonki na 2016 (żeby nie kuło po oczach 2015), to program po jakimś czasie "naprawia" to na 2015 :) Mam kilka modyfikowanych skrótów (inne ikonki, skracane nazwy itd) i tych nie rusza. Jeśli podoba Ci się ten program tak jak mnie, to śmiało go używaj w tej wersji. Program jest dobry. Miałem już chyba wszystko (wszystko w wersjach Pro) z tego tematu, więc śmiało mogę go polecić :)

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
55
"Pre­mie­ra pro­gra­mu od­bę­dzie się w KŚ+ w naj­bliż­szą śro­dę 3 lu­te­go." w środę będzie
wiadomo czy jest to wersja Kerish Doctor z indywidualnym kluczem.Używam Kerish Doctor z
GOTD z dnia 29.11.15 program działa bardzo dobrze ,aktualizuje się na bieżąco .

A

Anonymous

fishmark napisał:
"Pre­mie­ra pro­gra­mu od­bę­dzie się w KŚ+ w naj­bliż­szą śro­dę 3 lu­te­go." w środę będzie
wiadomo czy jest to wersja Kerish Doctor z indywidualnym kluczem.Używam Kerish Doctor z

Pewnie znaczenie ma, kiedy był zainstalowany na komputerze, bo mi ta sama wersja po aktualizacji blokuje licencje. Tylko, że ja instalowałem pod koniec stycznia, a wcześniej miałem tę 2016 z tym kluczem dla wszystkich z Freeisoftu.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
yankes42 napisał:
fishmark napisał:

Pewnie znaczenie ma, kiedy był zainstalowany na komputerze, bo mi ta sama wersja po aktualizacji blokuje licencje. Tylko, że ja instalowałem pod koniec stycznia, a wcześniej miałem tę 2016 z tym kluczem dla wszystkich z Freeisoftu.
Ja instalowałem przedwczoraj i program bez problemu zaktualizowałem do 2016. Licencja aktywna do 29.11.2016 :klawik.
Nie wiem dlaczego u jednych działa a u innych nie :scratch

A

Anonymous

Fakt, ciekawe, to ta sama licencja do 29.11.2016. Może dlatego, że wcześniej miałem tą wersję 2016 i tamto zablokowali, a teraz są jakieś ślady. Spróbuje ręcznie wyczyścić rejestr, może to pomoże :) Ale i tak to jest dziwne, bo to dwie różne licencje, a nie instaluje od nowa, tylko robię aktualizację.

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
Re: Kerish Doctor 2016 za darmo

Kamelka napisał:
cover_box-1-150x200.png
Kerish Doctor 2016 v4.60 na SOS

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Instalacja i aktywacja

i tu to samo

Program mam z tej promocji , po ich aktualizacji (aby zablokować klucz ) zostało 6 dni :zaciesz
Cofnąłem ta aktualizacje i podmieniłem pliki :)

146344Przechwytywanie2.png

Może odpowiadają za bazę np malware ale mi to jest zbędne , reszta się aktualizuje, zależy mi na czyszczeniu bo program przyjazny mojej 8 :)

Teraz jest :)

924628Przechwytywanie.png

489081Przechwytywanie1.png

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Zainstalowałem program ponownie po tygodniu i cyrki wszedł kod z SOS :zaciesz
Data wygaśnięcia 27-01-2017... Odblokowali kod?

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
marek7001 napisał:
A zaktualizowałeś go do najnowszej wersji ??

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Elvis_JXL napisał:
marek7001 napisał:
A zaktualizowałeś go do najnowszej wersji ??

No właśnie zrobiłem próbę i poszło w pi...du :ireful czyli opcja nie aktualizować...

Do góry