KONKURS - Bitdefender Total Security 2012 + BIS 2012

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Bitdefender Total Security 2012 + Bitdefender Internet Security 2012 do wygrania!
Dodatkowy bonus od RèviewsÅntivirüs - Bitdefender Internet Security 2012 za drugie miejsce!

artMS.jpg

Licencja dla 1 PC na 12 m-cy (wymóg aktywacji do 31 marca 2012).

Wygra osoba, która umieści jeden, według mnie najśmieszniejszy dowcip.
Drugą nagrodę przydzieli RèviewsÅntivirüs.
Ogłoszenie wyników 21 stycznia 2012

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: KONKURS - Bitdefender Total Security 2012

Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony:
- Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami.
- Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca!
- Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, radził przygotować się na najgorsze.

andmen

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
koszalin

Zgłasza się mężczyzna do poradni anonimowych alkoholików.
- Witam kierowniczko, jestem Darek. Piję od 25 lat. Przyszedłem tutaj, bo podobno rozwiązujecie trudności związane z alkoholem.
- Naturalnie. Powiedz nam, jak Ci pomóc?
- Brakuje mi 1,90 zł.

ariel171

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Umarły 4 zakonnice i idą do nieba. Przy wrotach do nieba stoi św. Piotr i mówi do zakonnic : "Wejdziecie do nieba jeśli pozbędziecie się swoich grzechów". Zadaje pytanie pierwszej zakonnicy: "Czy dotykałaś męskiego członka?"
-"Tak, palcem" - mówi zakonnica. Św. Piotr mówi jej, aby włożyła palec do wody święconej i może iść do nieba. Zrobiła tak i jest już w niebie. Pyta drugiej czy dotykała męskiego członka.
-"Tak, ręką" - mówi zakonnica. Piotr każe jej włożyć ręke do wody święconej i może iść do nieba. Zrobiła tak, poszła.
Nagle z oburzeniem krzyczy czwarta zakonnica:
"Noooo niee, jak ona tam włoży dupę to ja tego nie wypije!! :dziwak

rogacz1988

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa. Szykują się do wyjścia na zewnątrz, nagle podbiegły dwa zielone ludziki i zaspawały drzwi rakiety.
Amerykanie próbują wyjść. Mija 10 minut, 30 minut... Po godzinie udało się. Wychodzą z rakiety i widzą sporą grupę Marsjan.
- Czemu zaspawaliście nam drzwi?
- Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem? Niedawno byli tu Polacy. Zaspawaliśmy im drzwi, a oni już po pięciu minutach byli na zewnątrz. I prezenty nam przywieźli!
- Prezenty, Polacy? Jakie prezenty? - dziwią się Amerykanie.
Jeden z Marsjanin odpowiada:
- A, nie wiem. Jakiś wpierdol, ale wszyscy dostali!

dan33

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

1 W komputerze Chucka Norrisa windows nigdy nie prosi o update.
2...Ani żaden inny Jego program nie prosi.
3. Wersje shareware nigdy nie proszą o purchase, lecz wciąż działają i przepraszają Chucka za wyraz shareware w tytule. ..Jednak później i tak dostają w pier... za nadgorliwość.
4. A zapora systemu jest wiecznie wyłączona, tak jak absurdem jest przykleić musujące draże, to bomby atomowej.

sworoslaw

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik

Pewnego razu, w latach powiedzmy 60 tych, zorganizowano na dworze Królowej Matki raut dla ambasadorów i innych dyplomatów. Królowa uprzejmie gawędziła sobie z ambasadorem Francji, kiedy nagle puściła bąka. Zmieszała się i zaczerwieniła, ale ambasador Francji wstał i mówi:
- Bardzo Państwa przepraszam, czuje się dziś nie najlepiej i stąd moje nieprotokólarne zachowanie.
Wszyscy odetchnęli z ulgą, że tak szybko i taktownie wybawił Królową z niezręcznej sytuacji.
Królowa zaczęła pogawędkę z ambasadorem Niemiec znowu puściła bąka, ale Niemiec pomny zasług poprzednika szybko oznajmił, że jadł dzisiaj wurst na obiad i stad te odgłosy, i że bardzo przeprasza itd.
Znowu ulga i ciche gratulacje, że taktownie i zręcznie wybawił Królową. Za parę minut królowa zaczęła kręcić się na zydelku i znowu puściła bąka. Na to wstaje ambasador ZSRR i gromkim głosem oświadcza:
- TRZECIE PIERDNIECIE KRÓLOWEJ MATKI, ZSRR BIERZE NA SIEBIE

lord

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik

Matka namawia syna:
- Proszę Cię - idź do kościoła.
- Nigdy tam nie byłem!
- Idź - będzie dobrze.
I poszedł. Wrócił z podbitym okiem:
- Synku, co się stało?
- A więc to było tak - uklęknąłem, patrzę a przede mną klęczy kobieta. Do d**y jej weszła spódnica. Więc ją wyciągnąłem. A ona mi trzask w oko. Już nigdy więcej nie pójdę do kościoła.
Jakiś czas minął, matka znowu:
- Synu, idź do kościoła
- Nie
- Ale tym razem będzie dobrze
No i poszedł. Wrócił - drugie oko podbite.
- Synku, co się stało?
- A więc - klęczę a przede mną ta sama kobieta i to samo - do d**y jej weszła spódnica.
- Zrobiłeś to samo?
- Nie - obok mnie kucał inny facet i jej wyciągnął tą spódnicę.
- To w takim razie dlaczego ty dostałeś?
- Bo wiedziałem że ona tak nie lubi i wcisnąłem jej spódnicę z powrotem.

Będzie sporo czytania :dziwak

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56

sluchaj mówi kolega do kolegi na plocie pisze fajna dupa i co i co ? pyta kolega kolegi jak poglaskalem to mi sie drzazga wbila! :szydera

Olga

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1

Następnym ministrem Spraw Wewnętrznych zostanie Antoś Macierewicz... :wariat :szydera

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Wielki pożar w całej kamienicy. Małżeństwo wybiega z płonącego budynku.
Żona zwraca się do męża:
- Wiesz, Karol, po raz pierwszy od 20 lat
wychodzimy gdzieś razem.. :yahoo

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Synek siedzi przy komputerze:
- Tato, co to znaczy "HDD format completed"?
- To znaczy, że już, k**** nie żyjesz!

abi4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Złapał gość rekina,a rekin do niego : "Kolo ,wypuść mnie a spełnię twoje jedno życzenie!",na to gość bez zastanowienia:"Chcę mieć fu...e po samą ziemię ",no to rekin upier....ł mu nogi

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska

Z życia wzięte...

Czy piekło jest egzotermalne (oddaje ciepło) czy endotermalne (absorbuje ciepło)?

Oto jedno z pytań, na które musiałem odpowiedzieć na egzaminie z chemii na uniwerku. Napisałem więc:

1. jeśli piekło rozszerza się wolniej niż liczba przychodzących do niego dusz, to temperatura będzie tak długo rosła, aż piekło się rozpadnie;
2. jeśli piekło rozszerza się szybciej niż liczba przychodzących tam dusz, to temperatura będzie spadać tak długo, aż piekło zamarznie.

Która z tych możliwości jest bardziej realna?

Wziąwszy pod uwagę przepowiednię Ramony (nawiasem mówiąc super laska, Doda przy niej to mały pikuś), która powiedziała do mnie: „...prędzej piekło zamarznie, niż będę się z Tobą kochać...”, jak również to, że wczoraj z nią spałem, to możliwa jest tylko ta druga opcja. Tak więc, idąc dalej tym tropem myślenia, skoro piekło zamarzło, to żadna kolejna dusza nie jest już w stanie do niego trafić. Pozostaje zatem jeszcze tylko jedno wyjście - niebo, które dowodzi też istnieniu Osoby Boskiej, co z kolei tłumaczy, dlaczego Ramona cały wczorajszy wieczór krzyczała naprzemian „O, Boże”, „O, Jezu”. !! !! !!

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska

Sorry, ale przypomniał mi się jeszcze jeden...

Facet miał trzy przyjaciółki i w którymś momencie musiał się zdecydować którą z nich poślubić. Dlatego postanowił zrobić test. Każdej dał po parę tysięcy złotych i czekał co będzie.
Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknie, buty, piękny kapelusz. Poszła do fryzjera, solarium i kosmetyczki. Wraca i mówi:
- Chce być najpiękniejsza, ponieważ cię kocham!
Druga przyjaciółka poszła do sklepu. Kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i tysiąc puszek piwa. Wraca i mówi:
- To moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham!
Trzecia przyjaciółka wzięła pieniądze, zainwestowała. W krótkim czasie zarobiła 250 procent. Pieniądze znów zainwestowała i tak je pomnożyła, że dorobiła się wielkiego majątku.
Wraca i mówi:
- Je te pieniądze zainwestowałam i zarobiłam tyle, aby wystarczyło na naszą wspólną, szczęśliwą przyszłość, ponieważ cię kocham!
Facet był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami. Przemyślał wszystkie za i przeciw i... ożenił się z tą, która miała największe cycki. :suuper :suuper

Morał: mężczyźni, w przeciwieństwie do kobiet, nie lecą na kasę...

Do góry