Konkurs ! - Bonusy na Rapideo.pl

Status
Zamknięty.

mariuszsaj

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam.Zakupiłem dzisiaj Komputer Świat z bonusem 315 GB na Rapideo ale przydałoby się więcej,dlatego zgłaszam się do konkursu.Korzystam z serwisu od tej pierwszej promocji i jestem bardzo mile zaskoczony serwisem Rapideo.Pozdrawiam.

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Użytkownikiem Rapideo.pl jestem od niedawna - od promocji w programach za darmo. Oceniam jako rewelacyjną szybkość pobierania w trybie instant, podoba mi się opcja happy hour, oceniam serwis jako lepszy niż Zevara. :suuper pozdr.,

A.

daro521

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Rapideo to fajny serwis do szybkiego pobierania z dużej liczby serwerów.
Dzięki za konkurs.

A

Anonymous

Na wstępie bardzo dziękuję grześkowi1920 za zorganizowanie konkursu. :dziękuję Wezmę w nim udział z wielką przyjemnością. Nigdy nie korzystałem z serwisu Rapideo.pl. Doraźnie pobierałem z różnych hostingów, ale wiadomo, że w wersji free są różne ograniczenia: prędkość transferu czy ilość pobieranych plików - jeden na godzinę, raz trafiłem na taki serwis, gdzie można było pobierać jeden plik na dzień. :szydera

Nie miałbym nic przeciwko, gdyby takich konkursów było w przyszłości więcej. :ok Wszystkim uczestnikom życzę wygranych gigabajtów. :hura

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Ciężko wskazać jedną rzecz bo to przecież ponad 30 obsługiwanych hostingów, szybkość pobierania, prostota obsługi. W każdym razie warto korzystać, jeszcze bardziej warto wziąć udział w konkursie, za który wielkie dzięki :dziękuję

patzke

Świeżak
Reakcje/Polubienia
17
Rapideo.pl to najlepszy z serwisów hostujących
Dlaczego warto skorzystać płacimy raz i mamy dostęp do 34 serwisów hostujących
łatwość obsługi dogodne formy płatności przelewem ,kartą SMSem a co najważniejsze
maksymalne prędkości pobierania pliku.
Obecnie korzystam z promocji Komputer Świat i jestem z Rapideo bardzo zadowolony.
Moje uznanie dla tak profesjonalnej usługi.

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Tak jak mój poprzednik skorzystałem z promocji KŚ i jestem bardzo zadowolony z tej usługi. Na plus zasługuje opcja HappyHour, gdzie naliczana jest tylko połowa transferu. Dzięki za zorganizowanie konkursu :piwko

Pirat5

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam,
Z serwisu rapideo korzystam już od dawna, główna zaleta to możliwość dostępu do większości serwisów hostingowych w jednym miejscu. Jedno konto dostęp do wielu, możliwość zapłaty kartą lub sms. :hi

A

Anonymous

O serwisie Rapideo dowiedziałem się dzięki stronie KŚ i postanowiłem go wypróbować przez tydzień. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z elastyczności obsługi wielu hostingów jaką oferuje Rapideo. Z chęcią wezmę udział w tym konkursie.

skubaso

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Najczęściej pobieram pliki z serwisów hostingowych korzystając z darmowych kont, ale te czekanie aż stoper odliczy czas by móc pobrać plik jest czasem bardzo irytujące, dlatego chętnie skorzystałbym z konta premium poprzez Rapideo :)

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Nie korzystałem nigdy z Rapideo.
Obecnie mam klienta sieci BitTorrent o nazwie Vuze Extreme Mod by SB-Innovation 5.0.0.1_B06 Beta. Używam tego programu ponieważ pozwala mi wykorzystać pełną prędkość pobierania.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46615
Miasto
Gdzieś w Polsce
Ta na koniec i ja dopiszę się do konkursu. Oczywiście jest super, dzięki grzesiek1920. :yes master :yes master :yes master
Mi zdarza się pobierać korzystając z darmowych kont. Nie dane mi było korzystać jeszcze z Rapideo.pl, jednak myślę, że dzięki temu konkursowi to się zmieni.
:)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Muszę przyznać, że nigdy nie korzystałem z tego serwisu. Jak coś pobieram to tylko z darmowych hostingów, ale jak wiadomo prędkość pobierania jest mała a najbardziej denerwuje mnie niemożność zatrzymywania i wznawiania pobierania. Konto premium daje taką możliwość. Dzięki za konkurs :dziękuję

Status
Zamknięty.
Do góry