Konkurs - ESET Smart Security & NOD32 Antivirus

AsiaK

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja również spróbuję szczęścia w konkursie o program ESET NOD32 Antivirus, ponieważ zdecydowanie ta wersja systemu antywirusowego by mi wystarczyła. Mam zainstalowaną osobną zaporę sieciową, wiec nie będę walczyła z innymi, którzy potrzebują bardziej zaawansowanej ochrony. Program NOD32 pamiętam już z czasów wersji 2.7 - to była moja pierwsza przygoda z marką ESET - niestety wówczas wersją zdobytą nielegalnie. Dziś walczę o 100% legalności. Dziękuję za konkurs :)

M

mohammadwasi7861

Thanks for this giveaway, i would like try my luck here for Eset Smart Security, because it is very light for my system and gives very strong protection.

Thanks

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Znakomite programy, świetny konkurs, dobrze wybrana data na rozstrzygnięcie. :ok ORGANIZAT0ROWI i panu Markowi z ekipy ESET dziękuję za licencje. :dziękuję Zależy mi na zdobyciu licencji ESET Smart Security (oczywiście nie wzgardzę również ESET NOD32 Antivirus) z kilku względów. Jestem odpowiedzialny za sprawne działanie komputera rodziców. Nie jest to łatwe, gdyż mieszkają kilkaset km ode mnie. Komputer to zawansowany już wiekowo sprzęt, a co za tym idzie niezbyt mocny. System WinXP wskutek braku wsparcia bardzo niebezpieczny i właściwie do zmiany... najpewniej na Linuxa. Dlatego konieczne byłoby zainstalowanie na nim takiego programu jakim jest ESET Smart Security: 1 dla kompletności i skuteczności działania tego rozwiązania - przy umiejętnościach i wiedzy tech. rodziców tylko takie wchodzi w grę, 2.lekkości - innego sprzęt nie udźwignie, 3. dla unikalnej zasady licencjonowania rozwiązań ESET - ESET Unilicense, dzięki którym możliwe jest bezpłatna i bezproblemowa ochrona kilku platform systemowych w ramach posiadanej licencji (np. Windows, Linux) zainstalowanych na jednym komputerze, a mój plan przewiduje w początkowym okresie postawienie Linuxa obok XP, a potem całkowite przejście na Linuxa. Programy Eset dzięki ww. zaletom wpisują się znakomicie w moje potrzeby, dlatego chętnie startuję w konkursie. :ok

Micx

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
202
Witam
Wooohooo, jakie zainteresowanie, większe niż na Kaspersky'ego :)
Na początek dzięki za świetny konkurs.
Dlaczego ten program? Na komputerze mojego brata kończy się licencja na rok (którą udało mi się wygrać w tamtym roku) a ESET jest jednym z najszybszych, najbardziej intuicyjnych i skutecznych narzędzi do ochrony wszelkiego typu urządzeń.
Życzę wszystkim innym powodzenia i pozdrawiam

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Dziękuję organizatorowi za konkurs. Korzystałem już z wielu antywirusów ale nigdy z Eset-a co prawda mam jeszcze lickę na 3 miechy, ale przecież licka jeść nie woła i nawet jak z niej skorzystam za 3-4 miechy to też zadziała, w związku z tym proszę o dołączenie mnie do konkursu.

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Ochrona Eset należy do najbardziej chwalonych a mi niedługo kończy mi się licka na NISa, wygrana w tym konkursie byłaby dla mnie zbawieniem i zapewniła spokój na kolejne 12msc. Dziękuję za konkurs

Vaclav

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Nie udało mi się zdobyć licencji w nocnym konkursie od Tofany więc spróbuje tutaj.

Wygrać chcę ponieważ posiadam ochrone eset na laptopie,a ewentualna wygrana tutaj licencja powędrowała by na komputer stacjonarny

pipo77

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Super konkurs i super program ochronny Słowaków.Poproszę o ESET Smart Security.Dziękuje i pozdrawiam

Fanatyk

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać ESET Smart Security, ponieważ jest to pakiet zabezpieczający, który zapewnia kompleksową ochronę całego systemu. Dawniej już miałem doświadczenie z antywirusem tej firmy i byłem mega zadowolony. Dziękuję za konkurs i życzę wszystkim szczęśliwych wyników losowania ;)

glombek

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Również jestem zainteresowany programem Eset Smart Security.Jest bardzo lekki i skuteczny.

tommyusa2000

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Witam

ESET Smart Security - najlepszy i kompleksowy moim zdaniem sposób na zabezpieczenie komputera. Fajnie byłoby go wygrać.

mariuszsaj

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Eset,Kaspersky i Emsisoft to absolutna czołówka w programach antywirusowych,zgłaszam się do konkursu na Nod32.

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
21
ESET Smart Security czy NOD32 Antivirus to światowa czołówka antywirusów.Wspaniały I BARDZO SKUTECZNY program!Obecnie mam inny program antywirusowy, ale chętnie bym się przesiadł na ESET.Jak ktoś mnie pyta jaki antywirus wgrać do PC oczywiście polecam ESET.Miałem kiedyś ten program i byłem bardzo zadowolony.Chciałbym wygrać i zdobyć ten wspaniały program.MOŻE SIĘ UDA.

dario9678

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam

Kupiłem komputer bez antywirusa.Teraz szukam nowego antywirusa.Wybór padł na ESET Smart Security lub ESET NOD32 Antivirus.Wybieram ESET NOD32 Antivirus.

Dziękuję za konkurs i pozdrawiam

Do góry