KONKURS - F-Secure Internet Security 2012

andrzej65

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
16
Aktualnie korzystam z Bitdefender Is 2012+IObit Malware Fighter 1.3
Program F-Secure IS 2012 chciałbym zainstalować na laptopie z którego obecnie korzysta córka z zainstalowanym Avast free.

grave70

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Każdy chce wygrać,więc może i ja spróbuje ?? Podoba mi się,że nikt nie idzie na łatwiznę i nie ściągnie sobie pirata F-SECURE.Dla wszystkich :piwko Pozdrawiam

cjerzy1

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam najlepszego w świecie programu antywirusowego "Norton AntiVirus". Niestety, za kilkanaście dni kończy mi się licencja na jego użytkowanie, więc gdybym przez przypadek wygrał licencję na F-Secure, na pewno bym nim nie wzgardził. Słyszałem już wcześniej wiele cennych uwag na jego temat, a podane tu informacje utrzymują mnie w przekonaniu, że warto się mu przyjrzeć dokładniej, instalując go na moim komputerze.

whitezombie

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
F-Secure IS dobre jest-i tyle!A obecnie Bitdefender na straży moich granic stoi ale w lutym kończy mu się kontrakt i odchodzi w stan spoczynku.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Obecnie na domowym komputerze uzywam programu Comodo Internet Security, niestety okazał sie on zbyt skomplikowany dla pozostałych uzytkowników komputera. Do tego stwarza liczne konflikty z innymi aplikacjami. F secure byłby swoistym antidotum. Swietna wykrywalnosc, genialna ochrona Deepguard, a do tego lekkosc i automatyka. Wszystko wystarczy ustawić raz, a nie użerowac sie z nachalnoscia i false positivami jak to niestety wynika ze wspolpracy z CiSem. Mam nadzieje,że uda mnie sie wygrac ten soft.

edmunddet

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Używam obecnie avasta ale licencjia wygasa.F-secure internet security 2012 jest lekkim oprogramowaniem z firewalem,posiada filtry spamu i preshingu na pewno bę.dzie dobra zapora na wszystki syf z netu.Chciałbym go mieć

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
chetnie wezme udzial w tym konkursie na ten program poniewaz nigdy tego programu nie mialem wiec nie wiele o nim wiem bo z niego nie korzystalem ale chetnie go wypróbuje. Wobecnej chwili uzywam AVG 2011 free,ale jak by sie udalo wygrac to skrzystal bym z tego. :suuper

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Na straży mojego kompa "pracuje" Norton Internet Security 2012, ale dni jego są policzone, i to bardzo dokładnie policzone... :(
Więc jakiś nowy "pracownik" by się przydał. :dziwak

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
Wiadomo po co tu piszę...bo, program FIS bardzo interesujący i wart wygrania bo, w tej wersji już nie "muli",bo jest w czołówce z najmniej fałszywymi alarmami bo, gdybym go wygrał mogę komuś podarować lickę na Bulguarda bo mimo że go teraz używam to jednak mnie jakoś nie leży :)..Pzdr!

bajuniu

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dzień dobry.
Używam programu Microsoft Security Essentials,oraz Comodo firewall więc na pewno rozumiecie dlaczego biorę udział w konkursie.
Pozdrawiam Wszystkich. :dziwak

skubaso

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Aktualnie korzystam z Comodo Internet Security. Chciałbym wygrać licencje na program F-Secure Internet Security 2012, ponieważ jest to jeden z najlepszych pakietów zabezpieczających, jest lekki i wydajny, a do tego posiada kilka silników skanujących.

AXXAZ77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: KONKURS -jak F-Secure Internet Security 2012

:hi :england Obecnie na straży jest KIS 2012 ten z gazetki ale jak mi się skonczy chętnie zamienię na F-Secure Internet Security 2012 myślę że to dobry zamiennik jest lekki i wydajny i należy do czołówki najlepszych pakietów zabezpieczających ale czy mi się uda wygrać ? :piwko

marizz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Uzywam obecnie f secure client security w 9.20 jest super moge go kazdemu polecic , ale jest piracki wiec jesli dostal bym ta licke to stal bym sie legalny :ok

V

vhick

I use Avast antivirus to protect my PC and some modification tweaks to tighten the security. I want F-secure because its all around security and a very good detection rate. Its a multi-engine antivirus without compromising the speed and resources of your system.

Thank you for the giveaway!

hudimen

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Przyznaję się - mam owsiki. Gdy ich nie rozchodzę to strasznie gryzą. Mój BitDefenter is 2011 sobie z nimi nie radzi.
Piszecie, że F-secure is 2012 usuwa wszystkie robaki - może on mi pomoże. Będę wdzięczny za pomoc, dłużej nie mogę tak żyć.

Do góry