Aktualnie korzystam z Bitdefender Is 2012+IObit Malware Fighter 1.3
Program F-Secure IS 2012 chciałbym zainstalować na laptopie z którego obecnie korzysta córka z zainstalowanym Avast free.
Każdy chce wygrać,więc może i ja spróbuje ?? Podoba mi się,że nikt nie idzie na łatwiznę i nie ściągnie sobie pirata F-SECURE.Dla wszystkich Pozdrawiam
Obecnie używam najlepszego w świecie programu antywirusowego "Norton AntiVirus". Niestety, za kilkanaście dni kończy mi się licencja na jego użytkowanie, więc gdybym przez przypadek wygrał licencję na F-Secure, na pewno bym nim nie wzgardził. Słyszałem już wcześniej wiele cennych uwag na jego temat, a podane tu informacje utrzymują mnie w przekonaniu, że warto się mu przyjrzeć dokładniej, instalując go na moim komputerze.
Obecnie na domowym komputerze uzywam programu Comodo Internet Security, niestety okazał sie on zbyt skomplikowany dla pozostałych uzytkowników komputera. Do tego stwarza liczne konflikty z innymi aplikacjami. F secure byłby swoistym antidotum. Swietna wykrywalnosc, genialna ochrona Deepguard, a do tego lekkosc i automatyka. Wszystko wystarczy ustawić raz, a nie użerowac sie z nachalnoscia i false positivami jak to niestety wynika ze wspolpracy z CiSem. Mam nadzieje,że uda mnie sie wygrac ten soft.
Używam obecnie avasta ale licencjia wygasa.F-secure internet security 2012 jest lekkim oprogramowaniem z firewalem,posiada filtry spamu i preshingu na pewno bę.dzie dobra zapora na wszystki syf z netu.Chciałbym go mieć
chetnie wezme udzial w tym konkursie na ten program poniewaz nigdy tego programu nie mialem wiec nie wiele o nim wiem bo z niego nie korzystalem ale chetnie go wypróbuje. Wobecnej chwili uzywam AVG 2011 free,ale jak by sie udalo wygrac to skrzystal bym z tego.
Na straży mojego kompa "pracuje" Norton Internet Security 2012, ale dni jego są policzone, i to bardzo dokładnie policzone...
Więc jakiś nowy "pracownik" by się przydał.
Wiadomo po co tu piszę...bo, program FIS bardzo interesujący i wart wygrania bo, w tej wersji już nie "muli",bo jest w czołówce z najmniej fałszywymi alarmami bo, gdybym go wygrał mogę komuś podarować lickę na Bulguarda bo mimo że go teraz używam to jednak mnie jakoś nie leży ..Pzdr!
Dzień dobry.
Używam programu Microsoft Security Essentials,oraz Comodo firewall więc na pewno rozumiecie dlaczego biorę udział w konkursie.
Pozdrawiam Wszystkich.
Aktualnie korzystam z Comodo Internet Security. Chciałbym wygrać licencje na program F-Secure Internet Security 2012, ponieważ jest to jeden z najlepszych pakietów zabezpieczających, jest lekki i wydajny, a do tego posiada kilka silników skanujących.
Obecnie na straży jest KIS 2012 ten z gazetki ale jak mi się skonczy chętnie zamienię na F-Secure Internet Security 2012 myślę że to dobry zamiennik jest lekki i wydajny i należy do czołówki najlepszych pakietów zabezpieczających ale czy mi się uda wygrać ?
Uzywam obecnie f secure client security w 9.20 jest super moge go kazdemu polecic , ale jest piracki wiec jesli dostal bym ta licke to stal bym sie legalny
I use Avast antivirus to protect my PC and some modification tweaks to tighten the security. I want F-secure because its all around security and a very good detection rate. Its a multi-engine antivirus without compromising the speed and resources of your system.
Przyznaję się - mam owsiki. Gdy ich nie rozchodzę to strasznie gryzą. Mój BitDefenter is 2011 sobie z nimi nie radzi.
Piszecie, że F-secure is 2012 usuwa wszystkie robaki - może on mi pomoże. Będę wdzięczny za pomoc, dłużej nie mogę tak żyć.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.