Konkurs ! / Giveaway ! Malwarebytes 3.0 Premium

Status
Zamknięty.

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg
Świetny program, który wychwalano nie raz i to nie bez powodu. Obecnie posiadam wersję darmową i z chęcią przygarnąłbym dożywotnią licencję. Zagrożeń w sieci jest na tyle dużo, że każda skuteczna ochrona jest mile widziana.

Wielkie dzięki za nagrody i konkurs :hi

bacham

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program, ale i tak nie liczę ze go wygram - zlitujcie się i dajcie mi wygrać ten program, używam go w wersji free i jest zaj....sty a z licką by był jeszcze bardziej zaj...sty.

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Nie jestem specem od komputerów i ich zabezpieczeń. W tym względzie śledzę opinie kolegów "działkowców". Mimo, że czasami się różnią, są bezcenne. :piwko Tym razem już sama ilość osób w konkursie zmusza do zastanowienia, a treść wpisów powyżej wystawia programowi bardzo fajną opinię. Skoro Malwarebytes ma tyle zalet w ochronie komputera i do tego firmowane jest osobą Marcina Kleczyńskiego, z przyjemnością powiększę grono uczestników konkursu.
Panie Marcinie i angellomichel387 dzięki za "odświętny" konkurs. :dziękuję

cwaniak z pekałesu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
120
Kolejny Wielki Konkurs!
Dziękuję Angellomiechel387 i Marcin Kleczynski CEO and Co-Founder of Malwarebytes za możliwość ubiegania się o najepszy soft Anti-Malware... Prawdziwa gratka i do tego lifetime.
Posiadam Nortona i też jest dobry, ale we współpracy Malwarebytes 3.0 Premium to byłby tanden nie do zagięcia.
Czekam na rozstrzygnięcie z wielką niecierpliwością...

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Podziękowania za konkurs dla organizatora angellomichel387 oraz dla Pana Marcin'a Kleczynski'ego za licencje.

Program doskonały, na wersji free 2.0 lecę nieraz bez wspomagania innym softem. Sprzęt leciwy, a MB wiele nie bierze. Byłoby wspaniale skorzystać z ochrony wersji 3.0, jak się uda!

Pozdrawiam, życząc wszystkim spokojnego 2017 roku.

:england

Areopagita

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12609
Miasto
Somewhere over the rainbow.
MBAM od jakiegoś czasu tracił na jakości. Zajmowali się wszystkim tylko nie rozwojem swojego programu. Teraz gdy wyszła wersja oznaczona numerem 3 mam nadzieję że MBAM powróci do dawnej świetności. Wzbogacony został o dodatkowe moduły i pomimo, że ma apetyt na ram i trochę jeszcze kuleje to jest szansa, że osoby odpowiedzialne zajmą się tymi niedociągnięciami i program będzie konkurentem dla innych.
Skoro to licencja Lifetime to będę mógł spokojnie czekać na lepsze czasy :zaciesz Dzięki za konkurs i powodzenia w losowaniu dla pozostałych :piwko

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30608
Miasto
Trololololo
Gratulację kurcze :francuz

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dziękuję i gratulacja dla pozostałych nagrodzonych :piwko
Potwierdzenie wylądowało na PW. :dziękuję

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Ho Ho Ho! :hura :yahoo :dziękuję

Gratki dla szczęśliwców!

dinosaur07

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
300
Congratulations to the winners and thanks for the giveaway! :piwko

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Gratulacje dla szczęśliwców..a ja hmm kurde tak się starałem.. :)

Status
Zamknięty.
Do góry