Konkurs ! / Giveaway ! - Splash PRO EX

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Dobra jakość wyświetlania z maksymalnymi detalami w jakości HD. Przyjemny i nowoczesny wygląd, łatwe i przejrzyste menu. Program godny polecenia.

facecik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
To i ja się skuszę, bo program warty uwagi.
Wspiera akcelerację GPU i Motion2 , w widoczny sposób poprawia jakość dźwięku i obrazu.
Działa w bardzo responsywny sposób,i pomimo swojej prostoty , jest bardzo funkcjonalny .
Używam darmowej wersji,a tylko płatna ma dodatki o których wspominam wyżej, dlatego chętnie zdobędę lickę na ten zacny sofcik .
Dobre bo polskie !
Polecam.

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas
Program super, zdał egzamin u mnie pozytywnie i jest na dodatek polskiej produkcji. :ok
Jako, że ciągle mam prośby o wrzucenie filmu na fejsa albo smartfona, więc w razie ewentualnej wygranej, chciałbym podarować lickę pewnemu delikwentowi w prezencie.
Dzięki za konkurs. :england

A

Anonymous

Bardzo chciałbym wygrać ten program, gdyż mógłbym w końcu stworzyć swoje przenośne kino domowe, w którym mógłbym organizować prywatne seanse filmowe w jakości HD z różnymi technicznymi cudeńkami i wodotryskami oraz takimi tam różnymi... Wszystkim życzę powodzenia. Szkoda, że tylko są trzy licencje.

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
Dzięki za konkurs.
Napiszę prawdę - testując program - tylko ten program odtwarzając film HD mkv1080 z laptopa na telewizor LCD, nie powodował zacięć, klatkowania itp. Mam nadzieję, że będę miał szczęście.

sgys11

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
sgys11 napisał:
I really like this software, because it is the best high-definition player
Bardzo lubię ten program, ponieważ jest to najlepszy odtwarzacz high-definition :ok

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Program bardzo przydatny i użyteczny. Polak jak chce to potrafi - a "SPE" jest wyjątkowo udany.
Szanse nikłe - chętnych dużo ...
Cóż - nie spróbuję - to na pewno nie trafię.
A tak nikłe, bo nikłe - ale szanse są ...
Oczywiście licz mnie też.
Dzięki za ten konkurs - :dziękuję

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin
Z ciekawości zainstalowałem wersje trial Splash PRO EX i muszę przyznać że program mnie bardzo mile zaskoczył. Interfejs programu wraz z wszelkimi ustawieniami jest bardzo czytelny i intuicyjny ,bez zbędnych wodotrysków. Szczególnie do gustu przypadły mi funkcje poprawy obrazu które naprawdę dają znakomity efekt. Można się przyczepić do ilości miejsca którą zajmuję program po instalacji (ponad 70 MB) to trochę dużo w porównaniu do konkurencji ,no ale coś za coś. Reasumując odtwarzacz jest bardzo dobry i przypadł mi do gustu a skoro zainstalowałem już wersję trial to miło by było wygrać licencję. :dziwak
grzesiek1920 Dzięki za konkurs :dziękuję Rozpieszczasz nas tymi konkursami :)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Również przystępuję do konkursu. Jakoś dziwnie się złożyło, że nie mam zainstalowanego w chwili obecnej żadnego odtwarzacza multimedialnego (za wyjątkiem foobar2000 - do muzyki)... filmy startują w pre-instalowanym Windows Media Player, co jak można przypuszczać nie jest rewelacyjnym rozwiązaniem. Faktem jest, że mało oglądam na komputerze, aczkolwiek, kiedy chcę coś zobaczyć często występuje problem kodeków - po prostu nie chcę instalować i zaśmiecać systemu. Gdyby jednak wygrać Splash PRO EX, który ma kodeki wbudowane, to by już było coś! Zatem proszę wliczyć mnie do tego konkursu.

Życzę powodzenia współuczestnikom i sobie również :)

A

Anonymous

NIP. Najlepszy i Polski.

Prawdopodobnie najkrótszy komentarz dot. tego softu.
Dzięki za konkurs.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Jeśli miałbym w jednym zdaniu streścić co odróżnia odtwarzacz Splash od innych, w tym również darmowych playerów, to powiedziałbym, że został stworzony specjalnie z myślą o odtwarzaniu materiałów w wysokiej rozdzielczości, wykorzystuje dekodowanie wspomagane sprzętowo przez akceleratory Nvidii, Broadcom, oraz wbudowany w procesory Intel Sandy Bridge QuickSync. Dodatkowo posiada funkcje poprawiania jakości obrazu, która działa w każdym trybie i dla każdej rozdzielczości materiału wideo.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4552
Miasto
Gdynia Orłowo
Dlaczego chciałbym wygrać? Aby się przesiąść z innego softu. To tak jakbym się przesiadał z Peugeota na BMW (z pełnym szacunkiem dla 'bełkota').

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać ten program bo w wersji free powalił mnie na nagi i jest dla mnie teraz numerem jeden na moim kompie a co dopiero wersja Pro - jest wypas . Gratulacje dla organizatora konkursu .

kerimex

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używam VLC i Foobar, natomiast Splah to prawdziwy kombajn wśród odtwarzaczy. Potrzebuję dobrych kodeków do konwersji i zapisu filmów. Zaleta to HD no i cena.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Używam wersji Splash Lite i jestem bardzo zadowolony z tego programu jako odtwarzacza.
Wersja Splash PRO EX pozwoliłaby mi po konwersji przenieść moje ulubione filmy na urządzenia mobilne,
dlatego też jestem zainteresowany udziałem w konkursie :)

grzesiek1920 dziękuję za zorganizowanie kolejnego fajnego konkursu :hi

Do góry