KONKURS! - Internet Download Menager - GIVEAWAY!

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Konkurs ! - Internet Download Manager - Giveaway !

Internet-Download-Manager-316x435-custom.jpeg

Internet Download Manager ( IDM )- to jeden z najlepszych programów służących do przyspieszania pobierania plików z internetu. Według producenta program jest w stanie przyspieszyć transfer danych nawet o 500% :!: Program obsługuje wiele popularnych przeglądarek między innymi takich jak: Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera, Avant Browser, Netscape i wiele innych .Integruje się z przeglądarkami internetowymi używając unikalnych właściwości integracyjnych i przejmuje pobieranie plików, umożliwia także planowanie kolejkowania pobierania danych. Program dostępny jest w wielu językach, w tym także po polsku. IDM obsługuje serwery proxy, protokoły FTP i HTTP, zapory, przekierowania, wstrzymywanie pobierania plików, i przetwarzanie treści MP3 audio oraz MPEG video. Z IDM można także korzystać z linii poleceń. Aplikacja może ściągać dany plik w zaplanowanym czasie.

Internet Download Manager – Opis programu

!! Do wygrania cztery licencje na IDM z roczną subskrypcją na aktualizacje !!

Konkurs organizuję razem z userem ReviewsAntivirus

UUZHd.jpg

Zasady:
1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać ten program i co Ci się w nim najbardziej podoba.
2. Startować mogą osoby z ilością postów w dzień zakończenia konkursu przekraczającą 30.
3. Posty użytkowników z mniejszą liczbą postów będą kasowane.
4. Spośród komentarzy wybierzemy 10 najlepszych i wylosujemy czterech zwycięzców na random.org. Jeśli jednak będzie mniej niż 10 komentarzy to wszystkie będą brane pod uwagę.
5. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
6. Zakończenie konkursu i wyniki 20 listopada 2011 r.

Powodzenia!

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Długo czekałem na konkurs z tym programem . Testowałem triala i powiem szczerze że żaden nie dorównuje temu programowi w szybkości pobierania , możliwości , stabilności i łatwej integracji z popularnymi przeglądarkami . A także możliwość zaplanowania pobierania i wstrzymywania . Polecam go wszystkim i mam nadzieję że uda mi się go wygrać

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)
IDM to zdecydowanie najlepszy menadżer plików na rynku. Jest świetnie zintegrowany z większością najpopularniejszych przeglądarek internetowych. Umożliwia bezproblemowe ściąganie plików video z takich serwisów jak YOUTUBE czy GOOGLE VIDEO, czy innych plików niezależnie (chyba) od ich rozszerzenia. Ten program trzeba po prostu mieć na swoim komputerze :)

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Witam!
Przyznam się, że bardzo ciekawy konkurs. Jest to jedna z najbardziej znanych aplikacji służąca przyspieszaniu ściąganych różnego rodzaju plików. Często ściągam programy, które następnie testuję. Mam kłopoty z netem, a dodatkowo korzystam z Wi-Fi i mi zrywa połączenia. Dzięki programowi udaje mi się następnie dociągnąć programy. Dlatego bardzo by mi się przydała aplikacja.
Korzystam na co dzień z systemu Win Seven oraz przeglądarki Google Chrom. To co mi się podoba w IDM, to pełna integracja z moją przeglądarką i bezproblemowe rozpoczęcie ściągania plików i ich dokończenie (bo tak jak pisałem wyżej różnie jest w trakcie ściągania, bo mi zrywa połączenia, ale w końcu jednak kończę).
Dziękuję organizatorom za ciekawy konkurs i pozdrawiam wszystkich biorących udział!!!

Bodzio52

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Swietny i niezbędny na każdym kompie polecam i sam chciałbym posiadac pełną wersję

superman24101994

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
It is the best program to download file, I often use it to download so I hope that I can have key to active, not use crack programe!!!

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
My guess was wrong, I think the downloader application is the same between each other, after trying some of the free and the trial I found the IDM is the best, except for a small installer there is one feature I liked most is that it can directly download videos from youtube and some streaming video sites with high speed, this is an application that must be owned by the maniacs who frequently download, I'm not a maniac, but it would be nice if one could obtain a license

peto202

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Using Free Download Manager, but im not satisfied with it, would like to test IDM, count me in, wish all good luck, thanks

fabba

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używałem go w wersję próbną i było świetnie. Umożliwia pobieranie plików z popularnych serwisów takich jak YouTube, MySpaceTV, Google Video jest bardzo prosty i co najważniejsze, integruje się z większością popularnych przeglądarek internetowych (Explorer, Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, Netscape)
Oferuje on wznowić proces pobierania, technologii, dynamiczny segmentacji, że pobrane pliki (w celu przyspieszenia pobierania), pozwala na podgląd zawartości archiwów ZIP, a także posiada funkcję planowania i oczywiście, zawsze ciągnie z maksymalną prędkością.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Rewelacyjny program do ściągania plików. Szybki i skuteczny. Bardzo przydatny przy oglądaniu filmów online.
IDM to jeden z programów, na które "poluję" od dawna /bezskutecznie jak dotychczas :nea /.
P.S. :dziękuję
Dzięki Michał /i ReviewsAntivirus/ za konkurs. Dobra robota. :ok

wawa11

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
program rewelacyjny-jeden z najlepszych,o ile nie najlepszy.

TurboDymoMan

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
To najlepszy program do ściągania - po prostu MUST HAVE.
Świetny, konkurs, dzięki.

Chcę wziąć udział, mam nadzieję, że mi się uda... :scratch

Testowałem go, ba, miałem nawet full wersję, program mi podpasował, głównie prostotą obsługi i szybkością pobierania.

southtownguy

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I would love to win a copy of IDML. I am currently using the demo version of the program. I love this program its simple quality and works like a charm. It helps me out greatly in todays internet world.

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Internet Download Menager to zaawansowany i skuteczny program do pobierania plikow z sieci, organizowania i zarzadzania downloadu. Jego najwieksza zaleta jest ogromna predkosc z jaka sciaga pliki i wszechstronnosc konfiguracji, pracuje praktycznie z wszystkimi liczacymi sie przegladarkami internetowymi, w tym z Opera co ma dla mnie ogromne znaczenie gdyz jej wlasnie uzywam do serfowania w sieci. Na calosc pozytywnej oceny skladaja sie poszczegolne elementy skladowe, solidnie napisana aplikacja, nawet polska lokalizacja jezykowa, mozliwosci praktycznie przekraczajace potrzeby zwyklego uzytkownika, tym bardziej swiadczy to pozytywnie o autorach tego programu.
Zdarza mi sie czasem, ze pobieranie czegos z sieci jest utrudnione, wrecz niemozliwe chwilowo, albo trwa zbyt dlugo. Jest to uciazliwe i irytujace. Oto ostatni przyklad:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
(zacial sie download i 2 krotne pobieranie bez powodzenia przy 99.9% pobranego pliku, pozostaje opcja: pobierz ponownie).
Internet Download Menager spelnia w tym wzgledzie moje oczekiwania przerastajac swoimi mozliwosciami te, jakie zaimplementowane sa w zwyklej przegladarce internetowej, nawet tak dobrej jak Opera.
Dlatego wlasnie wygranie klucza do tego programu byloby dla mnie spora radoscia i mam nadzieje, ze moj wpis, pisany szczerze zabrzmi przekonowujaco dla organizatorow tego konkursu. Nie chce popisywac sie wiedza co wiem o tym programie, bylo tu swietne opracowanie, podkreslilem jedynie cechy ktory dla mnie sa w tym programie niezmiernie wazne.
:)

Do góry