Konkurs - Kerish Doktor 2016

Status
Zamknięty.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
275
Końcówka ale warto wejść bo nagroda zacna -niedawno toczyły się tu boje o klucze z promocji ale się niestety "posypały" i staram się wraz z Wami powalczyć o ten świetny soft a właściwie to najlepszy z tej kategorii.Dzięki za tak trafiony konkurs co widać po ilości chętnych-oby nam się -pzdr!

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Tak po prostu -jak można było dostać Kerish Doctor z kluczem na 3 lata to nie chciałem ,bo to wtedy był dość nowy program.Jaki Ja byłem GŁUPI!!!
Więc teraz nie mogę popełnić tego błędu i muszę wziąć udział w konkursie.
Dzięki za konkurs :ukłon

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Kerish Doctor 2016, co prawda nigdy nie używałem ale zdaje się być cenionym i wszechstronnym narzędziem.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Dziękuję za konkurs.

Jak większość załapałem się na Kerish Doctor 2016 na SOS
i teraz po zapoznaniu się z programem pragnę go mięć co najmniej przez 3 lata :)
Program bardzo mi się podoba, uważam go za bardzo udany produkt.

Pozdrawiam.

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Miasto
Ostrołęka
Program bardzo dobry, w moim ojczystym języku...nic dodać, nic ująć. Robi to do czego został stworzony i robi to bardzo dobrze. Każdy moduł czy to do optymalizacji, czy do czyszczenia działa bez zarzutu. Już po pierwszym pełnym użyciu Kerish Doctor 2016 "czuć" poprawę w działaniu systemu.
Korzystałem z wersji promocyjnej lecz... Jeszcze nic nie wygrałem tu na forum...może tym razem :klawik.
Wielkie dzięki za konkursik ;) Pozdrawiam

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
program jest bardzo dobry i nadodatek jest w naszym języku .
było by miło wygrać ten program którego przeznaczeniem jest optymalizacja i konserwacja systemu ,posiada duzo funkcji przeznaczonych do tego i nie tylko więc bardzo bym chciał wygrac ten soft jesli by było to mozliwe.

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Też zgłaszam swoją osobe do konkursu na Kerish Doctor używam programu kilka miesiecy i moge powiedzieć że w chwili obecnej jeśli chodzi o windows 10 jest to program godny polecenia a próbowałem różnych i żaden nie przypadł mi do gustu jak ten,w tej chwili na windows 10 jest to najlepszy program

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
The truth is that it is very good program the only has the Pc to the Max, thanks for the giveaway.

A

Anonymous

Na wstępie chciałbym bardzo podziękować za zorganizowanie tego wspaniałego konkursu.Mam nadzieję że niebawem zamienię obecny CCleaner na to cudo.Kerish Doctor oferuje nam ogrom funkcji i narzędzi,do tego dochodzi Polska lokalizacja interfejsu co jest dużym plusem.Program pozwala na usuwanie zbędnych plików osiadłych na dysku twardym,czyszczenie rejestru co jest standardem,lecz Kerish to nie standard,to program z pierwszego zdarzenia.Najbardziej interesująca według mnie jest funkcja
narzędzie do wykrywania w czasie rzeczywistym i niwelowania wszelakich problemów ze środowiskiem oraz zainstalowanym w nim oprogramowaniem
Pionierska rzecz,na próżno szukać takiej opcji u konkurencji.Kolejna to
optymalizacja usług systemowych
to także Pionierska funkcja.Kerish dba na bieżąco o nasz komfort a również informuje nas powiadomieńiami o ważnych rzeczach, umożliwi nam modyfikację wcześniej niedostępnych ustawień,co może przyczynić się jeszcze bardziej do zwiększonej wydajności systemu Windows.Funkcja optymalizacji połączenia sieciowego jest świetną opcją,dzięki kilku zmianom które wprowadzi Kerish Doctor możemy uzyskać nieco większą prędkość łącza.Możemy też manipulować programami oraz usługami startującymi z Windows,poprzez "Menedżer uruchamiania".Dodatkowo Kerish Doctor posiada narzędzie do odzyskiwania utraconych,skasowanych danych,dzięki czemu nie musimy dokupywać oprogramowania specjalizującego się tylko i wyłącznie w odzyskiwaniu danych.Omawiany produkt zadba też o nasze bezpieczeństwo min. dzięki eliminacji luk systemu.Kerish Doctor to oprogramowanie kompletne,z mnóstwem pozytywnych recenzji,dochodzi do tego Licencja 3-Letnia co jest wyrazem wielkiej życzliwości ze strony autorów,dlatego chcę wystartować w tym konkursie.Istna rewelacja.Pozdrawiam.

Umesh

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Kerish doctor is one of the best. He removes the junk files very fast and lots of good features.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
32405
Miasto
Trololololo
1.Napisz w kilku zdaniach dlaczego chcesz wygrać Kerish Doctor 2016
Janusze komentarzy jednozdaniowych czytajcie zasady :lanie

Anakondawaz

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
4
Dziękuje za konkurs
Program jest rewelacyjny przez kilka lat poprawiając się na lepsze aż doszedł do tego że jest numerem jeden wśród programów w swojej dziedzinie
dlatego pora żeby mieć go na swoim komputerze

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Aktualnie używam programu,który sprawuje się bardzo dobrze . System chodzi bez zarzutu - żadnych problemów nie ma. :ok Dlatego z chęcią wezmę udział w konkursie .
Dziękuje :) i pozdrawiam :england

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki angellomichel387 za konkurs, a firmie Kerish za podarowanie licencji.

Używam Kerisha na 1 z komputerów i spisuje się bez zarzutu, robi to co do niego należy.Jak do tej pory nie miałem z nim
przykrych niespodzianek,dlatego biorę udział w konkursie,bo to licencja nie lada gratka- tylko na 3 latka !!

fukengruven

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Trudno jest dużo pisać o programie, kiedy już tak wiele zostało napisane o jego działaniu, funkcjach,zaletach.
Znaleźć można wiele opinii. Są one tak zachęcające, że sam skusiłem się i biorę udział w konkursie.
Na ogół boję się programów „ulepszających” windowsa. Ale kiedy człowiek czyta, że po zastosowaniu K’Doctora, różnice w szybkości pracy i odpalania systemu są oszałamiające, że mimo obaw nie była konieczna re-instalacja po jego zastosowaniu i system działa o wiele sprawniej, to może wreszcie nadszedł ten czas samemu popróbować. Teoretycznie jestem przygotowany: naczytałem się różnych informacji na temat działania programu.
Niestety nie udało mi się załapać na ostatnią promocję, nie było mnie w kraju. Dużo pracy, dostęp do netu utrudniony.
Może właśnie teraz uda się załapać na wygraną w konkursie i 3 letnią lickę?
AngelloMichel387 dzięki za konkurs. :dziękuję Jeden z tych najlepszych z super nagrodą. :ok

Status
Zamknięty.
Do góry