Konkurs ! Malwarebytes Antimalware Pro – Giveaway !

Dozamet1

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
Nowa Sól
Jeden z lepszych programów do ochrony kompa w czasie rzeczywistym więc aż żal nie brać udziału w konkursie.Od bardzo dawna mam wersję free ,lecz jest to tylko skaner

marek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
O ile dopisze mi szczęście, to program Malwarebytes Antimalware Pro będę wykorzystywał do ochrony komputera przed wirusami,trojanami,rootkitami,dialerami,oprogramowaniem szpiegującym jako doskonałe uzupełnienie antywirusa.A z tego co się orientuję bardzo dobrze radzi sobie ze znajdywaniem i usuwaniem / też kwarantanna / potencjalnych zagrożeń.

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
Rzacholecki Las :D
Do wygrania są dwie dożywotnie licencje do programu Malwarebytes Antimalware Pro!

...aż mnie ciarki przeszły :D To się nazywa konkurs :D
Dlaczego chciałbym wygrać taką licencję? Malwarebytes Antimalware używam dosłownie od zawsze lecz w wersji free. Jest to program
, który wiele razy ratował mnie z opresji i pomagał wtedy gdy nie sprawdzały się inne skanery. Kiedyś ktoś mi polecił ten soft, dziś ja polecam go innym ponieważ jestem przekonany o jego skuteczności, niezawodności. Nie potrafię wymienić wielu programów goszczących w moim komputerze od samego początku aż do dnia dzisiejszego - bowiem większość z nich z biegiem czasu się wykruszyła, z czasem pojawiające się błędy, niedociągnięcia stawały się zbyt bardzo uciążliwe i decydowały o usunięciu oraz znalezieniu innego substytutu. Malwarebytes Antimalware to nigdy nie dotyczyło, nie było powodu by wymieniać tego programu, zawsze dawał radę i zawsze byłem z niego bardzo zadowolony. Testy, w których wspaniale wypada jedynie potwierdzają moje słowa.
Zainteresowanych już teraz jest wielu, a będzie pewnie jeszcze więcej :) - ...i się wcale nie dziwię :) Chciałem wam życzyć powodzenia w losowaniu.
Pozdrawiam.

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ten program jest swietny! Potrafi znaleźć to, z czym inne programy zabezpieczające mają problemy
wersja pro ma aktywny skaner i to narzędzie bardzo mi się podoba, gdyż obecnie korzystam z ograniczonej darmowej wersji i wszystko musze sam robic.. Nie uzywam antywirusa i bardzo chciałbym zdobyc licencje na wersje pro tego programu
pozdro

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Dlatego chcę wygrać Malwarebytes Antimalware Pro, bo dotychczas cały czas korzystam z wersji Free /a przyda mi się zdecydowanie wersja z ochroną w czasie rzeczywistym/ ...
Pozdrawiam

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44613
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam. Staję w szranki, bo to doskonały bat na złośliwe robaczki, podgryzające kompa. Technologicznie nowy, prosty w obsłudze z trzema trybami skanowania, stała ochrona. Nie obciąża i bardzo szybki. Dlatego chciałbym mieć na niego licencję... a jeszcze jak dożywotnia, to już full wypas. Pozdrawiam

johndmatthew

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I would love to win a lifetime giveaway for Malwarebytes Antimalware pro because it is the best antimalware program out there. I currently use the free version as a scanner but would love to get the security of the ondemand scanner in the pro version.

Thanks

damien76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
22
Hi;

Please count me in for the giveaway! Really...really need a realtime augmentation program to beefup my current setup. MBAM is a great augmentation and support to an existing security setup and is very effective in catching malware that is "neglected" by a resident antivirus. The Pro version gives an added punch for it's realtime mode and it blocks bad web address' also.

Cheers! :D

NiceTake

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Hi Oxygen Thief,

Yet a another great giveaway from you as always :D

Please count me in as well.I would like to win Malwarebytes Antimalware Pro license for simply it's proven Real-Time Protection against threats missed by resident Anti-virus on the system.

Regards

springname

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
The pro version would include real time protection which I wish for. I always feel secure with Malwarebytes Antimalware on my machine. Currently, I am using it free version ( only on demand scan is available ), please give me a chance to win one

Thank you

peterb

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Hi
I would like to enter your contest for MBAM Pro. I would use it on my mothers computer. Her 11 year old grandson installs all kinds of stuff on it, so It would really help making it a safer computer.
So please count me in.
Thank you very much.

dremes

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Testowałem wiele "antyrobali", ale ten (niestety tylko w wersji FREE, póki co) został już od ponad roku na stałe. Bo jest po prostu najlepszy. Lepszy może być tylko w wersji PRO. Czego sobie życzę.

Do góry