Jeden z lepszych programów do ochrony kompa w czasie rzeczywistym więc aż żal nie brać udziału w konkursie.Od bardzo dawna mam wersję free ,lecz jest to tylko skaner
O ile dopisze mi szczęście, to program Malwarebytes Antimalware Pro będę wykorzystywał do ochrony komputera przed wirusami,trojanami,rootkitami,dialerami,oprogramowaniem szpiegującym jako doskonałe uzupełnienie antywirusa.A z tego co się orientuję bardzo dobrze radzi sobie ze znajdywaniem i usuwaniem / też kwarantanna / potencjalnych zagrożeń.
...aż mnie ciarki przeszły To się nazywa konkurs
Dlaczego chciałbym wygrać taką licencję? Malwarebytes Antimalware używam dosłownie od zawsze lecz w wersji free. Jest to program
, który wiele razy ratował mnie z opresji i pomagał wtedy gdy nie sprawdzały się inne skanery. Kiedyś ktoś mi polecił ten soft, dziś ja polecam go innym ponieważ jestem przekonany o jego skuteczności, niezawodności. Nie potrafię wymienić wielu programów goszczących w moim komputerze od samego początku aż do dnia dzisiejszego - bowiem większość z nich z biegiem czasu się wykruszyła, z czasem pojawiające się błędy, niedociągnięcia stawały się zbyt bardzo uciążliwe i decydowały o usunięciu oraz znalezieniu innego substytutu. Malwarebytes Antimalware to nigdy nie dotyczyło, nie było powodu by wymieniać tego programu, zawsze dawał radę i zawsze byłem z niego bardzo zadowolony. Testy, w których wspaniale wypada jedynie potwierdzają moje słowa.
Zainteresowanych już teraz jest wielu, a będzie pewnie jeszcze więcej - ...i się wcale nie dziwię Chciałem wam życzyć powodzenia w losowaniu.
Pozdrawiam.
Ten program jest swietny! Potrafi znaleźć to, z czym inne programy zabezpieczające mają problemy
wersja pro ma aktywny skaner i to narzędzie bardzo mi się podoba, gdyż obecnie korzystam z ograniczonej darmowej wersji i wszystko musze sam robic.. Nie uzywam antywirusa i bardzo chciałbym zdobyc licencje na wersje pro tego programu
pozdro
Dlatego chcę wygrać Malwarebytes Antimalware Pro, bo dotychczas cały czas korzystam z wersji Free /a przyda mi się zdecydowanie wersja z ochroną w czasie rzeczywistym/ ...
Pozdrawiam
Witam. Staję w szranki, bo to doskonały bat na złośliwe robaczki, podgryzające kompa. Technologicznie nowy, prosty w obsłudze z trzema trybami skanowania, stała ochrona. Nie obciąża i bardzo szybki. Dlatego chciałbym mieć na niego licencję... a jeszcze jak dożywotnia, to już full wypas. Pozdrawiam
I would love to win a lifetime giveaway for Malwarebytes Antimalware pro because it is the best antimalware program out there. I currently use the free version as a scanner but would love to get the security of the ondemand scanner in the pro version.
Please count me in for the giveaway! Really...really need a realtime augmentation program to beefup my current setup. MBAM is a great augmentation and support to an existing security setup and is very effective in catching malware that is "neglected" by a resident antivirus. The Pro version gives an added punch for it's realtime mode and it blocks bad web address' also.
Please count me in as well.I would like to win Malwarebytes Antimalware Pro license for simply it's proven Real-Time Protection against threats missed by resident Anti-virus on the system.
The pro version would include real time protection which I wish for. I always feel secure with Malwarebytes Antimalware on my machine. Currently, I am using it free version ( only on demand scan is available ), please give me a chance to win one
Hi
I would like to enter your contest for MBAM Pro. I would use it on my mothers computer. Her 11 year old grandson installs all kinds of stuff on it, so It would really help making it a safer computer.
So please count me in.
Thank you very much.
Testowałem wiele "antyrobali", ale ten (niestety tylko w wersji FREE, póki co) został już od ponad roku na stałe. Bo jest po prostu najlepszy. Lepszy może być tylko w wersji PRO. Czego sobie życzę.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.