Likwis napisał:Wywiązali się z obietnicy i dostarczyli keya na emiel do godziny 16. Oto fragment z ich długiej wiadomości:
Szanowni Państwo,
dziękujemy za udział w konkursie Kaspersky Lab Polska na Facebooku i gratulujemy znalezienia się w pierwszej dwudziestce Fanów, uhonorowanej półroczną licencją na Kaspersky Internet Security oraz 40% rabatem na zakup rocznej licencji na Kaspersky Internet Security 2011.
Poniżej znajdą Państwo dwa kody aktywacyjne. Każdy z nich pozwala na bezpłatne korzystanie z programu Kaspersky Internet Security 2011 przez trzy miesiące. Zatem, łącznie otrzymują Państwo sześć miesięcy bezpłatnej ochrony. Kody mogą Państwo także wykorzystać jednocześnie na dwóch różnych komputerach, jednak wówczas każda z licencji będzie ważna przez trzy miesiące.
Przekazane kody aktywacyjne nie mają żadnego okresu karencji, dzięki czemu mogą ich Państwo użyć w dowolnym czasie.
Więc nie działa jak kody z gazetek,że są aktywowane od razu , tyle dobrze, mogę za rok sobie aktywować nawet![]()
Przesłali też info o kuponie rabatowym, z niego można również skorzystać w dowolnym czasie![]()
Jasiek, Farmer, dostaliście keye??![]()
Do kogo pijesz? Do tych co mają głowę na karku i korzystają z promocji i zniżek? Śmiejesz się z tych co są biedni i ich nie stać na normalny zakup, albo też z tych co ich stać na zakup, ale jednocześnie nie szastają pieniędzmi?hubiX napisał:Ci Co nie stać na antywira proponuję darmowego Avasta lub darmowy Comodo Internet Security z wbudowanym firewallem
Wygrałem 3 miesięczną lickę i rabat 40%.Likwis napisał:@Jasiek
Z tego co zauważyłem to na pewno ktostam jeszcze brał udział, ale nie wiem czy zmieścił się w 20 czy 50 , ale na stówę był i coś wygrałDostaniemy jeszcze rabat 40% na wersje roczną , opłaca się skusić i kupić legal pudełkową
![]()