Konkurs na Facebooku: Walcz o Kaspersky Internet Security

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Re: Konkurs na Facebooku: Walcz o Kaspersky Internet Securit

Konkurs zakończył się przed chwilką. 50 licek wyczerpanych. Zwycięzcy dostaną keya na emial po zweryfikowaniu jak to bywa :) Trzeba czekać. :)

Wiadomość od Kaspersky Lab Polska:

Drodzy Fani: Ogłaszamy OFICJALNE ZAKOŃCZENIE KONKURSU.

Dziękujemy Wam bardzo za aktywność - przekroczyliście nasze oczekiwania :) Teraz musimy przeanalizować wszystkie zgłoszenia. Przypominamy o konieczności wysłania potwierdzenia poprzez e-mail (nie z Facebooka, a z Waszych prywatnych adresów) na facebook@kaspersky.pl. Wiadomość e-mail musi zawierać Wasz nick z Facebooka. Jeżeli jeszcze tego nie zrobiliście - nie czekajcie dłużej.

Wszyscy, którzy załapali się do pierwszej pięćdziesiątki otrzymają od nas informacje w zwrotnym mailu. Powiadomienia wyślemy w poniedziałek do godziny 16:00. A teraz cieszcie się weekendem i cierpliwie czekajcie na wiadomość od nas.

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)

Dobry konkursik, widziałem, iż byłeś szybki Likwis... To czekamy teraz na poniedziałkowe rozdawnictwo pół-rocznych (dla nas napewno !) licek :)

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

@Jasiek

Z tego co zauważyłem to na pewno ktostam jeszcze brał udział, ale nie wiem czy zmieścił się w 20 czy 50 , ale na stówę był i coś wygrał;) Dostaniemy jeszcze rabat 40% na wersje roczną , opłaca się skusić i kupić legal pudełkową :cool:

jasiekkidawa

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
DGL :)

Konkursik naprawdę świetny... no i jeszcze ten 40-procentowy rabat... Żyć nie umierać :)

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

W sam raz przyda się do nadchodzącej wersji 2012, w sumie do końca maja/ początek czerwca powinien być Final czyli za dniach :) Keye powinny pasować tylko nie wiem czy teraz będą regionalizowane bo ten key jest dla KISA 2011 PL i zapewne bd działał w Kasprze 2012 Pl, tylko nie wiem czy w linii produktów 2012 angielskiej wersji językowej zadziała. Na polską wersje troszkę poczekamy , angielska bd niedługo gotowa, spróbuje się wstukać kluczyk, może wejdzie :cool:

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10

Norton nie robi takich problemów jak Kaspersky
Dają 90 dniową i już a ci aż konkursy :p
Trochę się dziwie, łachę robią z tego KIS, a nawet Comodo można mieć na rok za darmo

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Tylko jakby Norton rozdawał jeszcze tak samo dobrą aplikacje to bym zrozumiał . KIS jest skuteczniejszy , bardziej wypasiony, kompleksowa ochrona :) Oni łachę nie robią nam,że dadzą promo na 60 czy 90 dni bo to nie dużo na co co produkt Symanteca oferuje, są lepsze, nie oszukujmy się :p

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Wywiązali się z obietnicy i dostarczyli keya na emiel do godziny 16. Oto fragment z ich długiej wiadomości:
Szanowni Państwo,

dziękujemy za udział w konkursie Kaspersky Lab Polska na Facebooku i gratulujemy znalezienia się w pierwszej dwudziestce Fanów, uhonorowanej półroczną licencją na Kaspersky Internet Security oraz 40% rabatem na zakup rocznej licencji na Kaspersky Internet Security 2011.

Poniżej znajdą Państwo dwa kody aktywacyjne. Każdy z nich pozwala na bezpłatne korzystanie z programu Kaspersky Internet Security 2011 przez trzy miesiące. Zatem, łącznie otrzymują Państwo sześć miesięcy bezpłatnej ochrony. Kody mogą Państwo także wykorzystać jednocześnie na dwóch różnych komputerach, jednak wówczas każda z licencji będzie ważna przez trzy miesiące.
Przekazane kody aktywacyjne nie mają żadnego okresu karencji, dzięki czemu mogą ich Państwo użyć w dowolnym czasie.
Więc nie działa jak kody z gazetek,że są aktywowane od razu , tyle dobrze, mogę za rok sobie aktywować nawet :D
Przesłali też info o kuponie rabatowym, z niego można również skorzystać w dowolnym czasie :)

Jasiek, Farmer, dostaliście keye?? ;)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
321
Miasto
Nagykutas

Farciarze :twisted:

93 zeta za 18 miechów to jeszcze jako tako, bo w tej cenie to roczne są bez łaski.
Ja zawsze kupuje na Alledrogo po max 50 złociszy (oczywiście wyłącznie wersja PL) za 12 m-cy, tylko trzeba trochę popolować na okazję albo się potargować. ;)

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo

Likwis napisał:
Wywiązali się z obietnicy i dostarczyli keya na emiel do godziny 16. Oto fragment z ich długiej wiadomości:
Szanowni Państwo,

dziękujemy za udział w konkursie Kaspersky Lab Polska na Facebooku i gratulujemy znalezienia się w pierwszej dwudziestce Fanów, uhonorowanej półroczną licencją na Kaspersky Internet Security oraz 40% rabatem na zakup rocznej licencji na Kaspersky Internet Security 2011.

Poniżej znajdą Państwo dwa kody aktywacyjne. Każdy z nich pozwala na bezpłatne korzystanie z programu Kaspersky Internet Security 2011 przez trzy miesiące. Zatem, łącznie otrzymują Państwo sześć miesięcy bezpłatnej ochrony. Kody mogą Państwo także wykorzystać jednocześnie na dwóch różnych komputerach, jednak wówczas każda z licencji będzie ważna przez trzy miesiące.
Przekazane kody aktywacyjne nie mają żadnego okresu karencji, dzięki czemu mogą ich Państwo użyć w dowolnym czasie.
Więc nie działa jak kody z gazetek,że są aktywowane od razu , tyle dobrze, mogę za rok sobie aktywować nawet :D
Przesłali też info o kuponie rabatowym, z niego można również skorzystać w dowolnym czasie :)

Jasiek, Farmer, dostaliście keye?? ;)

Jest kluczyk na 3 miesiące i 40% zniżki :D

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

Ja też dostałem kluczyk na 3-mies i 40% zniżki, i co najważniejsze, nie ma do tego żadnych ograniczeń czasowych, czyli można użyć tego w dowolnym momencie.

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Ci Co nie stać na antywira proponuję darmowego Avasta lub darmowy Comodo Internet Security z wbudowanym firewallem

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0

hubiX napisał:
Ci Co nie stać na antywira proponuję darmowego Avasta lub darmowy Comodo Internet Security z wbudowanym firewallem
Do kogo pijesz? Do tych co mają głowę na karku i korzystają z promocji i zniżek? Śmiejesz się z tych co są biedni i ich nie stać na normalny zakup, albo też z tych co ich stać na zakup, ale jednocześnie nie szastają pieniędzmi?
Nigdy w jakimkolwiek sklepie nie skorzystałeś z promocji np. markowych ciuchów? Czy ktoś ci tam powiedział, że jeżeli cię nie stać na zakup w normalnej cenie to idź kupić coś tańszego, albo idź do Caritas-u a tam dostaniesz za darmo?
Jeżeli nie to mor.a w kubeł i nie naśmiewaj się z innych.

A

Anonymous

Likwis napisał:
@Jasiek

Z tego co zauważyłem to na pewno ktostam jeszcze brał udział, ale nie wiem czy zmieścił się w 20 czy 50 , ale na stówę był i coś wygrał;) Dostaniemy jeszcze rabat 40% na wersje roczną , opłaca się skusić i kupić legal pudełkową :cool:
Wygrałem 3 miesięczną lickę i rabat 40%.

Do góry