Konkurs-Norton AntiVirus 2012

A

Anonymous

E0GsE.png

Do wygrania jedna (1) roczna licencja na Norton AntiVirus 2012
For win one 1 year license for Norton AntiVirus 2012

Zasady :
1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać Norton AntiVirus 2012
2. Startować mogą osoby z ilością postów w dzień zakończenia konkursu przekraczającą 15.
3. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
4. Zakończenie konkursu i wyniki 21 marca 2012.

Rules :
1. Write why you want to win NortonAntivirus 2012.
2. In the contest can start persons, which have 15 written posts
3. Comment in Polish or English.
4. Completion of the contest and the results in 21 march 2012

Good luck Chłopcy i Dziewczęta :ok

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Norton jest jednym z najlepszych antywirkow na rynku.w połączeniu z Comodo firewall byłby bardzo dobrym zabezpieczeniem komputera.mam nadzieję że uda mi sie go wygrac :)

przemeq

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Program skuteczny, szybki i lekki.
Bardzo bym był szczęśliwy mając go na swoim lapku. :D

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
bardzo dobry antyvirus nigdy go nie używalem ,ale naczytalem sie o nim samych superlatyw że chętnie węzmę udzial w konkursie może uda mi się go wygrać to zastąpil bym nim AVGFree który wlasnie używam. :dziękuję

fresta

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
523
Bardzo dobry program. Używałem go przez jakiś czas, do czasu wygaśnięcia licencji rocznej. Co ważne nie obciąża systemu Windows, chroni PC przed zagrożeniami i posiada wiele ma innych zalet. Obecnie posiadam inny program antywirusowy, jednak chciałbym do jego wrócić, z wielką przyjemnością.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Jest to jeden z lepszych programów tego typu.Używałem go z promocji przez 90 dni i byłem zadowolony,fajnie by było wygrać go i testowć przez rok.

Niejarek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Oj, przydał by się taki Norton. Kiedyś go używałem i bylem zadowolony. Teraz używam Avasta, ale kończy mi się w jego ważność kwietniu, więc byłby na czasie. Czekam więc na wyniki konkursu. Może styknie. :francuz

andyet

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Bardzo dobry antywirus, lekki i jednocześnie skuteczny. Obecnie używam darmowych rozwiązań dlatego bardzo chętnie zmieniłbym na ten właśnie program.

karmi32

Wygadany
Reakcje/Polubienia
7
Korzystałem z tego softu 2 lata temu, ale licka mi się skończyła. Program po prostu wymiata. Z chęcią widziałbym go na moim kompie :D

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać Norton Antivirus, ponieważ problem zabezpieczenia mojego komputera prysnąłby niczym bańka mydlana.

bulwik

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Bo chcę mieć dobry i skuteczny program antywirusowy!!!!

komorek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
ten antywirus jest najlepszy w swojej klasie chcialbym go miec poniewaz nigdy w zyciu jeszcze nic nie wygralem i mam nadzieje ze w koncu cos mi sie uda wygrac pozdrawiam wszystkich ktorzy biora udzial w konkursie

rimdop

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wszystkie produkty Symanteca są na najwyższym poziomie i bardzo je sobie cenie.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Antywirusy ze stajni nortona znam już od kilku lat i używam od kilku lat z roczną przerwą na inne konkurencyjne.
Dla mnie bez 2 zdań najlepszy antywirus. Kiedyś uchodził za "zamulacza" systemu ale teraz jest zdecydowanie lepiej. Chętnie wygram licencję. Tym bardziej że niedługo skończy się maja obecnie używana. Oprócz dobrej wykrywalności wirusów posiada całkiem niezły wygląd. Polecam wszystkim niezdecydowanym.

Do góry