KONKURS - Splash PRO EX

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29937
Miasto
Trololololo
Splash-PRO-EX--573x162-custom.png

Do wygrania dwie licencje na program Splash PRO EX
Splash PRO EX, two (2) licenses to win

Splash-PRO-EX-1.png

Splash – odtwarzacz idealny.
Splash PRO EX to najbardziej rozbudowana wersja nowoczesnego odtwarzacza plików audio i wideo, przeznaczonego głównie do odtwarzania filmów w wysokiej rozdzielczości HD. Program obsługuje wiele popularnych formatów plików wideo, w tym także te w standardowej rozdzielczości i co ważne nie potrzebuje żadnych dodatkowych kodeków. Splash PRO EX bez problemu poradzi sobie z odtwarzaniem materiałów z kamer HD, czy też telewizji cyfrowej w standardzie DVB-T.Dodatkowym atutem programu jest opcja łatwego i szybkiego eksportowania materiałów wideo do popularnych urządzeń, serwisów takich Facebook, YouTube, obsługa skrótów klawiszowych i wiele więcej …
Interfejs programu Splash PRO EX jest bardzo nowoczesny, intuicyjny i wygląda bardzo elegancko. Program bez problemu odtwarza większość popularnych formatów audio i wideo, wraz z napisami oraz pozwala cieszyć się polepszoną jakością oglądanego materiału wideo a to dzięki specjalnym funkcjom takim jak Motion ², Detail Boost, Light Boost czy Best Quality.Oczywiście w programie znajdziemy także zaawansowane ustawienia dotyczące odtwarzanych dźwięków, w tym funkcję Audio Boost.

Więcej o programie Splash PRO EX

Zasady

1. Napisz dlaczego chcesz wygrać program Splash PRO EX
2. Komentarz w języku angielskim lub polskim
3. Zakończenie konkursu 27 stycznia

Rules

1. Write a comment why you want to win Splash PRO EX
2. Comment in Polish or English.
3. The giveaway ends on January 27

A

Anonymous

Gitara sofcik-obraz żyleta :ok Do konkursu się nie zgłaszam bo wcześniej se kupiłem w sklepie internetowym :szydera

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten program, ponieważ szukam rozbudowanego i nowoczesnego odtwarzacza plików wideo.

Canaris

Wygadany
Reakcje/Polubienia
18
Przydałby mi się ten program ponieważ niedawno kupiłem tuner DVB-T do laptopa i szukam dobrego odtwarzacza do cyfrowej telewizji. Ponadto z recenzji wynika, że to także świetny player do multimediów więc z całą pewnością na moim komputerze by się nie "nudził" :jezyk

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Od dłuższego czasu testowałem wersje free a od niedawna testuje wersje PRO i jestem zachwycony parametrami wyświetlania filmów i obsługą , dzięki temu pozbyłem się wszystkich innych podobnych programów do odtwarzania filmów dlatego byłoby miło wygrać licencje na ten program .

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Używałem do tej pory wersji free, a pod wpływem Waszego artykułu testuję wersję PRO. Jestem pod wrażeniem jakości wyświetlania filmów i w ogóle elegancji programu. Na pewno przestanę korzystać już z innych podobnych programów do odtwarzania filmów, pod jednym warunkiem – że wygram licencję na ten program :sarkazm .

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chcę go wygrać, by odtwarzać filmy :D
Jest to najlepszy program w tej dziedzinie i mam nadzieję, że go wygram!!!

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ja też chcę wygrać,bo to jedyny program,który tak przypadł mi do gustu.Normalnie :"miłość od pierwszego wejrzenia".Dla mnie rewelacja.

jogobella

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Splash Pro EX to jeden z nowszych odtwarzaczy multimedialnych na rynku,dlatego z chęcią chciałbym go mieć !! !! !!

hist1410

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
29
To najlepszy odtwarzacz filmów HD i dlatego chciałbym go mieć.

Bodzio52

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Po testach wersji free jestem zdecydowanym zwolennikiem tego programu.

Pioter12

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Splash Pro EX The Best jest. Obraz czysciutki dżwięk doskonały. Tak trzymać!

sebas

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo dobry program do odtwarzania plików wideo zapewniający dobrą jakość filmów. Do ideału brakuje mu jednak możliwości odtwarzania telewizji DVB-T, co potrafi wersja Lite.

ddarc

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
25
nono -dlaczego ?
od ponad pół roku nim odtwarzam filmy ..juz gdzieś pisałem tu o tym
fajnie by było szarpnąć wersje PRO
się zobaczy ...
:zawsty

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Wita,
Splash PRO jest programem z najwyższej półki w swojej klasie, dlatego fajnie byłoby wygrać licencję PRO.
Programu w wersji free używam od ok. roku i nigdy mnie nie zawiódł.
Zgłaszam się do konkursu.

Do góry