!|KONKURS WEEKENDOWY|! - Revo Uninstaller PRO - Giveaway !

Status
Zamknięty.

Banito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Re: !|KONKURS WEEKENDOWY|! - Revo Uninstaller PRO - Giveaway

Witam

Komputer to moje podstawowe narzędzie pracy ale także i hobby od wielu lat; Bardzo często mam okazję poprawiać, naprawiać, konfigurować, doradzać przy zakupie nowego sprzętu ale też i oprogramowania;

To co daje mi największa satysfakcję z użytkowania PC, jest szerokie spektrum możliwości wykorzystywania różnego rodzaju oprogramowanie; Jednakże instalowanie i testowanie po kilka nowych programów na tydzień systematycznie spowalnia pracę systemu; Dzięki zastosowaniu m.in. Revo Unistaller Freeware nie muszę reinstalować systemu co ok. 3 miesiące jak to miało miejsce kiedyś ale co najwyżej raz na rok; Zaoszczędzony czas inwestuję w dalszy rozwój mojej wiedzy na temat oprogramowania a tą ostatnią w uświadamianie znacznego grona moich znajomych; Pokazuję im nowe możliwości jakie niesie ze sobą wymiana chociażby standardowego narzędzia jakim jest Dodaj/Usuń Programy właśnie na Revo Uninstaller; W ten sposób przekonałem co najmniej kilka osób do zainstalowania u siebie programu Revo;

Dlaczego chcialbym zdobyc wersję pełną? Myślę, że dopiero zastosowana w niej opcja stałego monitoringu instalowanych aplikacji w pełni pozwala zabezpieczyć system przed niedopracowanymi deinstalatorami programów zwłaszcza takich w wersji beta itp...

Pozdrawiam

zebrak21

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Witam. Pierwszy raz jestem u Was.

Chciałbym wziąć udział w losowaniu licencji ponieważ chciałbym moc wykorzystać potencjał tego programowania. Jestem użytkownikiem systemu x64 dlatego też darmowa wersja nie jest w stanie rozwinnąć skrzydeł.

Liczę na szczęście w losowaniu bo weny do posania to ją nie mam.

Powodzenia i pozdrawiam.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6

pisze sie :) może random.org mnie wylosuje :)

Szuri21

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Witam.

Konkurs zakończył się minutę przed rozpoczęciem dzisiejszego dnia. Zgłoszeń po terminie nie odnotowano. Zgłoszeń było 67. Z tego co mi wiadomo, obyło się bez problemów czy oszustw, dlatego też, wszystkie 67 zgłoszeń zostało przyjętych pozytywnie.

Miło mi też ogłosić Wam wyniki konkursu.

Pierwsza licencja powędrować ma do osoby, która w najlepszy sposób opisała, dlaczego chce wygrać licencję na Revo Uninstaller PRO. Muszę przyznać, że bardzo się na Was zawiodłem. Zdecydowana większość osób, zaczęła opisywać i wymieniać jego charakterystykę. Nie o to prosiłem. Dam Wam dobrą radę. Zapamiętajcie sobie, że takimi komentarzami nie przekonywujecie organizatorów, aby to właśnie Wam dał licencję. Ja w większości przypadków nie zobaczyłem tej Waszej potrzeby posiadania tego programu. No i lepiej żebym szybko zapomniał o komentarzach, w których treść była przekopiowana z innych witryn. Nie o to chodzi. Widać, też było po niektórych, że programu, albo dobrze nie znają, albo go wcale nie potrzebują (tego nie mogę wiedzieć na pewno, ale takie odniosłem osobiste wrażenie), ale udział w konkursie biorą. Pozwolicie, że przytoczę jeden kwiatek w komentarzu, w którym jako powód wygrania było napisane, że wersja Free Revo Uninstaller nie obsługuje systemu x64. Bez komentarza.

Po krótkim wyżaleniu i podzieleniu się kilkoma spostrzeżeniami postanowiłem przyznać licencję użytkownikowi 424tsiai:!:

The winner is 424tsiai:!:

Gratulacje :!:

Powiem szczerze, że największy wpływ na ten mój subiektywny wybór miał ten fragment komentarza użytkownika 424tsiai:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Sam dawniej tak myślałem, dlatego zacząłem używać Revo Uninstallera. Właśnie taka opisana sytuacja wyróżniła się u mnie podczas czytania OPISÓW programów.

Zaznaczam jednak, że jest to moja subiektywna opinia i możecie się z nią nie zgadzać, ale powinniście ją uszanować.

Dlatego też druga licencja została przyznana nieco inaczej.

Pozostałe 66 osób zgodnie z zapowiedziami wzięło udział w losowaniu na

Szczęśliwcem okazał się użytkownik zebrak21 :!:

Gratulacje :!:

W sprawie licencji zostanie podjęty kontakt via PM

Licenses will be sended via PM

Pozostałym osobom, którym nie udało się w tym konkursie życzę powodzenia w następnych i nie poddawania się bo szczęście do każdego się w końcu uśmiechnie.

Na koniec zamieszczę tylko dla formalności zrzut ekranu z losowania:

Status
Zamknięty.
Do góry