!|KONKURS WEEKENDOWY|! - Revo Uninstaller PRO - Giveaway !

Status
Zamknięty.
V

vhick

Re: !|KONKURS WEEKENDOWY|! - Revo Uninstaller PRO - Giveaway

It is always hard to uninstall the software. Some software maker has a faulty uninstaller to their software. So traces left behind like some files or folders and registry entries so your system become that clutter and built some errors. Now special uninstaller is on their way like Revo Uninstaller that proven to be effective in removing traces left behind by the software you uninstall. Revo Uninstaller remove remnant after the un-installation of programs. Scan the drive and registries thoroughly. Now with its "Traced Programs," Revo Uninstaller track the installation by making a snapshot of the system before, and after the installation, comparing the two snapshots. These will result to a thorough cleaning of the system when you uninstall the programs just like it didn't install it before.

Thanks for the giveaway!

makaew

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Revo Uninstaller PRO doskonale sprawdza sie zamiast systemowego windows dodaj usuń,usuwa wszystko co zasmieca system po deinstalacji oprogramowania które zostało odinstalowane ,używalem wersji testowej a teraz gdy nadaża się okazja na wygranie licencji w konkursie chcę sprobować szczęscia by miec program w pełnej wersji.
p.s.pozdrawiam wszystkich

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64

Program Revo Uninstaller Pro chciałbym mieć gdyż podoba mi się jego tryb łowcy, dzięki któremu aplikacja jest w stanie sama rozpoznać, po wskazaniu ikonki jakiegoś programu, w jaki sposób go odinstalować. Już nie raz korzystałem z Revo Uninstaller Pro gdy nie mogłem odinstalować jakiegoś programu i jeszcze nigdy się na nim nie zawiodłem. Niestety używałem go w wersji trial więc licencja na program by się przydała bo wtedy bym mógł zastąpić nim CCleaner'a, który choć jest całkiem przyzwoity nie czyści tak dobrze rejestru przy deinstalacji programu jak Revo Uninstaller Pro.
Dlatego proszę o dopisanie mnie do konkursu :)

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki

Program godny polecenia. Często zdarza się że testuje programy które jednak zbyt długo nie goszczą w moim systemie i wtedy Revo Uninstaller rewelacyjnie zdaje egzamin podczas odinstalowania programów. Godny polecenia.

janusz_79

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1

Używam od dawna wersji darmowej i jest ona super. W zasadzie potrafi wszystko odinstalować, nawet jeśli windowsowy deinstalator nie może sobie z czymś poradzić. Świetnie usuwa różne śmiecie, które program wrzuca do rożnych katalogów, poza katalogiem, z którym został on zainstalowany. Genialnie czyści rejestr - nie pozostają w nim niepotrzebne wpisy. Chciałbym przekonać się jak bardzo genialny jest Revo Uninistaller PRO, skoro wersja darmowa jest super.

rako

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Aby nie marnować czasu zarówno sobie jak i czytającym napisze krótko-chcę go wygrać bo jeszcze takiego nie mam i miło jeśli go wygram.
Pozdrawiam

Kilku userów pisze z tego IP
Jeśli pojawią się te nicki ,będzie kasowanko

Podpisał Kierownik :)

Marcin

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Dlaczego chciałbym mieć " Revo Uninstaller PRO"
Odpowiedź jest prosta. Jak mieć program, to tylko dobry, w pełnej wersji. Jeżeli można mieć płatną wersję - za darmo - to grzechem byłoby nie skorzystać z okazji!

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4

Jak niektórzy przedmówcy, używam wersji darmowej programu. Wersja Pro jest w porównaniu z nią bardziej rozbudowana (posiada m.in. monitorowanie instalacji) i dlatego chciałbym wygrać taką licencję.

johndmatthew

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

I'd like to win because this is the best uninstaller program!

Thanks

hubiX

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

Uważam,że program Revo Uninstaller jest najlepszym uninstalatorem, a wersja PRO zawiera najlepszy monitor instalacji, który kontroluje instalacje i potrafi wychwytywać błędy w instalacji i zapisać te wyjaśnienia w pliku .log. Zawiera również ulepszony privacy cleaner, który czyści historię wybranych plików również Office'owych i Windowsowych. Zawiera lepszy program wychwytujący wpsiy w rejestrze, dzięki czemu może zlokalizować wszystkie wpisy rejestru danego programu.

JanPraktyczny

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Przyznam, że programu do tej pory nie używałem, posługując się aplikacją dodaj/usuń. Jednak jest on mi bardzo polecany przez syna, znającego się dobrze na sprawach oprogramowania komputerowego. Twierdzi on, że program w przeciwieństwie do windowsowskiej aplikacji nie pozostawia żadnych śmieci w systemie. Chciałbym wykorzystać jego działanie.

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96

Hi Szuri21,
Thanks for this giveaway opportunity. Please count me in this giveaway.

Following are the reasons for which I want to win myself a Revo Uninstaller PRO license.

1. I'm addicted of trying new softwares, including the ones on GAOTD, Security Softwares. Removing them always leaves a lot of junk on my PC. :twisted:
2. Tried couple of registry trackers and uninstallers but still i could find the traces of the removed software in registry. So none worked good.
3. Revo PRO allows real-time monitoring of installation for any software. During monitoring it does not hangs the PC for any high use of resources. So my installation & monitoring are smooth. :D
4. All the monitoring is logged and we can print those logs. This is important as I could then choose what to remove, if required later.
5. Provides Full support for 64-bit PCs
6. Forced Uninstall feature allows removing corrupted installations (in my case microsoft updates, security products). Many other uninstallers would fail to remove a corrupted program which dies half-way during installation.
7. Backup feature is very useful to restore the changes made by Revo when I would accidentally remove a program. Additionally it automatically creates a restore point before making any changes. This is helpful when my Windows will not start and then I could restore to a previous restore-point and get in back happily. :arrow:
8. Command line uninstallation support is useful in those cases where the PC is not responding or gets hanged.
9. it is having a 5-STAR rating at more than 10 respectable sites and more than 5-Editor Choice awards. And a 5-rating from me also. :idea:

Thanks,
Grr

llkkzxcv

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

I’ve using free edition, it’s so fantastic. I want to try pro as well as free.

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....

Używam wersji free i moim zdaniem jest to świetny program, ze wzgledu na dokładność czyszczenia pozostałosci po deinstalacji. Cieszyłbym się bardzo jakbym mógł wygrać wersję Pro, ponieważ bardzo często testuję różne programy więc wersja Pro byłaby mi dużą pomocą w zachowaniu systemu w dobrym stanie....

Status
Zamknięty.
Do góry