!|KONKURS WEEKENDOWY|! - Revo Uninstaller PRO - Giveaway !

Status
Zamknięty.

andyet

Świeżak
Reakcje/Polubienia
1
Re: !|KONKURS WEEKENDOWY|! - Revo Uninstaller PRO - Giveaway

Revo Uninstaller Pro to rozszerzona edycja narzędzia przeznaczonego do usuwania niechcianych aplikacji zainstalowanych w systemie. To co wyróżnia Revo Uninstaller Pro od wbudowanego apletu "Dodaj/Usuń programy" oferowanego w Windows, to przede wszystkim szybkość działania i kilka dodatkowych narzędzi uzupełniających deinstalację aplikacji. Wśród nich znaleźć można menadżer Auto-Startu systemowego, funkcję usuwania zbędnych plików pozostawionych po instalacji programów, czyszczenia historii przeglądarek, pakietu Office oraz opcję bezpowrotnego kasowania plików i folderów. Kolejną ciekawą opcją oferowaną przez Revo Uninstaller Pro jest tzw. tryb łowcy, dzięki któremu aplikacja jest w stanie sama rozpoznać, po wskazaniu ikonki jakiegoś programu, w jaki sposób go odinstalować. Wersja Pro oferuje dodatkowo funkcję tworzenia kopii zapasowych wykonywanych czynności oraz obsługę systemów 64-bit.

deklu

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Od dawna używam Revo w wersji freeware bo jak dla mnie nie ma lepszego uninstalera. Działał u mnie na Viście x64, teraz działa na W7 x64. Oczywiście bardzo bym się ucieszył możliwością posiadania wersji Pro. Zgłaszam w związku z tym swój akces, i mam nadzieję, że mi się uda wygrać licencję. Jednocześnie dziękuję redakcji jak i producentowi za możliwość wzięcia udziału w Konkursie.

keypax-69

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

co tu pisac ! Revo jest po prostu za...bisty !!!!!! Używam go od bardzo dawna .Nigdy mnie nie zawiódł !!!!!! :p

zbibro

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Od ponad 2 lat używam Revo i nigdy mnie nie zawiódł...myślę że współpraca z wersją Pro będzie jeszcze efektywniejsza:)

kyre6

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Witam.
Bardzo chciałbym otrzymać dożywotnią licencję na program Revo Uninstaller PRO .
Napewno pomogłoby to w większym stopniu o zadbanie czystości mojego dysku , niż używanie darmowego oprogramowania.
Miałem okazję korzystać z 30 dniowej wersji . Program jak dla mnie działa bez zastrzeżen , płynnie usuwa zbędne pliki , nie pozostawiając zupełnie śladu bo pozainstalowanych aplikacjach . Byłbym ,jak każdy z nas z pewnością , bardzo szczęśliwy gdybym mógł otrzymać tą licencję !

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54702

Witam ,,,Revo Uninstaller Pro to rozszerzona edycja narzędzia przeznaczonego do usuwania niechcianych aplikacji zainstalowanych w systemie. To co wyróżnia Revo Uninstaller Pro od wbudowanego apletu Dodaj/Usuń programy oferowanego w Windows, to przede wszystkim szybkość działania i kilka dodatkowych narzędzi uzupełniających deinstalację aplikacji i dlatego chciałbym wygrać ten program mieć go na swoim kompie ..

wargsi

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Witam

Mam go od wczoraj ale już wylądował w moich programach "must have", ujął mnie łatwością obsługi, szybkością działania, skutecznością.
Dlaczego to oczywiste jest to najlepszy program z dotychczas przeze mnie używanych do usuwania niechcianych aplikacji zainstalowanych w systemie z dodatkowymi narzędziami uzupełniającymi deinstalację aplikacji, jak również funkcję usuwania zbędnych plików pozostawionych po instalacji programów, menadżer Auto-Startu systemowego, ma funkcję usuwania zbędnych plików pozostawionych po instalacji programów, z interesujących funkcji których nie spotkałem w innych aplikacjach ma tzw. tryb łowcy, wystarczy wskazać ikonę dowolnego programu a aplikacja jest w stanie sama rozpoznać ją i odinstalować ^^.
Te oraz inne niewymienione przeze mnie funkcje programu można przeczytać na stronie producenta, a muszę go mieć przede wszystkim dlatego że do instalacji można wybrać wersja 64bitową, (sam mam Windowsa 7 64bit) która nie występuje w wersji darmowej.

Vegito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Hi..:)
Thank you for giving a chance to win Revo Uninstaller Pro. Please count me in. I had also previously tried the trial version of Revo Uninstaller Pro and was impressed with the other added features especially the real-time monitoring of program installation (create a log of it so that it may be used to completely remove the program later on in the future if the need arises). Unfortunately the trial lasted only for days and I had to revert back to the Free version. As such, I truly hope I can win a license key for the Pro version in this giveaway.
Kind regards,

chandigarhfellow

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Hi , nice to see you back with this useful giveaway. Revo is the best tool to try new softwares on your pc without the tension of corruption of registry, as revo can uninstall
almost every software from the pc along with their registry entries and leftovers . I just uninstalled antivirus from my computer which is otherwise very difficult to remove
its sign with free version of revo. it can also clean unwanted craps like ask toolbars along with their entries and leftovers. Hope i get one pro license.

Aras

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

moim zdaniem najlepiej sobie radzi i spełnia swoje zadanie w 100% używałem różnych wersji lecz one zostawiały śmieci po programach, natomiast revo usuwa wszystko.

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272

Nie mogę już wiele dodać bo wielu przedpiszących :) napisało wszystko ,co naj,naj,najlepsze o tym programie i to jest prawda! Ze swej strony dodam że wygranie tego progsa napewno by mnie uradowało bo to następne narzędzie które ułatwia-usprawnia pracę odinstalowania aplikacji...! Co ważne program ma tryby łatwy jak i zaawansowany czyli jest dla każdego i naprawdę czyści skutecznie!! Pzdr!

leofelix

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Wow is today the giveaway day here?:)
Thank you again for this new wonderful giveaway.
I' have been using REVO free for years.. now I have a new laptop with Windows 7 x64 and REVO Uninstaller pro is 64 bitcompatible and the right choice.
Thank you again

Cheers :D

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne

revo uninstaler należy do grupy 2-3 najlepszych programów do deinstalacji oprogramowania. Opcje dostępne w wersji pro jak usuwanie niekompletnych instalacji, częściowo odinstalowanych programów czy backup system do bezpiecznego odinstalowywania dodatkowo zwiększają funkcjonalność programu. Jeden z bardziej pożądanych programów na rynku :)

2009isd

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

I am using Revo Uninstaller Free version since quite long time and had found it best in its category. This works even you have not created a pre and post snaps before and after installation of a new program. Also it is quite helpful if any installation has failed and you want to remove it. Pro version will be an asset to me. Please count me also.
Thanks.
Isd

kenarf

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0

Darmowa wersja Revo nie obsługuje aplikacji 64 bitowych.
Dlatego przydała by się wersja PRO.

Status
Zamknięty.
Do góry